2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:uhm:Aranızda Ankaralı olan var mı ey Eylül anneleri!!!

hayırlı olsun kızın canım..Ben de 10 gün sonra öğrenecem; ama benim de yüzde doksan dokuz kızım olacak doktor hiçbir tahmin yürütmedi ama bilimsel tahminlere göre kızım olacak, zaten hamile kaldım kalalı kızım olacağını biliyordum, bakalım bu bilimsel teoriler doğru mu?..

selam kızlar ben geldim ay eve gittim birkaç eşya hazırladım akşam ist gideceğiz ya.sonrada burda bi kimlik mağzası var oraya gittim hamile pantolonu bakmaya ay kızlar 1 tane aldım süper bişi yani hamile pantolonu demeye bin şahit.kesimi tam boru kumaşıda tiril tiril bir siyah....belinde ğenye var birtek..
norml pantolonlarda bile böyle kesim bulamıyorum ben.hemde indirime girmiş 19 milyona aldım yav nasıl ballı geldi bu pantolon zemuszemus.çok sevindim hemde liva diye bi hamile giyim var onun pantolonuolumunekankayizsmile
hemen giydim üzerime anam bi rahat bi rahat bugüne kadar alıp giymediğime pişman oldum bebişkom sıkışıyordu orda demekki yavrummm kıymetlim yaa:asigim:

peny üzülme canım hamilelik döneminde bu tip bunalımlar normal yani daha çok deprsyona girenler oluyor allah korusun..kitap falan oku bişiler yap kuzum sıkma canını..

geçmiş olsun canım Allah sabır versin ve bebeğini sana bağışlasın inş. Ben de Ankaralıyım..Çok genç yaşta hamile kalmışsın ben de hep genç anne olmak isterdim; ama tabii bu kadar erken evlenmedim ve evlenince de korunduk..Ben de ilk bebeğimi 7 haftalıkken düşürdüm, inş. hayırlısıyla bu bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..

kızlar bebeğimi gördüm ben çok güzeldi ellerini bi indiriyor bir kaldırıyor en se kalınlığımız normal çıktı kan testimizde salı günü belli olacak ama müthişti elleri ayakaları kıpır kıpır birdeee ilk tahmin olarak ısrar edince yanılma payı çok şaşırtıyorlar bu ayda bebişler dedi veee erkek olabilir dedi

peny üzülme canım hamilelik döneminde bu tip bunalımlar normal yani daha çok deprsyona girenler oluyor allah korusun..kitap falan oku bişiler yap kuzum sıkma canını..

sağol canım...
Ne yapsam diye düşünüyorum kitap okuyum diyorum ııı film ıı, ev işi ııı, neyseki eşim keyfimi yerine getiriyor güldürüyor beni, bir de bu sitede stres atıyorum işte..Aslında normalde depresif biri ya da takıntılı biri değilim, arada bir uğruyor işte..

bende bugün öğrendim ilk tahminini söyledi erkek dedi değişiyor demekki çok inandırmamak gerek kendimizi hiç fark etmez gerçi sağlıklı sıhatli olsunlarda ........ hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucaklaman dileğiyle tebrikler:lepi:

canım sende öğrendin demek cinsiyeti gözünaydın.oğlan oluyormuş demek .sağlıkla kavuşun inş...
bana doktor demişti ama 12.13.haftalar çok yanıltıcı olur çünkü cinsel organ şişer erkeklerde uzantısı buhaftadan sonra uzar kızlarınkisi
içine çöker demişti..oyüzden tahmin yapmadı...15.haftadan sonra demişti....haklıymışş yanii:lepi: bende tahmin yapmıyor diye üzülmüştüm:icecream:

ya arada oluyor tabi hepimizde oluyor ..yarın hava güzel olursa dışarıya çıkın engüzeli...dolaşın yemek yiyin sinemaya gidin...bak eyvah eyvah filmi çok komik valla moralin yerine gelirkaydirigubbakcemile5

mopsy cim cnm nerden aldın pantolonu
çok uygunmuş resmini koyabilirsen süper olur
ev arkadaşım bursalı olmazsa ona aldırayım

ya arada oluyor tabi hepimizde oluyor ..yarın hava güzel olursa dışarıya çıkın engüzeli...dolaşın yemek yiyin sinemaya gidin...bak eyvah eyvah filmi çok komik valla moralin yerine gelirkaydirigubbakcemile5

Görev yaptığım yerde sinema yok, kültür merkezinde bazı günler oluyor herhalde..Ya burada gezecek bir yer yok, lokantaya gide gide de bıktık, hep aynı menü (şimdi canın çekmesin).. alışveriş merkezi olsaydı da gezseydim alışveriş yapsaydım o zaman keyfim nasıl yerine gelirdi...Ah bir yaz gelse de Ankara'ya gitsem...

peny cnm sen özelemi gidiyorsun devletemi

yaşadığım yerde bir devlet hastanesi var doktorlar hep erkek, bir de 2 tane özel tıp merkezi var..Ben özel tıp merkezine bayan doktora gidiyorum..

yaşadığım yerde bir devlet hastanesi var doktorlar hep erkek, bir de 2 tane özel tıp merkezi var..Ben özel tıp merkezine bayan doktora gidiyorum..

cnm senin orda yine dr varmış benim olduğum ilçede yok
60 km uzağa özel hastaneye gidiyorum
Allahtan dr çok ii ankaradan gelmiş 4 boyutlu usg si filan var herşeye bakıyor bana gösteriyor geçen sefer 3 resim verdi küçükken 1 tane veriyordu çünkü bişey belli değildi
4 boyutluda verdi ama printerı ii değil net görünmüyor
hatta bu hafta kontrolde bana cd yapıcam
benim yaşadığım ilçeyi görsen olduğun yere dua edersin inan

mopsy cim cnm nerden aldın pantolonu
çok uygunmuş resmini koyabilirsen süper olur
ev arkadaşım bursalı olmazsa ona aldırayım

koyarım canım ama şimdi üzerimde ve ben işyerindeyim akşamda istanbula gideceğiz ben resmi koyana kadar biter vaalla..normal boru paça pantolon kaliteli kumaş yani.. ama siyahı 1 tane varmış.lacivert rengi vardı bide.bu kimlikte buara manyak ucuzluk var kapış kapış gidiyor hatta bugun cumartesi ya nasıl kalabalıktı...

merhaba kızlar.perşembe günü okul dönüşü yolda kanama geçirdim.bebeğin suyunun geldiğini düşündüm o anda.eve geldim her yerim kan.o anda acili aramak bile aklımdan geçmedi.doktora gittik.bebeğim ters çevrilmiş plesantada rahim ağzına düşmüş.yeni hastahaneden çıktım.teşhis plesanta previa.çok korkuyorum moralimde çok bozuk.tek tesellim sizle konuşmak.hiç gebelikte hayati tehlike aklıma gelmemişti.bide sizi bir konuda uyarmak istedim.lütfen telefonunuza hastanenizin telini ve acil numaralarını kaydedin.her an başımıza herşey gelebiliyor ve aklınızda olsun arayın.ben eşimin gelmesini bekledim.bide bu rahatsızlığı yaşayan yakınlarınız varsa bilgi verir misiniz?çok korkuyorum..

cnm mağazanın adı kimlik mi
yeri nerde bedenleri varmıdırki

yaşadığım yerin nüfusu 120 binden fazla ve burada 10'ar çocuk yapıyorlar bu yüzden kadın doğumcular var özel de var da erkek..Aslında Urfaya gitsem OSM, Dünya Hastanesi falan iyi olur da bir buçuk saat yol, zaten ilk bebeğimi de yolculuktan dönüşte düşürdüm..
Benimkinde 4 boyutlu falan yok herhalde yaaa..Doktor çok tatlı ama tatmin olamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…