2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinize selamlar kızlar. yemekten geldim. baktım burası bayağı kalabalıklaşmış. benin de karnım çıkmaya başladı. önde böyle top gibi bişey. yanlarda bişey yok. göbek öyle çıkarken yanları da esnettiği için benim karnımın yan tarafları kuruyup pul pul oluyor. bebe yağı sürmeme rağmen. daha yoğun bişeyler sürmem gerek oraya. vazelini deniycem bakalım. çatlamak ırsi evet ama yine de biraz dikkat etmek gerek...

kızlar yan dükkan komşumun eşi doğum yapmıştı bugün 40 ı çıkmış bebeği getirdi aman Allahım yok böyle bir bebek Allahım nazarlardan saklasın onu görünce bu altı ay nasıl geçicek diye düşündüm offff olsalar biran önce de alsak kucağımıza koklasak ya

slm kızlar geçmişe baktım bıraz bebe yağı kullanmıyorum ben daha ama baslamam lazım marka olarakta johnson baby yağı almaya karar verdım genellikle ondan kullanıyosunuz sanırım bende deneyim

Birde bişey daha kafama takıldı bu catlak meselesi ten rengine göre değişiyor mu?? ben bugday tenlıyım annem beyaz onda göbegınde ve bacaklarında var bende nasıl olur acaba bilmiyorumkismile

ay geçen bizede misafir gelmişti bebişleri vardı Allah ım bende dedim hemen
doğurmaak istiyorum hemen hemen öpmek sarılmak koklamak istiyorum bebişimi yaa
ama hamilelik de çok güzel bi dönem Alalh ım sağlıkla doğum nasib etsin inşallah
o günlerde gelri heralde :)

Ayşem Saltanatım sağolun, eşimle konuştum şimdi. Haftasonu Maraş'a yani memlekete gidecez. Evden çıkasım gelmiyor yaa, annemi falan görücem. Ama keşke haftasonu evimde olsam diyorum. Eşim çok düşkün ailesine. Bu kadar ayrı kalamaz

şimdi 14 haftalık..İyiki rahim filminden 2 ay sonra hamile kalmışsın ben yanlışlıkla aynı ay hamile kalmıştım..Artık bilmiyorum o yüzden mi düştü başka sebeple mi..Benim filmde de bir problem yoktu, çektirdikten sonra karnım ağrıdı, midem bulandı, ayakta duramadım falan ama hiç abartıldığı gibi değildi..İyiki çektirmişim..

Birde bişey daha kafama takıldı bu catlak meselesi ten rengine göre değişiyor mu?? ben bugday tenlıyım annem beyaz onda göbegınde ve bacaklarında var bende nasıl olur acaba bilmiyorumkismile

cnm esmerler daha az çatlıyormuş
doktorlar öyle diyor

cnm sen maraşlımısın

Ya kızlar bişi sorucam bi kaç gündür dereotu yedim kalsiyum açısından faydalı diye ama düşüğe neden olur diye yazıo nette;( içime kurt düştü acaba bişi olur mu diye((

fazla yememek lazım tabi..ama ilk 3 ayı atlattıktan sonra o kadar da sorun olmaz..

Mesti cinsiyet belli mi bebişinin yanlara yayılmayan göbek oğlan derler, hadi hayırlısı...

Kizlar bence o tamamen bunyeye bagli bence.. teyzem hamileyken gobegi hertarafa yayilmisti aslan gibi oglu oldu . Baska bi teyzemin gobegi cok sivriydi cok tatli kizi oldu.. :lepi: hic belli olmaz ya.. ama nedense ben kiz cocuk annesinin guzelligini alir, erkk cocuk guzellik katar rivayetine inaniyorum ya delikafadulden

İlk kullandığımda dr sen bilirsin ister 8 saatte bir al ister sabah 1 akşam 2 al demişti.Ama lekelenmeden sonra sabah 1 akşam 2 dedi.Acayip tansiyon düşüklüğü yapıyor.Başım fıldır fıldır dönüyor.sempatiksalakcinni Bugün son gün ilacım bitiyor şükürhihoyyyt

melekçim geçmiş olsun tatlım bende migren hastasıyım çok iyi biliyorumm.eczanede MIGREN THERAPY adında mentollü bantlar var soğutup ferahlatıyor tavsiye ederim.akşam çok tutumuştu başım işe yaradı valla bende..çünkü parol falan nerde ancak migren ilacımı almam lazım tabi bu süreçte olmuyor...deneyin derim kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…