2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopsy canım harıka bıyer akvaryum.Kalabalığa gelebiliyor musun bilmıyorum ama ben ilk hamile kaldığım zaman gitmiştim.Aman yarabbım bulantılarım ve baş agrılarım ıkı kat oldu.kendımı zor attım dısarıya kaydirigubbakcemile2

hele de günlerden pazarsa tamam adım atılmıyor içeride.Ama bol bol alısverıs yaparsın bebek kıyafetlerı katını gezersın kesın ıcın gıdecek orda baska bıyerı gezmene gerek kalmayacak

günaydıın kızlar........
ben hata içi dr a gittim kusmalarımı yemek yemediğimi ve başım dönüyo yürüyemiyorum dedim...
serum yazdı 6 şişe.... biraz daha kendime geldim canlandım çok şükür...
cinsiyetini görmek istedi ama arkasını dönmüştü kuşum çok hayalı çıktı canım
dr yinede ben erkek tahmin ediyorum dedi....
haftaya cumartesi 3lü teste çağırdı artık ozaman görürüz tabi yine sakmazsa:)

cok gecmıs olsun zelalcım.Kac haftalık oldun canım bıze 3lü test ıcın 16-18 hafta arası dedı doktorumuz.

herkese günaydın arkadaşlar dün ikili test sonucumu aldım çok şükür iyi çıktı risk yok dedi doktor darısı herkesin başına umarım bundan sonraki bütün testlerimiz güzel çıkar

geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

günaydınnn sonuçlarımızzz temizzz kızlar atlattık ikiliyi hayırlısıyla çok şükürr darısı bekleyenlerin başına.....

herkese günaydın arkadaşlar dün ikili test sonucumu aldım çok şükür iyi çıktı risk yok dedi doktor darısı herkesin başına umarım bundan sonraki bütün testlerimiz güzel çıkar

hadi gözün aydna.s. ii olduğunu öğrenince acayip rahatlıyo dimi insanhihoyyyt

hele de günlerden pazarsa tamam adım atılmıyor içeride.Ama bol bol alısverıs yaparsın bebek kıyafetlerı katını gezersın kesın ıcın gıdecek orda baska bıyerı gezmene gerek kalmayacak

ilk zamanlardaki sıkıntılarım kalmadı canım benim çok şükür rahatım...
akvaryumdamı bebek kıyafetleri satılıyor canım:uhm:???

çok sağolun arkadaşlar rahatlamazmıyım vallahi kuş gibi oldum uçacam bebeğin gelişim 1 hafta önden gidiyor heralde ultarosonda 14 haftalık göründü doğumda 9 eylül oldu öne kaydı yandımm buarada kızlar beni hala kilo almadım ve karnımda çok azcık büyüdü belli olmuyor sadece belim kalınlaştı sizin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…