2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanalcım teşekkür ederim :)))
tavsiyeler kısmına da çok çiziktrdim kızlar, nacizane bilgi paylaşımım işte :)))
sağlıkla kucağınıza alın bebeciklerinizi inşallah :))))

duruşma salonunda sancılanabilirim kızlar hem atraksiyon olur:)zabıtlara geçerim:)davacı vekilinin suyu geldiğinden duruşmaya ara verilmesi:)

kulaklarını çınnattım senin bu gün madecim..
Eylül Anaları diye giriş yapardın..
hayret öyle gelmedin bu sefer :jeyyar:

anacım takatmı kaldı koşturmaktan:)yarın öyle giriciğim sözsempatiksalakcinniay yarında çok burda olamayacam 10 duruşmam varalsanaalsanasmile

ben herşeyden az az yiyorum canım :) doktor yeme içmemi beğenmişti ve bebeğimi de
çok güzel etkilemiş yediklerim öyle söylemişti :)

bu arada nefes problemi yaşıyorumn bende astım var hafif yinede böyle eskiden soluk
soluğa kalmıyordum bi de ben çok hareketli bi insnaıom normalde 5 dk oturmam yerimde
duramam hiperaktifim sanırım biraz onun için hamilelik benı baya etkıledi düşük tehlıkem
vardı 5. haftadan itibaren haftalarca sadece yatıcaksın dediler yattım ama bide bana
sorun gezen tozan hop hop hoplayan ben yattım öylece neyseki tehlıkem geçti :)

ay nefes sorunu bende de var bi merdiven çıkıyorum sonra sanki sevişmişim gibi nefes nefesesempatiksalakcinni

caycaycım gözün aydın canımmmm;hayırlısıyla kan sonuçların da iyi çıkar merak etmee

cay cay canm sennde gözün aydn herkes içn cok seviniyorm herşey yoludda diye inş hep böle giderz

hadi gözün aydın sağlıkla gelsin bebecik :)

aminnnn hepimiz sağlıkla büyütelim bebeklerimizi

Ben napıyım canım burda sızın sonucları okudukca daha cok meraklanıyorum benım kan testlerımı yaptılar 2liyi yapmadılar.Bizimki anladım tersten gidiyor şutarafagitti

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hepimizin bebişleri iyi olsun sağlıcakla gelsin hepsi:Saruboceq:

selam kızlar ben geldim
bugün tam 12 haftamız bitti 13 e girdik
göbüş topiğinede resim ekledim

benim hiç yok hatta olanda gitti:)çıkınca bende ekliycem göbüşümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…