Selam güzeller, nasılsınız?? Benim başım feci ağrıyor akannehir
Selam güzeller, nasılsınız?? Benim başım feci ağrıyor akannehir
kızlar yan dükkan komşumun eşi doğum yapmıştı bugün 40 ı çıkmış bebeği getirdi aman Allahım yok böyle bir bebek Allahım nazarlardan saklasın onu görünce bu altı ay nasıl geçicek diye düşündüm offff olsalar biran önce de alsak kucağımıza koklasak ya
Hayır Peny rahim filminde bir problen çıkmamıştı zaten. Ama zormuş rahim filmi çektirmek. Daha doğrusu sonrası zor oldu benim. Gayet rahat çektirdim ağrım oldu tabi ama dayanabildim. Sonra hastanenin asansöründe bayılmışım. Gözümü açtığımda acil bölümündeydim .İki ay sonra hamile kaldım.İnşallah bu bebeğine hayırlısı ile kavuşursun.
Tehlike geçmiştir artık zaten. Şimdi ne kadarlık bebiş?
Birde bişey daha kafama takıldı bu catlak meselesi ten rengine göre değişiyor mu?? ben bugday tenlıyım annem beyaz onda göbegınde ve bacaklarında var bende nasıl olur acaba bilmiyorumkismile
Ayşem Saltanatım sağolun, eşimle konuştum şimdi. Haftasonu Maraş'a yani memlekete gidecez. Evden çıkasım gelmiyor yaa, annemi falan görücem. Ama keşke haftasonu evimde olsam diyorum. Eşim çok düşkün ailesine. Bu kadar ayrı kalamaz
Ya kızlar bişi sorucam bi kaç gündür dereotu yedim kalsiyum açısından faydalı diye ama düşüğe neden olur diye yazıo nette;( içime kurt düştü acaba bişi olur mu diye((
Mesti cinsiyet belli mi bebişinin yanlara yayılmayan göbek oğlan derler, hadi hayırlısı...
şulecim evet geçen gece gene acildeydık kanamam çok oluyo dün devlet hastanesine
gitmiştim 2'li tets için doktora söyledım böyle böyle geçmedi kanamam fln diye
doktor progestan kullanıyomusun dedi evet dedim naısl kullanıyosun dedi söylendıgı
gii günde 3 kere 8 saatte bi yani dedim hayır yanlış sbaah bir akşam yatmadani2 tane içiceksın dedi şimdi prospektüsünü okudum oradada aynısı yazıyo anlıycan
bu zaaman kadar yanlış kullanmışım yanlış yönlendşrmişler beni devlet hastanesine
gitmesem haberim olmıycaktı hiç belkide şimdi gene progetsana başladık doğru şekilde
böyle işte ama düşmez bu saatten sonra bebeğin sıkıca tutunmuş hareketleri güzel
genede de kanamanı engellemek için kullan dedi doktor ama düşme ihtimali olmasa bile
kanamayı düşük tehdidi sayıyorlar ve rahim kasılmasını tetıkleyıcı hersey yasak bana
Maraşlıyım evet, memleket orası. Evlenip antepe geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?