2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım 13+6 görünüyor ama ultrosonda hep küçük çıkıyor.
en son tarama testine gittim söylemediler hiç bişiy.
yani ben daha neyim olacağını bilmiyorum
2 hafta sonra falan tekrar gidip ultrosona gireceğim bu sefer söyle inşallah...
aman hayırlısı olsun canım...

KIZLAR bu çekirdekle ilgili benım bı tecrübem var..
çok şükür bi aksilik yok anlatacağım şeyde ama komıklık var...

abimin eşi hamileydı , hamıleliğin son aylarıda bızım gıbı yaza geldı sayılır...
bız ıkımız tabı ben o zaman bekarım,,,, habire çitliyoruz habire çitliyoruz ...alnımızda gözümüzde her yerde malum sivilce oluyoır...kızcağız şişiyor ama dayanamıyor hala devam devam...
neyse bebiş bi doğdu...
çok tatlı şişko hamur gıbı bır oğlan ama yüzü....
yawrumun yüzü beyaz sivilcelerle, yağlarla doluydu.... tabi biz hemen anladık bu kesın çekirdeğin eseri...3-4 aylıkken zorla geçmişti....
yanı kızlar sonlara doğru çok fazla yemeğin bebeğin cildide yağlanıyor..aynı bızımki gibi..

komik bir anıydı bu bize bu arada bizim oğlanda çekirdeği hala çok sever....

Merhaba kızlar:)
Dün ikili test için gittik. bebğimi gördüm nasıl heyecanlandım anlatamam.
Daha önce kalp atışı için gittiğimizde bir şey anlamamıştım
Ama şimdi bildiğimiz bebek şeklinde :)))
Öyle hareketliydi ki doktorum da bir dursana ense kalınlığını ölçelim dedi :))))
Parmaklarını bile gördüm:)))
Heyecanımı anlatmaya kelimeler yetmiyor.
Allah isteyen herkese sağlıklı , huzurlu bebekler versin :)

kızlar ben geldim bebeğim iyi çok şükür oynayıp duruyordu ense kalınlığı 1,2mm çıktı kan aldılar cumartesi çıkacak inşallah oda iyi çıkar.3 lü test için de 8 nisanda gidicem

kızlar ben geldim bebeğim iyi çok şükür oynayıp duruyordu ense kalınlığı 1,2mm çıktı kan aldılar cumartesi çıkacak inşallah oda iyi çıkar.3 lü test için de 8 nisanda gidicem

Ohh ohh maşallah.Çok sevındım senın adına kaydirigubbakcemile3

gözünüz aydın canlarım.... ne güzel bebişlerin iyi haberlerini almışsınız..
çok şükür hiç kötü haber alan yok 2 li testte topicimizde
inşallah olmaz hepimiz sağlıkla alırız bebişelri kucaklarımıza sırayla....

hıııııııııııııııııııııııııııı dahada çekirdek yemem :1shok:akannehir

ayy kızlar gelmiş.
hadi gözünüz aydı kızlar.
çok şükür herşey yolundaymış...
insan kuş gibi rahatlıyor demiii :)

Allahım nazarlardan saklasın hepimizi canım hiç kimse kötü haber almasın inşallah

ayy kızlar gelmiş.
hadi gözünüz aydı kızlar.
çok şükür herşey yolundaymış...
insan kuş gibi rahatlıyor demiii :)

ayyy sorma canım ya birde kan sonuçlarım iyi çıksa ozaman daha çok rahatlıycam.gerçi eşim senin vesveselerin asla bitmez ikili test iyi çıksa 3 lüyü kafaya takarsın diyor sanırım doğum yapıncaya kadar bana rahat yok

ayyyyy kızlar iş yerime gelmiştim dükkanda yalnızım ve ayağımın dibinden fare geçti kafayı yemek üzereyim dışarı kapının önüne çıkayım ben eşim gelinceye kadar

teşekkür ederim canım inşallah kan sonuçlarımda iyi gelirde rahat bir ohhhh derim

Ben napıyım canım burda sızın sonucları okudukca daha cok meraklanıyorum benım kan testlerımı yaptılar 2liyi yapmadılar.Bizimki anladım tersten gidiyor şutarafagitti

caycaycım gözün aydın canımmmm;hayırlısıyla kan sonuçların da iyi çıkar merak etmee

cay cay canm sennde gözün aydn herkes içn cok seviniyorm herşey yoludda diye inş hep böle giderz

hadi gözün aydın sağlıkla gelsin bebecik :)

aminnnn hepimiz sağlıkla büyütelim bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…