senn kaç haftalık oldu canm benm bebişm şuan tam 13 5 günlükmuş:ecrin_bebek:
gebelik kisti ne ki?[/QUOTE
bende cıktı canım ya.Allah düşmanıma vermesin.En ufak ani bir hareket yapılmayacak aksi durumda o patlıyormus yumurtalıkların içindeki sıvıyla çürümeye başlıyormus.Ki Allah korusun bu bir daha anne olamayacaksın anlamına gelıyor.Her 100 kadından 5 ınde olma ihtimali varmıs.İste bu piyangoda bana vurdu canım.İlk kontrolümde bir taneydi son gıttıgımde ıkı tane olmus ve oyle kı boyutları bebışimden bile büyük.10 kılo almama sasırdınız ya sanırım bundan dolayı oluyor.Tek umudumuz sımdı ılerleyen aylarda kese buyudukce kıstler barınacak yer bulamayıp kaybolma ihtimali varmıs bu güzel haberi duymayı bekliyoruz.
kızlar ben geldim bebeğim iyi çok şükür oynayıp duruyordu ense kalınlığı 1,2mm çıktı kan aldılar cumartesi çıkacak inşallah oda iyi çıkar.3 lü test için de 8 nisanda gidicem
kızlar ben geldim bebeğim iyi çok şükür oynayıp duruyordu ense kalınlığı 1,2mm çıktı kan aldılar cumartesi çıkacak inşallah oda iyi çıkar.3 lü test için de 8 nisanda gidicem
Merhaba kızlar:)
Dün ikili test için gittik. bebğimi gördüm nasıl heyecanlandım anlatamam.
Daha önce kalp atışı için gittiğimizde bir şey anlamamıştım
Ama şimdi bildiğimiz bebek şeklinde :)))
Öyle hareketliydi ki doktorum da bir dursana ense kalınlığını ölçelim dedi :))))
Parmaklarını bile gördüm:)))
Heyecanımı anlatmaya kelimeler yetmiyor.
Allah isteyen herkese sağlıklı , huzurlu bebekler versin :)
KIZLAR bu çekirdekle ilgili benım bı tecrübem var..
çok şükür bi aksilik yok anlatacağım şeyde ama komıklık var...
abimin eşi hamileydı , hamıleliğin son aylarıda bızım gıbı yaza geldı sayılır...
bız ıkımız tabı ben o zaman bekarım,,,, habire çitliyoruz habire çitliyoruz ...alnımızda gözümüzde her yerde malum sivilce oluyoır...kızcağız şişiyor ama dayanamıyor hala devam devam...
neyse bebiş bi doğdu...
çok tatlı şişko hamur gıbı bır oğlan ama yüzü....
yawrumun yüzü beyaz sivilcelerle, yağlarla doluydu.... tabi biz hemen anladık bu kesın çekirdeğin eseri...3-4 aylıkken zorla geçmişti....
yanı kızlar sonlara doğru çok fazla yemeğin bebeğin cildide yağlanıyor..aynı bızımki gibi..
komik bir anıydı bu bize bu arada bizim oğlanda çekirdeği hala çok sever....
Ohh ohh maşallah.Çok sevındım senın adına kaydirigubbakcemile3
gözünüz aydın canlarım.... ne güzel bebişlerin iyi haberlerini almışsınız..
çok şükür hiç kötü haber alan yok 2 li testte topicimizde
inşallah olmaz hepimiz sağlıkla alırız bebişelri kucaklarımıza sırayla....
ayy kızlar gelmiş.
hadi gözünüz aydı kızlar.
çok şükür herşey yolundaymış...
insan kuş gibi rahatlıyor demiii :)
şuan 12 haftalık 5 günlüküm herke erkek diyor busene erkek senesiymiş rivayet öğle :)şakkıdışakkıdı
teşekkür ederim canım inşallah kan sonuçlarımda iyi gelirde rahat bir ohhhh derim
hadi gözün aydın sağlıkla gelsin bebecik :)kızlar ben geldim bebeğim iyi çok şükür oynayıp duruyordu ense kalınlığı 1,2mm çıktı kan aldılar cumartesi çıkacak inşallah oda iyi çıkar.3 lü test için de 8 nisanda gidicem
gözünüz aydın canlarım.... ne güzel bebişlerin iyi haberlerini almışsınız..
çok şükür hiç kötü haber alan yok 2 li testte topicimizde
inşallah olmaz hepimiz sağlıkla alırız bebişelri kucaklarımıza sırayla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?