allah vergisiydi üçüzlerim cok ama cokta istiyodum ama olmadı allahım yaşayana saglık versin
:hooray:Merhba annecikelr biraz önce doktordan geldik cinsiyeti erkekten kıza döndü bebişimin:)) kız annesi olucam yaşasııınnn sağlıkla gelsinde tabii önemli olan o. bu arada doktor bana kilona dkkat et çok fazla yeme dedi 1 ayda yaklaşık 3 kilo almışım fazla dedi. üçlü test için kan verdim haftaya çıkıcak herkesin sonuçları güzel olur inşallah. Sehercim sende güçlü ol herşeyin bi sebebi vardır belkide bu senin sınavın bu dünyadaki altından kalkarsın her işte bir hayır vardır önemli olan şuan senin ve bebeğinin sağlığı gerisi boş herşey daha güzel olur inşallha senin adına.. Lilacım bizide listede düzeltilsin artık çok öpüyorum hepinizi
zemuszemus
:hooray:Merhba annecikelr biraz önce doktordan geldik cinsiyeti erkekten kıza döndü bebişimin:)) kız annesi olucam yaşasııınnn sağlıkla gelsinde tabii önemli olan o. bu arada doktor bana kilona dkkat et çok fazla yeme dedi 1 ayda yaklaşık 3 kilo almışım fazla dedi. üçlü test için kan verdim haftaya çıkıcak herkesin sonuçları güzel olur inşallah. Sehercim sende güçlü ol herşeyin bi sebebi vardır belkide bu senin sınavın bu dünyadaki altından kalkarsın her işte bir hayır vardır önemli olan şuan senin ve bebeğinin sağlığı gerisi boş herşey daha güzel olur inşallha senin adına.. Lilacım bizide listede düzeltilsin artık çok öpüyorum hepinizi
zemuszemus
selam kızlar ben geldim doktordan,bebişim büyümüş misler gibi uyuyordu keyfi yerindeydi,kıpırdadamadık pek biraz döndü falan o kadar...herşey yolundaymış,diğer ay gittiğimizde 4 lü test yapılıcak...net değil ama erkeğe benziyor dedi doktorumuz,önümüzdeki ay pozisyon verirse netleşir dedi...sağlıkla gelsinde hiç önemli değil zaten...ama yinede heyecanlanıyor insan Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın...
sizde ne var ne yok keyifler nasıll....
allah vergisiydi üçüzlerim cok ama cokta istiyodum ama olmadı allahım yaşayana saglık versin
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
valla canım benim hormon 85,500 hurafeye göre benimde kız:))) doktor erkeğe benziyor dedi ama yanılma payı bu zamanlarda çok yüksek oluyormuş önümüzdeki aya netleşir dedi...yani bir ay bekliycez yine...olsun elbet öğrenicez sağlıkla gelsinde en önemlisi o...
sen ne kadarda gidiyosun canım kontrollere,ben ayda bir gidiyorumda...3 lü test değil 4 lü test yapıcak bana.bir hormon fazla bakılıyormuş 4 lüde..onuda bir ay sonra yani 17,5 ta yapıcak... bu arada her ultrason kontrolündde farklı çıkıyor ya doktorum biz hep ilk söylediğimiz adet gününe göre olan doğum tarihini baz alıyoruz dedi...bi sağlık sorunu olmadıkça normal doğum bekleriz dedi,bende öyle istiyorum zaten kısmetse..kilo alışımda gayet iyiymiş umarım böyle gider ama iştahım çok açıldı çokkkk...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?