2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En tehlikeli dönemi atlattık tabi ama yine de dikkatli olmak gerekiyor,,temkinli olmak da fayda var ama çok da kasmamak lazım gibi gelio

şulecim tabi 9 ay dikkatli olmamız lazım ama ilk üç ay daha riskli bebeğin tutunması için ve düşük riski olarak...zaten adaçayı sevmiyorum bitki çaylarınıda tüketmiyorum...internette o kadar çok şey okudumki yok maydonoz,roka,dereotu..doktora sorduğumda her duyduğuna inanma çoğu hurafe demişti...sonuçta bitki çayı içsen bir demlik değil,bir fincan içiceksin abartmadan demişti..bende ona uyuyorum daha çok meyve çayı içiyorum..yada doğal sıkma...

günaydın güzel anneler
hayırlı cumalar olsun
cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın sizinle bişey paylaşmka istedim gece wc ye kalktım
karnım nasıl gergin Allahım bildiğin davul nasıl geriliyor ve acıyor nerdeyse oturup ağlıyacaktım sonra kendiliğinden geçti sanırım göbekler büyüyor iice artık dünden beri bebe yağı sürmeye başladım
sizlerden kullananlar nasıl kullanıyorsunuz hergünmü duştan sonra mı

duştan sonra
şimdi havalar soğuk her gün duş yapmıyorum açıkcası
ama havalar da ısınacak her gün duştan sonra kullanılsa daha faydalı olur bence

inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar canım ben de yarın alıcam kan sonucunu
+

amin...inşallahs enınkılerde güzel çıkar canım :)

aman canım adaçayı hariç o cok tehlıkelı bızım ıcın

doktorum bana her türlü bitki çayını ysakladı nanelimon ve ıhlamur dışında düşük
tehliken var zaten bitki çayları rahim kasılmaıs yapar içme dedi...

hadi hayırlısı canım,,kan sonuçların da iyi çıkar inşallah

inşallah pınarcım :)

kızlar hamiilelikte en rahat ay hangi aydır annenin enerjik olduğu rahatsızlık hisetmediği porostad gibi tuvalete çıkmadığı

öyle bir ay var mı? inş canım vardır bu tuvalet yüzünden şirkette ay konusu oldum.Tuvalete telefon bağlatacaklarmış.Nerdeyse bütün günüm orda geçiyormuşyerimseniben

günaydın ayşecim..ben duştan sonra kullanıyorum.tüm vücuduma,özellikle göbeğime ve göğüslerime bolca sürüyorum..ama cildin çok kuruysa sabah akşamda sürebilirsin canım...

ben ikinci dönem diye biliyorum yani 4,5,6.aylar..hamileliğin rahat olduğu bir süreç tabi diğer aylara göre...kendimizi daha zinde ve enerjik hissedicekmişiz..ama tuvalet olayı artarak devam edicek çünkü bebişler büyüyor ve idarar kesesine baskı artıyor..yani tuvalete devam şulecimm:)))

kızlar hangi marka bu bebek yağı kullandığınız bende dalin v ardı bitti ama çok yapış yapıştı pekte kullanamadım hepsi böylemi bunların

Ay yandım desene mirmirmirmir

duştan sonra
şimdi havalar soğuk her gün duş yapmıyorum açıkcası
ama havalar da ısınacak her gün duştan sonra kullanılsa daha faydalı olur bence

cnm sağol
bende hergün duş yapmıyorum haklısın ama duştan sonra hfif nemliyken vücut sürmek çok faydalıymış

günaydın ayşecim..ben duştan sonra kullanıyorum.tüm vücuduma,özellikle göbeğime ve göğüslerime bolca sürüyorum..ama cildin çok kuruysa sabah akşamda sürebilirsin canım...

günaydın cnm
cildim kuru değil hemde hiç değil bide esmerim bu konuda şanslıyım sanırım
şimdilik duştan sonra sürerim baktım yetmiyor hergün sürerim johnsons baby nin bed time süper kızlar tavsiye ederim

karnında doğum çizgisi beliren var mı annecikler. Bişey daha bu çatlaklar için şimdien bişey kullanmaya başlasam mı ya da bebek yağından başka ne kullanılır.

Benimde karnım çok gergin.Kanamam olduğu zaman yumuşamıştı hatta çok korkmuştum.Şimdi yine gerginbilmiyorumkismile

kızlar 14. hafta yani 2. trimesterde rahim yukarı çıkıyor ve idrar kesesine baskı yapmıyormuş
o yüzden en rahat dönem
ama 3. timesterde rahim aşağı inip doğum pozisyonuna geçiyormuş
rahimde oldukça büyüdüğü için bugünler aruyacakmışız
paylaşmak istedim

aman bebeğim sağlıklı olsunda wc de bile uyumaya razıyım.zaten eşim wc ye yatak kuracakmış bana ne zaman gelsem wc desin gece ne zaman uyansam wc desin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…