Selam kızlar anca girebildim benim çocuk ayakta doğcak sanırım bu gidişle
ne güzel ya bursalılarda gelmeye başladı.hoşgeldiniz hemşerilerim:):)
Selam kızlar anca girebildim benim çocuk ayakta doğcak sanırım bu gidişle
duruşma salonunda sancılanabilirim kızlar hem atraksiyon olur:)zabıtlara geçerim:)davacı vekilinin suyu geldiğinden duruşmaya ara verilmesi:)
kulaklarını çınnattım senin bu gün madecim..
Eylül Anaları diye giriş yapardın..
hayret öyle gelmedin bu sefer :jeyyar:
ayşe olmayacak zaten böyle azıcık ucunda tadacağım ....
nefes problemi bendede var markete gidiyorum 2 adımlık yer merdivenlerden çıkıp eve gelesiye afedersiniz resmen dilim dışarda geliyorum
eşime diyorum yahu ben sigara içerken bu kadar zorlanmazdım diye..
şimdi böyleyiz birde 6-7 aylıkken düşünün halimizi(((
duruşma salonunda sancılanabilirim kızlar hem atraksiyon olur:)zabıtlara geçerim:)davacı vekilinin suyu geldiğinden duruşmaya ara verilmesi:)
caycaycım gözün aydın canımmmm;hayırlısıyla kan sonuçların da iyi çıkar merak etmee
cay cay canm sennde gözün aydn herkes içn cok seviniyorm herşey yoludda diye inş hep böle giderz
hadi gözün aydın sağlıkla gelsin bebecik :)
aminnnn hepimiz sağlıkla büyütelim bebeklerimizi
Ben napıyım canım burda sızın sonucları okudukca daha cok meraklanıyorum benım kan testlerımı yaptılar 2liyi yapmadılar.Bizimki anladım tersten gidiyor şutarafagitti
selam kızlar ben geldim
bugün tam 12 haftamız bitti 13 e girdik
göbüş topiğinede resim ekledim
gebelik kisti ne ki?[/QUOTE
bende cıktı canım ya.Allah düşmanıma vermesin.En ufak ani bir hareket yapılmayacak aksi durumda o patlıyormus yumurtalıkların içindeki sıvıyla çürümeye başlıyormus.Ki Allah korusun bu bir daha anne olamayacaksın anlamına gelıyor.Her 100 kadından 5 ınde olma ihtimali varmıs.İste bu piyangoda bana vurdu canım.İlk kontrolümde bir taneydi son gıttıgımde ıkı tane olmus ve oyle kı boyutları bebışimden bile büyük.10 kılo almama sasırdınız ya sanırım bundan dolayı oluyor.Tek umudumuz sımdı ılerleyen aylarda kese buyudukce kıstler barınacak yer bulamayıp kaybolma ihtimali varmıs bu güzel haberi duymayı bekliyoruz.
ay canım ya geçmiş olsun..İnşallah dediğin gibi en kısa zamanda kaybolur kistler, kendine dikkat et canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?