herkese günaydın arkadaşlar dün ikili test sonucumu aldım çok şükür iyi çıktı risk yok dedi doktor darısı herkesin başına umarım bundan sonraki bütün testlerimiz güzel çıkar
ilk zamanlardaki sıkıntılarım kalmadı canım benim çok şükür rahatım...
akvaryumdamı bebek kıyafetleri satılıyor canım:uhm:???
çok sağolun arkadaşlar rahatlamazmıyım vallahi kuş gibi oldum uçacam bebeğin gelişim 1 hafta önden gidiyor heralde ultarosonda 14 haftalık göründü doğumda 9 eylül oldu öne kaydı yandımmbuarada kızlar beni hala kilo almadım ve karnımda çok azcık büyüdü belli olmuyor sadece belim kalınlaştı sizin nasıl
çok sağolun arkadaşlar rahatlamazmıyım vallahi kuş gibi oldum uçacam bebeğin gelişim 1 hafta önden gidiyor heralde ultarosonda 14 haftalık göründü doğumda 9 eylül oldu öne kaydı yandımmbuarada kızlar beni hala kilo almadım ve karnımda çok azcık büyüdü belli olmuyor sadece belim kalınlaştı sizin nasıl
forum istanbulla aynı yerde ya tatlım butun markalar var hatta o kadar karısık ve cok kı aklın karısacak aklinialirimsmile
ayyy gerçektenmi ya ay inanmıyorum demek alışveriş merkezi var her markalar falan..ay valla kocam kafayı yiyecek ozamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hiç sevmez öyle alışveriş merkezinde dolaşmayıkaydirigubbakcemile3
ama gitmişken bakılır yaaaabayanssulusmilebayanssulusmile
sanırım sende bakamayacaksın 2,5 saate yakın yürüdük iki hafta önce hala yarısını dolastık diyebılırım.Cok ters degıller bıtanem gezebılırsınız orayı da.Eyüp'e de ugrarsınız artık buraya kadar gelmısken pierre loti de bı kahve ıcmeden olmaz dımı.minyatürke yakın nasıl olsa
sağol canım tavsiyen için o pier lotimi ne orayıda derim eşime ozaman kahve içeriz:)kaydirigubbakcemile5
o forum dediğin yer ucuzmu yoksa klasik fiyatlarmı?
kızlar ben cıkıyorum haftasonu ya avansları ayarlamaya başlayım.Sizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum
aleynacım sağol buç özellikleri için.eşim ve kardeşimde başak aynılar yani..başak bucundaki insanlar gerçekten başarılı ve karakterli insanlar...inşallah bebeklerimizde öyle olacak....
bide başak bebeklerinin burç özelliklerine bakmıştım ordadad çok şeker şeyler yazıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?