2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar günaydın. Çalışanlara kolaylıklar, evdekilere bol dinlenmeler diliyorum.

Mopsy cim...
Nerede hangi otelde kalacaksınız bilmiyorum ama bence kendini alışveriş merkezlerine kapatma... Bak miniatürke gidebilirsin güzel biyer.. Ordan da pierre loti güzel olur.. Ama bence pierre lotinin pek bi özellii yok yani.. müthiş bi manzara yok... Haliç i görüyorsun... Miniatürkten de görüyosun zaten....
Bence güzel bi ortaköy yapın.. kumpirinzi yiyin...
Ordan bebeğe geçin ... Abbas ta waffle yiyin... Üzerine de kahve yada çayınızı hisar da kale çaybahçesinde için...
Felekten bir gün geçirirn...
Forum istanbulda da heryerde bulacağın bebek mağazaları var.. Bi girdinmi çıkamazsın... Fiyatlar da ygun falan değil, heryerde olan fiyatlar...

Gezmek içi geleceksen böyle... Haaa alışveriş için geliyorum diyosan ilk durağın eminönü olsun....
Ohh mısır çarşısından yukarı doğru baharat ve kahve kokuları eşliğinde salına salına çıkarsın.. Mahmut paşada brbirinden güzel cicili bicili mağazalara bakarsın, ordan bebek alışverişi için havuzlu hana geçerin.. Bebeğin tü ihtiyaçları bir handa toplanmış halde... Örgü yeteneğin varsa ordan kürkçü hana geç çeşit çeşit yünler... Ordan eğer alışveriş yaptııysan aldıklarını eşine yükle arabya geri götürsün, alışveriş yapmadıysan daha da ilerle kendini kapalı çarşının büyülü dünyasına ışıltısına bırak... Daha bitmedi, daha da yukarı beyazıta çık... sahafların kitapları arasında kaybol...
Ordan binin bi tramvaya hoop gerisin geri eminönü... Atlayın arabanıza geçin beşiktaş ortaköy boğaz turuna...

ooo ne güzel herkes alışveriş merkezi hayalleri kuruyor, biz Viranşehirlerde bunlardan mahrumuz, artık inş. yaza Ankara'da karnım burnumda gezerim ben de..

oyyy canı yazdıklarının hepsini not aldım ....canım o forum denen yere alışveriş için değilde turkuaz varya orayı görelim diye geliriz dedik...yani ben o turkuazı miniatürkü gezmek istiyorum sonra anlattığın şeyleri yapmak istiyorum.yemek yiyelim işte biyerleri gezelim falan akşama kadar.

mopsycim teşekkür ederim canım ayrıca bizim içinde gez diyorum :)
bol bol gez değişiklik olur ne güzel...

terstleri temiz çıkanların gözü aydı...
kızlar bende kıyafet bakıyordum internetten şu esprili hamile tişörtlerden falan.

belki bilirsiniz ebru maternity var aratırsanız görürsünüz zaten
çok şeker tişörtler var gerçekten ama fiyatlarına bir baktım şok oldum.
1 adet tişört 49.00 tl bence bu paraya değmez...

lcw bile daha ucuz....

kızlar merhaba nasılsınız.ben iyi deilim.boşanma tarihimiz belli oldu 17 mart saat 2 de.güçlü olmam için tüm bunlara dayanmam için dua edin ne olur çok ihtiyacım var hem benim hem bebeğimin.oda hissediyordur babasının bizi istemediğini eminim o da üzülüyodur.çok zor allah kimsenin başına vermesin.allaha emanet olun dualarınıza ihtiyacım var unutmayın.

seherci sana çok üzülüyorum... Ama elden ne gelir... Artık kesinleşmiş herhalde...
Sen gene de oralini bozma bitanem.. Hayat devam ediyor...
Seni sevmeyen istemeyen bir adamla olmaktansa sevdiklerinle beraber olacaksın...

seherci sana çok üzülüyorum... Ama elden ne gelir... Artık kesinleşmiş herhalde...
Sen gene de oralini bozma bitanem.. Hayat devam ediyor...
Seni sevmeyen istemeyen bir adamla olmaktansa sevdiklerinle beraber olacaksın...

saol canım benim.allah razı olsun.bide şimdi herkes çocuğu aldırmamı söylüyor babasız nasıl büyüyecek nasıl bakacaksın diolar.sölesene nasıl kıyabilirim yavruma nasıl aldırabilirim.o kadar tedaviden sonra doğal yolla kavuşmuşken nasıl yaparım.çalışıyorum bakarım çocuğuma allahın izniyle.:Saruboceq:

ah yaa yakalayamadım seher seni.
tatlım anlatsana bize nasıl böyle bir kanıya vardı eşin.
nasıl bu noktaya geldiniz?
çok üzülüyorum çoook..

ay ne kadar çabuk gelişmiş herşey
inan bende çok üzüldüm ALLAH senin ve beeğinin yardımcısı olsun
benimde annem ve babam ayrı ve annem bize mislerrrrr gibi baktı (3kardeşiz kardeşimin 40 ı çıkmamıştı)
sende bakarsın hi üzülme
herkeze de kulak asma
şimdi konuşan herşeyi çok ii bilen çok olur
ama sakın aldırma bebeğini (zaten sende böyle bişey düşünmüyormuşsun )
ALLAH verir onun rıskını
özel hayını detayını bilmiyorum
onun için barış ayrıl demek karşıdan çok kolay
hakkında en hayırlısı neyse o olsun diyorum
inan dualarım senınle
ALLAH sana ve bebeğine sağlık sihat huzur dolu bi hayat versin
hakkında hayırlısı canım

sehercimm canım benim çok üzüldüm tatlım ama arkadaşın da dediği gibi herşeyin hayırlısı bitanem
hakkında hayırlı ne ise bebeğin ve senin için o olsun inş.
şimdi inş düzelir demek belkide probleminizi bilmediğim için sana kötülük olur ya da ayrıl gitsin boşver demek aynı şekilde
en iyisini eşin ve sen biliosunuz
kendini üzme canım bebeğinide tabiii

slm kızlar ben 19 yaşındayım 8aylık evliyim 3üz gebeydim ama gebeligin 6hafta 3günlükken iki bebeyımi kaybettim hiper tansiyondan şuan ilaca başladım tansiyon ıçın yaşayan bebeyimde tehlike altında bunuda kaybetmek istemiyom

cnm ya geçmiş olsun yaşıbda çok küçükmüş
bebiiler tedaviylemi oldu
Rabbim kalana uzun ömür versin sürekli dinlen cnm

slm kızlar bende üçüz hamileydim ama ikisini hiper tansiyondan kaybettim tek bebeyim yaşıyo iliç başladım tansıyon için bunuda kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…