2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben bu hamile pantolonlarını çok sevdim giyince düşük bel duruyor zayıf gösteriyor sanki kaydirigubbakcemile3

melekcim bosver sıkma tatlı canını bosver bu gibi durumlarda her kafadan bir ses cıkar hı hı de geç üzme kendini

denizcim valla gaviscon bana mucıze gıbı geliyor , onu içtikçe boğazımda bir rahatlama hissedıyorum,keşke sende içebilseydın ..bu arada ben çok az içiyorum bır çay kaşığı dıyelım...

Çin malı konusunda sana katılıyorum LCW ya baktım kendıme uygun bişi bulamadım...henüz eskı kıyafetlerıme sığıyorum ama 1 .haftaya kadar sığamayacağım sanırım :)))

Şulecim çok sinirlendim, üzüldüm. Kayınvalidem çok sevindi, güzel karşıladı. kayınvalidem dese hadi dicektim. Ama annem yaa. Ama annem varken kayınvalideye ne hacet bana. Yetiştiği kültür tamamen bu düşünceleri aşılıyor. Artık değişmesi lazım bu düşüncelerin. ıyi ki ağzımı açmadım hiç; tersim pistir benim. Öfkemden korkarım, ama hep ben sabrediyorum şu hayatta. Hep başkaları haklı. Haklıyken bile ben insanları idare ediyorum. Annem bari yanımda olsun. Evlat kız erkek diye değişir mi??

kızlar biliyomusunuz bebek nasibiyle gelir derlerdi de inanmazdım.
gerçekten rabbim evin betini bereketini bir arttırıyormuş ki şaşırdım kaldım.

araba alıyoruz inşallah :)
öyle mutluyum ki hemde borçsuz harçsız çok şükür ...
hiç hesapta yokken alamayız biz daha erken derken...

bu gün çok yoruldum önce bankaya ordan anneme sonra çarşıya sonra eczaneye vitaminlerimi almaya..
vitaminleri alırken ordaki kız demesin mi reçetenin günü geçmiş çok üzüldüm.
(Allahtan hastane karşımızda)
önce acile gittim uzman kaşesi gerek diye yapmadılar taaa polikliniklere yürüdüm orasıda öğle vakti kapalı hofffffffffffff......
1 saat hastanede bekledim öldüm açlıktan...
ha diyeceksiniz ki orada yeseydin krakerden simitten tiksindim kızlar ev yemeği istiyor canım
neyse aldım geldim bu saat oldu gözlerim kapanıyor yorgunluktan...

birde ben orda beklerken 45 yaşında hamile bi bayan vardı tekerlekli sandaliyede çok üzüldüm.
konuşamıyor bile sanırım azıcık engeli var bacaklar davul gibi şişmiş son ayıymış yanındaki bayan (annesi belki)söyledi nasıl bakacak bilmem diyor annesi.
dedim bakar bakar Rabbim bir solukta doğurmasını nasip etsin...

bu arada cinsiyet öğrenenlerin gözü aydı.
taram testleri yapanların sonuçları güzel çıksın inşallah...

cok haklısın canım ama işte bazılarına kabullendıremıyorsun sankı bızlerın elındeymıs gıbı yorumlar yapılıyor.Ben kızım olsun cok ısterdım ama oglum olacakmıs ınan hıc üzülmedim çünkü ben bu bebeği 1,5 yılda zor buldum.Sen bosver gene kızını renklı renklı gıydırcen ya onu düşün sakinleş :1hug:

Lila'cım rabbim hayırlı uğurlu etsin, ev de alırsınız inşallah teyzesi bebişinin nasibiyle. Zaten bebekli aileye araba şart. Çokk sevindim. Allah nazarlardan saklasın inşallah canım, kem gözlere dikkat et. Biz hep nazardan çekiyoruz buna inan

hadı hayırlı ugurlu olsun Allah kaza beladan korusun canım.Ya lila ben sana küsüm :dilcikar: adım hala listede yok alınıyorum ama aklinialirimsmile

meleğim evimiz var çok şükür bir arabamız yoktu ve gerçekten çok zor arabasızlık.düşünüyordum bebek olunca ne yapacaz aşıya gitmek lazım hastaneye gitmek lazım.
çok teşekkür ederim melekcim Rabbim hepimizi nazarlardan korusun inşallah
ben nazardan durup dururken evimdeki kül tabağımın patladığını bilirim valla.
o kadar korkuyorum yani....
hepimizi bebeişlerimizi eşlerimizi yuvalarımızı bizleri rabbim korusun kem gözlü insanlardan....

2 sene reflü çekmiş biriyim ben :) ve kimse reflü tanısını koyamamıştı gastrit diyorlardı
enson cerrahpaşadakı bı doktor reflü bu dedi ve bana sadece rennıe duo verdi ve dediki
yatmadan en az 2 saat once yemeğini yemıs olucaksın cayı kahveyı azaltıcaksın
kola gazoz gibi şeyleri asla içmiyceksın yasıtıgını yükselticeksin dedi
ve ben tüm tavsiyelerine uydum 15-20 gün içind iyileştim rennıe duo da çok iyi bir ilaçtır
ayrıca ama sadece ilaç fayda etmez bahsettiğim kurallarada uyman lazım
ayrıca hamilelikte mide bulantısı öğürme vs vs şeylerde yaşandıgı için reflü geçse
bile geçmedi sanılabilir benım 2 yıllık reflu rahatsızlıgım 15 günde iyileştiyse sizin hamilelik
reflüsü daha çabuk geçer inşallah

bu arada lcw hakkındakı pek çok haber karalama kampanyasıdır diye düşünüyroum
gercekten dediiniz gibi olsa bu kadar yayılması ve isim yapması mumkun olur muydu
veya bunu lcw yapıyosa diğerleride yapıyordur çünkü lcw nin fiyatları ne diğerlerinden
fazla ne de eksık genelde aynı hani sürümden fln da kaznamıyorlar yani bir arada pkk nın
firması demıslerdi ama lcw tüm sorulara web sitesınde cevap verıyo :) bilginize :)

aaaaaaaaa şulecim inan bu liste beni allak bullak etti arkadaşlar bilirler asla atlama sallama yapmam..
hatta gelişmeleri onlar söylemeden yorumlardan okuyup derhal güncellerim.
seninki inan gözden kaçmış...
hemen ekliyorum canım sakın kötü düşünme gereçkten dalgınlığıma gelmiştir bak elim ayağım karıştı yalnnış yazıyorum.

hemen bilgilerini yaz canım

sat
tahmini doğum tarihi
kilo
yaş cinsiyet tarama testi oldumu?

bekliyorum canım burdayım hadi

canım kazasız belasız binmeyi nasip etsin allahım

selam kızlarrr
kaç gündür internette prbl. varda giremiyorum.
ikili testimi yaptım sonucu bugün aldım. iyi çıktı çok şükür. ama hâla cinsiyetini sölemediler . yalvardım doktora %51 demi yok diye, en sonunda çıkıntı yok kıza benziiyor dedi .
hcg : 44,5 çıktı

Allah hepinizden razı olsun kızlar Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah...
bu asym şekerim oğlun olacak diyo şu kan şeysi :) (adını hatırlayamadım)

hadi affettim opuyorumnanaktan.Yaşım 26.sat tarihi:28 kasım cinsiyet için dün ilk tahminde bulundu doktorumuz erkek dedı.Ay lila hamıle kaldığım kıloyu yazmasak olmaz mı.Testler yapıldı

Canım aynı fikirdeyim. Makul fiyatları olduğu doğru. Ama ona eşdeğer çok mağazada fiyatlar aynı. Pantolonları 35 tl aldım. Hamile butikte de 40 tl idi. Kotu 50 tl'ye aldım hamile butikten. Daha bugün okulda konuşuldu, Türkiye'nin bikaç yerinde dikimi yapılıyomuş...

canım takma kafana yaa sen mucize doğuruyorsun sen bir anne doğuruyorsun düşünsene
kızın olucak yarın o da anne olucak senın bugun yaşadıgın tecrübeleri elini karnına
koydugunda yaşadıgın sevıncı yasıycak sen ona sende şöyle tekmeliyordun böyle
acıkıyrodun ultrasonda böyleydın dediğinde karşılıklı ağlaşıcaksınız belki :)
ana kzı alışverişlere çıkıcak düşman çatlatıcaksınız kendi ayakları üstünde duran
çalışan kazanan özgücvveni olan ve asla annen gibi düşünmiycek bir evlat yetiştiriceksin
belki Allah ım herşeyin hayırlısını versin inşallah kız berekettir zenginliktir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…