peny hosgeldın canım nasıl oldun
bebişlerimizn burcu büyük ihtimalle başak olcak kızlar belki araştırmışsındır ama ben ekliyim yinede...
Ay başak burcu da tam benim zıttım anlaşamayız biz o zaman..Ben de eşim de başak burcunu sevmiyoruz hiç...Ama bebişim olduktan sonra isterse eşek burcu olsun hiç fark etmez..kaydirigubbakcemile3
Mopsy cim...
Nerede hangi otelde kalacaksınız bilmiyorum ama bence kendini alışveriş merkezlerine kapatma... Bak miniatürke gidebilirsin güzel biyer.. Ordan da pierre loti güzel olur.. Ama bence pierre lotinin pek bi özellii yok yani.. müthiş bi manzara yok... Haliç i görüyorsun... Miniatürkten de görüyosun zaten....
Bence güzel bi ortaköy yapın.. kumpirinzi yiyin...
Ordan bebeğe geçin ... Abbas ta waffle yiyin... Üzerine de kahve yada çayınızı hisar da kale çaybahçesinde için...
Felekten bir gün geçirirn...
Forum istanbulda da heryerde bulacağın bebek mağazaları var.. Bi girdinmi çıkamazsın... Fiyatlar da ygun falan değil, heryerde olan fiyatlar...
Gezmek içi geleceksen böyle... Haaa alışveriş için geliyorum diyosan ilk durağın eminönü olsun....
Ohh mısır çarşısından yukarı doğru baharat ve kahve kokuları eşliğinde salına salına çıkarsın.. Mahmut paşada brbirinden güzel cicili bicili mağazalara bakarsın, ordan bebek alışverişi için havuzlu hana geçerin.. Bebeğin tü ihtiyaçları bir handa toplanmış halde... Örgü yeteneğin varsa ordan kürkçü hana geç çeşit çeşit yünler... Ordan eğer alışveriş yaptııysan aldıklarını eşine yükle arabya geri götürsün, alışveriş yapmadıysan daha da ilerle kendini kapalı çarşının büyülü dünyasına ışıltısına bırak... Daha bitmedi, daha da yukarı beyazıta çık... sahafların kitapları arasında kaybol...
Ordan binin bi tramvaya hoop gerisin geri eminönü... Atlayın arabanıza geçin beşiktaş ortaköy boğaz turuna...
bebişlerimizn burcu büyük ihtimalle başak olcak kızlar belki araştırmışsındır ama ben ekliyim yinede...
Ay başak burcu da tam benim zıttım anlaşamayız biz o zaman..Ben de eşim de başak burcunu sevmiyoruz hiç...Ama bebişim olduktan sonra isterse eşek burcu olsun hiç fark etmez..kaydirigubbakcemile3
hahahahahkaydirigubbakcemile3
aay peny hiç gülceğim yoktu valla koptum burdakaydirigubbakcemile3
seherci sana çok üzülüyorum... Ama elden ne gelir... Artık kesinleşmiş herhalde...
Sen gene de oralini bozma bitanem.. Hayat devam ediyor...
Seni sevmeyen istemeyen bir adamla olmaktansa sevdiklerinle beraber olacaksın...
kızlar merhaba nasılsınız.ben iyi deilim.boşanma tarihimiz belli oldu 17 mart saat 2 de.güçlü olmam için tüm bunlara dayanmam için dua edin ne olur çok ihtiyacım var hem benim hem bebeğimin.oda hissediyordur babasının bizi istemediğini eminim o da üzülüyodur.çok zor allah kimsenin başına vermesin.allaha emanet olun dualarınıza ihtiyacım var unutmayın.
slm kızlar ben 19 yaşındayım 8aylık evliyim 3üz gebeydim ama gebeligin 6hafta 3günlükken iki bebeyımi kaybettim hiper tansiyondan şuan ilaca başladım tansiyon ıçın yaşayan bebeyimde tehlike altında bunuda kaybetmek istemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?