2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah vergisiydi üçüzlerim cok ama cokta istiyodum ama olmadı allahım yaşayana saglık versin

allah vergisiydi üçüzlerim cok ama cokta istiyodum ama olmadı allahım yaşayana saglık versin

cnm senin sınavında buymuş demek
bende 8 aylık evliyim cnm aynı zmanlarda evlenmişiz
Rabbim kalan meleğini sizlere bağoşlasın
senin çok dikkat etmen gerek
doğal yoldan üçüz ha vallahi muhteşemmiş ama ömürleri yokmuş
kalan uzun ömürlü olur inş

:hooray:Merhba annecikelr biraz önce doktordan geldik cinsiyeti erkekten kıza döndü bebişimin:)) kız annesi olucam yaşasııınnn sağlıkla gelsinde tabii önemli olan o. bu arada doktor bana kilona dkkat et çok fazla yeme dedi 1 ayda yaklaşık 3 kilo almışım fazla dedi. üçlü test için kan verdim haftaya çıkıcak herkesin sonuçları güzel olur inşallah. Sehercim sende güçlü ol herşeyin bi sebebi vardır belkide bu senin sınavın bu dünyadaki altından kalkarsın her işte bir hayır vardır önemli olan şuan senin ve bebeğinin sağlığı gerisi boş herşey daha güzel olur inşallha senin adına.. Lilacım bizide listede düzeltilsin artık çok öpüyorum hepinizi
zemuszemus

cnm gözün aydın
ilk tahmin ne zamandı
banada geçen hafta dr erkek dedi ama ben hala kız hissediyorum bu hafta içi kontrol var
bakalım benimkide kıza dönüşecekmi

selam kızlar ben geldim doktordan,bebişim büyümüş misler gibi uyuyordu keyfi yerindeydi,kıpırdadamadık pek biraz döndü falan o kadar...herşey yolundaymış,diğer ay gittiğimizde 4 lü test yapılıcak...net değil ama erkeğe benziyor dedi doktorumuz,önümüzdeki ay pozisyon verirse netleşir dedi...sağlıkla gelsinde hiç önemli değil zaten...ama yinede heyecanlanıyor insan Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın...

sizde ne var ne yok keyifler nasıll....

hayırlısı olsun canım kız geliyor demek,gözün aydın..Bizede erkeğe benziyor ama net konuşmak için çok erken dedi,bakalım bir ay sonra netleşicek...

cnm gözün aydın oğluşun oluyor öylemi
valla bend ebi değişiklik yok ikili testim çıkmış ama dr izine gittiği için sonucu öğrenemedim
bchg 69 çıkmış sadece bunu öğrendim hurafeye göre kız senin kaçtı?
bu hafta sonu kontrol vardı ama buralar yine karışık eşim hafta içi gidebiliriz ancak dedi
meleğim fazla büyümemiş olcak ama ne yapalım

teşekkurler ama bi konuda cok şanslıyım doktorum cok buyuk bı ihtımal bir dahaki gebeliyimdede ya ikiz yada üçüz olma şansı var

11 . hafta da ve 12.haftalarda farklı doktorlar ikiside kesin olmamakla beraber büyük ihtimalle erkek demişlerdi. hatta ultrasonda resimlerini bile göstrip işaretlediler pipisinin? ama şimdi kız oolduğu ortaya çıktı şişmiş klitorisler erken haftalarda yanıltabiliyomuş öle dedi doktor.

valla canım benim hormon 85,500 hurafeye göre benimde kız:))) doktor erkeğe benziyor dedi ama yanılma payı bu zamanlarda çok yüksek oluyormuş önümüzdeki aya netleşir dedi...yani bir ay bekliycez yine...olsun elbet öğrenicez sağlıkla gelsinde en önemlisi o...
sen ne kadarda gidiyosun canım kontrollere,ben ayda bir gidiyorumda...3 lü test değil 4 lü test yapıcak bana.bir hormon fazla bakılıyormuş 4 lüde..onuda bir ay sonra yani 17,5 ta yapıcak... bu arada her ultrason kontrolündde farklı çıkıyor ya doktorum biz hep ilk söylediğimiz adet gününe göre olan doğum tarihini baz alıyoruz dedi...bi sağlık sorunu olmadıkça normal doğum bekleriz dedi,bende öyle istiyorum zaten kısmetse..kilo alışımda gayet iyiymiş umarım böyle gider ama iştahım çok açıldı çokkkk...

teşekkurler ama genede mutluyum doktorum cok buyuk bi ihtimal bidahaki hamileligimdede ya üçüz yada ikiz olma ihtimali cok yuksekmiş

cnm normalde ayda 1 ama benim biraz sorunlu geçti biliyosun düşük tehlikesi yaşadım
o yüzden düzende şaştı en son 3 hafta diyip ikili test için çağırdı ben yine 1 hafta önce gittik 2 hafta sonra hem sonuç hem kontrol için çağırdı
bundan sonra ayda 1 olur inş

merhaba kızlar nasılsınız bakalım

hoşgeldin cnm nasılsın meleğin nasıl

anladım ayşecim çok şükür daha riskli olan dönemi yavaş yavaş geride bırakıyoruz...tabi sonuna kadar dikkat edicez ama inşallah sağlıkla atlatıcaz kalan 6 ayımızıda ayyy ne çok var dime yaa....

ınternette cinsiyet belirleme ile ilgili bilimsel yöntemler var..Bu bilimsel yöntemlere göre hatta Çın takvimine göre yüzde yüz kızım olacak..Bakalım 22 Mart'ta öğrenecez artık..Sağlıkla gelsin annesinin bir tanesi..

Bu aralar canım çok sıkkın, canımın sıkıntısı nasıl geçecek..Bebeğim karnımda yaşıyor mu acaba diye soruyorum kendime, neden bu kadar korkuyorum ultrasonlar da 1 ay da bir ben bunalıma giriyorum ama..Zaten doktor bana göstermedi kendi baktı bi de eşim izledi, monitörü bana çevirmedi gıcık oldum..Ben de esşime sordum nasıl bir şeydi diye..Bi dahakine bana da çevir diyecem, en çok benim görmeye hakkım var..Bi de bazı arkadaşlara doktorlar her pozisyondan ultrason fotosu veriyormuş benimki bi tanecik veriyor her gittiğimde, son verdiği de arkası dönük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…