2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın arkadaşlar dün ikili test sonucumu aldım çok şükür iyi çıktı risk yok dedi doktor darısı herkesin başına umarım bundan sonraki bütün testlerimiz güzel çıkar

seninde gözünaydın canım.çok güzell:lepi::lepi:

şulecim bide sorayım sana istanbullu olarak yardımcı olursun..bu minyatürkle turkuaz yakınmı.aynı gün gidilebilirmi..mesela bi program yapsan nasıl olur..arada öğle yemepği yemek için güzel biryer varmı tavsiye edebileciğn ???

ilk zamanlardaki sıkıntılarım kalmadı canım benim çok şükür rahatım...
akvaryumdamı bebek kıyafetleri satılıyor canım:uhm:???

forum istanbulla aynı yerde ya tatlım butun markalar var hatta o kadar karısık ve cok kı aklın karısacak aklinialirimsmile

şeker sen 14 haftalıksan takvimin kaymışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son aylar belli olur doğum tarihi canım.şimididen bası haftalar hızlı büyüyor bebekler..her hafta büyüme hızı farklılaşabiliyor ...bazı haftalar yine normal gününü yakalayabilir yani

Günaydın bayanlar... daha yeni kalktım kahvaltı yaptık eşimle, onu işe gönderdim...
Bugün kendimi iyi hissediyorum... Kocama süpriz yapayım da bugün evi ben süpüreyim....

canım gözün aydın bayramın ikinci günü 2 bayram birde yaparsın artık....
ama benim korkum bayramda ya dr izne ayrılırsa...klava:
benimkide 4 eylül ama seninki gibi sarkadabilir....

forum istanbulla aynı yerde ya tatlım butun markalar var hatta o kadar karısık ve cok kı aklın karısacak aklinialirimsmile

ayyy gerçektenmi ya ay inanmıyorum demek alışveriş merkezi var her markalar falan..ay valla kocam kafayı yiyecek ozamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hiç sevmez öyle alışveriş merkezinde dolaşmayıkaydirigubbakcemile3
ama gitmişken bakılır yaaaabayanssulusmilebayanssulusmile

aleyna ben bu ultrasondan zaten bısey anlamadım her gıttıgımde farklı haftalarım.Tutturamadık bı türlü dengeyı.

bayramda doğum yaparsak doktorda bulamayız kime denk gelirse artış şansa bak :) zaten şimdi bebekler gününü beklemiyor erken doğuyolar belki ağustosa bile kayar bellimi olur bakalım yaşıycaz görcez kızlar süprizzzzz

sanırım sende bakamayacaksın 2,5 saate yakın yürüdük iki hafta önce hala yarısını dolastık diyebılırım.Cok ters degıller bıtanem gezebılırsınız orayı da.Eyüp'e de ugrarsınız artık buraya kadar gelmısken pierre loti de bı kahve ıcmeden olmaz dımı.minyatürke yakın nasıl olsa

kıs eylül anneleri naaapıyonuz sempatiksalakcinni

ben de haziran annesiyim, vakit az kaldı

bebişlerimizn burcu büyük ihtimalle başak olcak kızlar belki araştırmışsındır ama ben ekliyim yinede...

başak burcu özellikleri :
Yönetici gezegeninizden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Bu nedenle Başak burcunu tanımlayan sözcük 'ıncelerim “ dir.

Başak'lar çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu ış' tir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir.

Başak'ların yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, kendi yöntemleri ile yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Başaklar, genellikle kendilerini hiç kimseye kullandırtmazlar, sınırlarını belirleyerek 'hayır' demesini bilirler. Tutumlulukları bazen pintilik derecesindedir. ıçli-dışlı olmayı sevmedikleri için, soğuk ve mesafeli bir görünüşleri vardır.

Basak "bekaret" burcudur. Ancak bu sembolü fazla ciddiye almak gerekir. Bazi Basak'lar bekar kalirsa da, pekçogu sonunda evlilik mutluluguna erisir. Basak'in evlilik yasamini basariyla sürdürmesi ve hemen hemen her zaman kendilerini ailelerine adamalari sasirticidir.

Basak'i belirlemek çok kolaydir. Pek gürültü çikarmaz, kesinlikle geveze degildir ve yalniz görünümüyle dikkat çeker. Kalabalik içinde rahatsiz olan tiplerdir.

Tipik bir Basak'ta ilk dikkatinizi çeken sey, kesinlikle kafasinda çözmeye çalistigi ciddi bir problem oldugu izlenimidir. Ya da derinden derine birseye üzüldügünü hissedersiniz. Üzüntü dogal olarak gelip onu bulur.

Basak'in gözleri ve bakislari çogunlukla sasirtici bir sekilde berraktir. Basak'larin yüzünde, sanki o gizli üzüntülerini inkar edercesine bir ruh temizligi ve sükunet ifadesi vardir. Aynada kendilerini incelemeyi severler.

Basak'lar genelde minyon insanlardir. Ama adelelilerdir ve narin görünüslerinden umulmayacak kadar güçlüdürler.

Basak'lar hiç kuskusuz, güvenilir ve samimi kisilerdir. Ve ayrica herkesten çok banyo yapmayi severler.

Hiç olmayacak hayallere kapilmalarina karsin, Basak'larin aksine tatli hayalciler gibi görünme özellikleri vardir. Sanki, akilci kafalarinin inanmayi ve izlemeyi reddetigi gökkusagina, tepeden tirnaga bürünmüs gibidir. Ancak bu sizi aldatmasin, çünkü onlar her zaman gerçekleri hayallere tercih ederler ve asla hayallerinin pesinden kosmazlar, kosanlari da esefle kinarlar.

Bayagiliktan, aptalliktan ve dikkatsizlikten rahatsiz olan Basak'lar bu tür insanlarla karsilasinca hosgörüsüz, huysuz, azarlayici ve sinirli davranislar sergileyebilir.

Genelde kibar insanlardir. Seyehat etmeyi severler.

Basak islerinizi kili kirk yaran ve sizi deliye çeviren tartismalarla elestirebilir. Ancak yardima ihtiyaciniz oldugunda hiç düsünmeden yaniniza kosacaktir.

Kendi hatalarina karsi kördür ve kendi zaaflarini baska herseyi gördügü o berrak isikta göremez gibidir. Ama gerçekte görür. Tipik bir Basak'a elestirici, karamsar, telasçi ve titiz oldugunu, diet ve saglik konulariyla asiri ilgilendigini söyleyin, düpedüz inkar ile karsilasacaksiniz.

Bir oda dolusu insan içinde hiç güçlük çekmeden Basak'i ayirdedebilmeniz gerekir. Çok uzun süre sessiz sedasiz oturmak onun harci degildir.

Askta, gösterise kaçmadan, sakin ve sürekli bir sevgi gösterirler. Para harcarken de ayni sekilde tutucudur. Kendilerine yardim edilmesinden öyle çok hoslanmazlar. Minnet altinda kalmak istemezler. Kendilerinden baskasina güvenmek de istemezler.

Israfi hiç sevmezler. Baskalarinin kusurlarini göstermekten hoslanirsa da, kendi yanlislarinin açikça elestirilmesine müthis içerler.

sağol canım tavsiyen için o pier lotimi ne orayıda derim eşime ozaman kahve içeriz:)kaydirigubbakcemile5
o forum dediğin yer ucuzmu yoksa klasik fiyatlarmı?

kızlar ben cıkıyorum haftasonu ya avansları ayarlamaya başlayım.Sizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum

aleynacım sağol buç özellikleri için.eşim ve kardeşimde başak aynılar yani..başak bucundaki insanlar gerçekten başarılı ve karakterli insanlar...inşallah bebeklerimizde öyle olacak....
bide başak bebeklerinin burç özelliklerine bakmıştım ordadad çok şeker şeyler yazıyordu.

rica ederim canım inşallah bebişlerine bakmak aklıma gelmedi orayada bakayım hemen :)

offff bu dr hala aramadı ölücem meraktan temizlik yapmam lazım ama elim ayağım tutmuyor.Akşamüstü ablamın iş yerinin açılışı var onun için hazırlanmam lazım ama hiçbir kıyafetim olmuyor üzerime kuşadasında bulamadım izmirede gidemedim ben ne giyicem ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…