selam şeker annelera.s.
Gunaydin guzel anneler!! opuyorumnanaktan
kızlar 14. hafta yani 2. trimesterde rahim yukarı çıkıyor ve idrar kesesine baskı yapmıyormuş
o yüzden en rahat dönem
ama 3. timesterde rahim aşağı inip doğum pozisyonuna geçiyormuş
rahimde oldukça büyüdüğü için bugünler aruyacakmışız
paylaşmak istedim
johnsons baby benimkide çok memnunum 3 yıldır ben vücuduma hep bunu kullanıyorum...kakao yağı ve badem yağıda çok iyi geliyormuş kızlar..klinik olarakta Lierac ve chicconun bir ürünü var kullanan varmı arkadaşlar?
kızlar 14. hafta yani 2. trimesterde rahim yukarı çıkıyor ve idrar kesesine baskı yapmıyormuş
o yüzden en rahat dönem
ama 3. timesterde rahim aşağı inip doğum pozisyonuna geçiyormuş
rahimde oldukça büyüdüğü için bugünler aruyacakmışız
paylaşmak istedim
cnm hoşgeldin senin bi dahaki kontrol ne zaman dı
ya kızlar gece wc ye kalkmak önmeli değilde uyuyamıyorum o çok kötü
en az 1 saat dönüp duruyorum
bişiy değil tatlımAyy demek o yuzden son zamanlarda tuvalete eskiden daha az gidiyorum..daha once geceleri hic bisey icmezsem de 2 kere kalkyordum, son gunler yatmadan biseyler icmeme ragmen bazen kalkmiyorum.. ben de korkmaya baslamistim bisey mi oldu diye.cok sagol paylastigin icin.. a.s.
aman bebeğim sağlıklı olsunda wc de bile uyumaya razıyım.zaten eşim wc ye yatak kuracakmış bana ne zaman gelsem wc desin gece ne zaman uyansam wc desin diyor
günaydın cnm nasılsın bebişin nasıl
cnm benim fikrime göre o kremlere dünya para verme
zaten vücudun çatlıcaksa çatlıyor önemli olan nemli tutup bunu azaltmak sıradan bi nemlendirici yada beb yağı yeter bence
ona vereceğin para ile bebişe neler alırsın
benim annem 9 doğum yapmış karnımda 1 2 çatlak var üstelik beyaz tenlidir
anneme anne çatlak için ne sürdüm desen suratıma bakar kalır herhalde zavallı
tabi biraz kiloyada dikkat etmek şart
o günlere kalmadan işi gücü bırakmak lazım o zaman ayşecim
ben salı günü gideceğim.ayın 16 sı oluyopr canım..kesin cinsiyeti söyler diyye umut ediyorum...
kayınvalidemide götürcez torunu görsün ultrsonda<anlatıyorum ona şöyle hareket ediyo zıplıyo bilmem ne falan oda şaşırıyo nasıl öyle görülüyormu diye....5tane doğurmuş ama nlar zamanında ultrason olmadığından merk ediyor şimdi gel dedim tamam dedi...görsün bakalım oda.
bişiy değil tatlım
hafta hafta gebeliği takip edin nacizane önerim
çok güel bilgiler var
mesela ben bu hafta şunu öğrendim
anne ne yerse tadı amniyo sıvısına geçiyormuş bebek onu yutuyormuş
bu yüzden anne hamileyken neyi çok sever ve yerse bebekte onu seviyor neyi yemezse bebkte onu sevmiyormuş alışmadığı içinde sonradan tadını beğenmiyormuş
en büyük örnek benim annem bende pırasadan tiksinmiş
ben ağzıma bile sürmemkaydirigubbakcemile3
Sagol canim ben de bebis te iyiyiz Allah'a cok sukur! ikinci trimester baslayali bazen kendimi hamile degilmisim gibi hissedyom bilmiyorumkismile oyle bir hafiflik var ki.. gobegim cikmasaydi hamile oldugumu unutacaktim. bazen bu asiri hafiflik (onceki 3 aya kiyasen) beni korkutyordu ama normal bisey galiba dm? kaydirigubbakcemile5 Siz nasilsiniz?? hihoyyyt
haklısın hep para tuzağı
kadınların güzelliğe önem verdiklerini biliyorlar tabii
ve evet hafif nemliyken sürülmeli
ozaman çok şanslısın!!!!!!!!!!!
çünkü genelde ırsi bu çatlaklar
ve malesef benim annemde de çatlaklar mevcüt
bendede(kalça ve göğüs bölgemde) çoooook hafif ama bi ara çok kilo(9kilo) alıp vermiştim
hatıra kaldı (52den 43e düşmüştüm stressten)
anlican benim için kaçınılmaz ama yinede kullanacağim bebek yağı
belki ileride kayısı/kakao/badem yağı
ve kalçalara da sürüyorlarmış haberiniz olsun
sen hangi siteden takip ediyon? ben doktornevra.com -dan takip edyom ama orda oyle bisey yazmamisti galiba.. yada ben dikkatli okumadim :kedi:
doktorum bana her türlü bitki çayını ysakladı nanelimon ve ıhlamur dışında düşük
tehliken var zaten bitki çayları rahim kasılmaıs yapar içme dedi...
Hala devam ediyor mu peki tatlım.Ay Allah korusun ya inş bişeycik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?