2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ya bende de uyku ve baş dönmesi yaptı 12. haftada bırak dmeişlerdi
son bi haftadır almıyordum şimdi çok uykum var ühü :)

Yok Angel yaa hissetmedim, ilk bebeği olan hamişler ancak 20. haftada hissederlermiş, tecrübesiz olmaktan heralde

ayyy anca bıtırdım gecmısı

hayrlı cumalar herkese

benım kahvaltı zamanm geldı

ben kacarrrrrrrrr

Yok Angel yaa hissetmedim, ilk bebeği olan hamişler ancak 20. haftada hissederlermiş, tecrübesiz olmaktan heralde

Ben çok istiyorum hissetmeyi.melekcim sen hamile kıyafetleri alabileceğin yerler buldun mu.Alırsam ordan alacam herhalde
Ben biraz dışarı çıkıp yürüyeyim

valla pembecim bende iki öğün ve ara öğün bitirdim şimdiye kadar..aslında bir iki sabah erken kalksan alışır bünyen..bende çok uyurdum,ama şimdi erken yatıp erken kalkıyorum düzenli beslenebilmek için...

Ben çok istiyorum hissetmeyi.melekcim sen hamile kıyafetleri alabileceğin yerler buldun mu.Alırsam ordan alacam herhalde
Ben biraz dışarı çıkıp yürüyeyim

Canım ben LCW'den 2 tane pantolon almıştım. Burada bi hamile butik var; ordan da bi kot aldım. Şimdilik bi tane gömlek aldım üzerine. Havalar ısındıkça üst alıcam artık. Şu eski tip hamile giysilerini hiç sevmiyorum yaa. Elimden geldiğince hoş şeyler giymeye çalışıcam. Yaza da elbise düşünüyorum.

Ya kızlar bende cok acıkıyorum bu aralar..ama hamılelıkte oluşan reflü problemım var..sonrasında yedıklerım geri geliyor ve kötü oluyorum..söyle bi kana kana istediğim yemeği yıyemıyorum vaalla...
sanırım 9:ay böyle sürermiş...habire Gaviskon şurup içip duruyorum...

bide artık karnımın hafifçe büyüdüğünü hissedıyorum...
özellıkle sabah uyanınca sırtüstü yatıyorum ve ellerım karnımda şişkinliği hissedıyorum..tabi henüz oynama falan yok....ama olunca daja güzel olacakmış..tecrübeliler en güzeli içinde oynaması dıyor...

Bide ben 2 gün önce biraz yürüdüm , yoruldum , hatta evde eşimi kovaladım ve biraz koştum..
sonra eğildim ve resmen içimde bişeyin de benle beraber eğildiğini hissettim....biraz korktum aslında ama inş. bişi olmamıştır... herhalde olsa anlaşılırdı dimi...
sanki içmden koptu gıbı ... offf neyse kötü şeyler düşünmeyeyım.sizide sıkıntıya sokmayayım.

Daha öncede yükledim ama sen yine bak burdan İpeğim :))

Eklentiler

• $DSC02399.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC02400.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSC02401.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSC02403.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSC02406.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 41
heroine cim aynı mide problemleri bende de var... sen şanslısın gaviskon içebiliyorsun.. ben hiç içemedim.... çok yoğun bir kıvamı var... ilk denememde daha yutamadan çıkardım.... sonra sulandırıp içmeyi denedim.. daha da çk midemi bulandırdı.. şimdi rennie duo içiyorum ama pek faydası yok....
hıÇBıŞEY YıYEMYORUM....
3. ayı da bitirdik ama hiç bi değişiklik yok..... ((

Bu arada kızlar ben lcw den ne bebeğim için ne de kendim için bişey almak istemiyorum... MAlum lcwnin bütün ürünleri çin tayewan bengladeş gibi 3. dünya ülkelerinde üretiliyor....
Çin malı ürünlere karşı antipatim var....

Hoş ben biraz da şanslıyım annem kumaşları alıp alıp gömlekleri pantolonları dikecek.. burda nın hamile modelleri degisini almış....
Bebeğe de asla çin malı almıycam.. mutlaka etiketlerine bakıp trk malı alın kızlar.... Hem Kendi ülkemiz kazansın.... Hem de bebeklerimiz sağlıklı şeyler giysin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…