Tüm güzel annelere tekrar teşekkür ediyorum tebrikleri için, kızım sansasyon yarattı daha gelmeden teyzeleri:umursamaz: Yarın bigün oğlu olanlar kapımıza dayanırlar nasılsabayanssulusmile
Bu arada iki can sıkıcı şey de benden: Büyük abdestimde Entamoeba histolytica kistleri görüldü. 2-3 Lökosit varmış ve de. İdrarda ise aynı şekilde lökosit, epitel amorf ürat kristalleri varmış. Bunun anlamını biliyorum: kum döküyorum şu andabilmiyorumkismile
İkincisi ise anneme cinsiyeti söylediğimde "hıııı kız mııı, neyse olsun. ben de oğlan bekliyodum ama..." çok öfkelendim, cahillik bu yaptığı. Kısadan teli kapattım öfkemden bişey dememek için. Ya toplumumuz hala erkek hakimiyeti ile yönetiliyor. İnanamıyorum çok sinirliyimÇok üzgünüm çoook
ya ben bu hamile pantolonlarını çok sevdim giyince düşük bel duruyor zayıf gösteriyor sanki kaydirigubbakcemile3
heroine cim aynı mide problemleri bende de var... sen şanslısın gaviskon içebiliyorsun.. ben hiç içemedim.... çok yoğun bir kıvamı var... ilk denememde daha yutamadan çıkardım.... sonra sulandırıp içmeyi denedim.. daha da çk midemi bulandırdı.. şimdi rennie duo içiyorum ama pek faydası yok....
hİÇBİŞEY YİYEMYORUM....
3. ayı da bitirdik ama hiç bi değişiklik yok.....((
Bu arada kızlar ben lcw den ne bebeğim için ne de kendim için bişey almak istemiyorum... MAlum lcwnin bütün ürünleri çin tayewan bengladeş gibi 3. dünya ülkelerinde üretiliyor....
Çin malı ürünlere karşı antipatim var....
Hoş ben biraz da şanslıyım annem kumaşları alıp alıp gömlekleri pantolonları dikecek.. burda nın hamile modelleri degisini almış....
Bebeğe de asla çin malı almıycam.. mutlaka etiketlerine bakıp trk malı alın kızlar.... Hem Kendi ülkemiz kazansın.... Hem de bebeklerimiz sağlıklı şeyler giysin...
Şulecim çok sinirlendim, üzüldüm. Kayınvalidem çok sevindi, güzel karşıladı. kayınvalidem dese hadi dicektim. Ama annem yaa. Ama annem varken kayınvalideye ne hacet bana. Yetiştiği kültür tamamen bu düşünceleri aşılıyor. Artık değişmesi lazım bu düşüncelerin. İyi ki ağzımı açmadım hiç; tersim pistir benim. Öfkemden korkarım, ama hep ben sabrediyorum şu hayatta. Hep başkaları haklı. Haklıyken bile ben insanları idare ediyorum. Annem bari yanımda olsun. Evlat kız erkek diye değişir mi??
kızlar biliyomusunuz bebek nasibiyle gelir derlerdi de inanmazdım.
gerçekten rabbim evin betini bereketini bir arttırıyormuş ki şaşırdım kaldım.
araba alıyoruz inşallah :)
öyle mutluyum ki hemde borçsuz harçsız çok şükür ...
hiç hesapta yokken alamayız biz daha erken derken...
bu gün çok yoruldum önce bankaya ordan anneme sonra çarşıya sonra eczaneye vitaminlerimi almaya..
vitaminleri alırken ordaki kız demesin mi reçetenin günü geçmiş çok üzüldüm.
(Allahtan hastane karşımızda)
önce acile gittim uzman kaşesi gerek diye yapmadılar taaa polikliniklere yürüdüm orasıda öğle vakti kapalı hofffffffffffff......
1 saat hastanede bekledim öldüm açlıktan...
ha diyeceksiniz ki orada yeseydin krakerden simitten tiksindim kızlar ev yemeği istiyor canım
neyse aldım geldim bu saat oldu gözlerim kapanıyor yorgunluktan...
birde ben orda beklerken 45 yaşında hamile bi bayan vardı tekerlekli sandaliyede çok üzüldüm.
konuşamıyor bile sanırım azıcık engeli var bacaklar davul gibi şişmiş son ayıymış yanındaki bayan (annesi belki)söyledi nasıl bakacak bilmem diyor annesi.
dedim bakar bakar Rabbim bir solukta doğurmasını nasip etsin...
bu arada cinsiyet öğrenenlerin gözü aydı.
taram testleri yapanların sonuçları güzel çıksın inşallah...
heroine cim aynı mide problemleri bende de var... sen şanslısın gaviskon içebiliyorsun.. ben hiç içemedim.... çok yoğun bir kıvamı var... ilk denememde daha yutamadan çıkardım.... sonra sulandırıp içmeyi denedim.. daha da çk midemi bulandırdı.. şimdi rennie duo içiyorum ama pek faydası yok....
hİÇBİŞEY YİYEMYORUM....
3. ayı da bitirdik ama hiç bi değişiklik yok.....((
Bu arada kızlar ben lcw den ne bebeğim için ne de kendim için bişey almak istemiyorum... MAlum lcwnin bütün ürünleri çin tayewan bengladeş gibi 3. dünya ülkelerinde üretiliyor....
Çin malı ürünlere karşı antipatim var....
Hoş ben biraz da şanslıyım annem kumaşları alıp alıp gömlekleri pantolonları dikecek.. burda nın hamile modelleri degisini almış....
Bebeğe de asla çin malı almıycam.. mutlaka etiketlerine bakıp trk malı alın kızlar.... Hem Kendi ülkemiz kazansın.... Hem de bebeklerimiz sağlıklı şeyler giysin...
kızlar biliyomusunuz bebek nasibiyle gelir derlerdi de inanmazdım.
gerçekten rabbim evin betini bereketini bir arttırıyormuş ki şaşırdım kaldım.
araba alıyoruz inşallah :)
öyle mutluyum ki hemde borçsuz harçsız çok şükür ...
hiç hesapta yokken alamayız biz daha erken derken...
bu gün çok yoruldum önce bankaya ordan anneme sonra çarşıya sonra eczaneye vitaminlerimi almaya..
vitaminleri alırken ordaki kız demesin mi reçetenin günü geçmiş çok üzüldüm.
(allahtan hastane karşımızda)
önce acile gittim uzman kaşesi gerek diye yapmadılar taaa polikliniklere yürüdüm orasıda öğle vakti kapalı hofffffffffffff......
1 saat hastanede bekledim öldüm açlıktan...
ha diyeceksiniz ki orada yeseydin krakerden simitten tiksindim kızlar ev yemeği istiyor canım
neyse aldım geldim bu saat oldu gözlerim kapanıyor yorgunluktan...
birde ben orda beklerken 45 yaşında hamile bi bayan vardı tekerlekli sandaliyede çok üzüldüm.
konuşamıyor bile sanırım azıcık engeli var bacaklar davul gibi şişmiş son ayıymış yanındaki bayan (annesi belki)söyledi nasıl bakacak bilmem diyor annesi.
dedim bakar bakar rabbim bir solukta doğurmasını nasip etsin...
bu arada cinsiyet öğrenenlerin gözü aydı.
taram testleri yapanların sonuçları güzel çıksın inşallah...
Canım aynı fikirdeyim. Makul fiyatları olduğu doğru. Ama ona eşdeğer çok mağazada fiyatlar aynı. Pantolonları 35 tl aldım. Hamile butikte de 40 tl idi. Kotu 50 tl'ye aldım hamile butikten. Daha bugün okulda konuşuldu, Türkiye'nin bikaç yerinde dikimi yapılıyomuş...bu arada lcw hakkındakı pek çok haber karalama kampanyasıdır diye düşünüyroum
gercekten dediiniz gibi olsa bu kadar yayılması ve isim yapması mumkun olur muydu
veya bunu lcw yapıyosa diğerleride yapıyordur çünkü lcw nin fiyatları ne diğerlerinden
fazla ne de eksık genelde aynı hani sürümden fln da kaznamıyorlar yani bir arada pkk nın
firması demıslerdi ama lcw tüm sorulara web sitesınde cevap verıyo :) bilginize :)
Tüm güzel annelere tekrar teşekkür ediyorum tebrikleri için, kızım sansasyon yarattı daha gelmeden teyzeleri:umursamaz: Yarın bigün oğlu olanlar kapımıza dayanırlar nasılsabayanssulusmile
Bu arada iki can sıkıcı şey de benden: Büyük abdestimde Entamoeba histolytica kistleri görüldü. 2-3 Lökosit varmış ve de. İdrarda ise aynı şekilde lökosit, epitel amorf ürat kristalleri varmış. Bunun anlamını biliyorum: kum döküyorum şu andabilmiyorumkismile
İkincisi ise anneme cinsiyeti söylediğimde "hıııı kız mııı, neyse olsun. ben de oğlan bekliyodum ama..." çok öfkelendim, cahillik bu yaptığı. Kısadan teli kapattım öfkemden bişey dememek için. Ya toplumumuz hala erkek hakimiyeti ile yönetiliyor. İnanamıyorum çok sinirliyimÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?