:hooray:Merhba annecikelr biraz önce doktordan geldik cinsiyeti erkekten kıza döndü bebişimin:)) kız annesi olucam yaşasııınnn sağlıkla gelsinde tabii önemli olan o. bu arada doktor bana kilona dkkat et çok fazla yeme dedi 1 ayda yaklaşık 3 kilo almışım fazla dedi. üçlü test için kan verdim haftaya çıkıcak herkesin sonuçları güzel olur inşallah. Sehercim sende güçlü ol herşeyin bi sebebi vardır belkide bu senin sınavın bu dünyadaki altından kalkarsın her işte bir hayır vardır önemli olan şuan senin ve bebeğinin sağlığı gerisi boş herşey daha güzel olur inşallha senin adına.. Lilacım bizide listede düzeltilsin artık çok öpüyorum hepinizi
zemuszemus
slm kızlar ben 19 yaşındayım 8aylık evliyim 3üz gebeydim ama gebeligin 6hafta 3günlükken iki bebeyımi kaybettim hiper tansiyondan şuan ilaca başladım tansiyon ıçın yaşayan bebeyimde tehlike altında bunuda kaybetmek istemiyom
peny üzülme canım hamilelik döneminde bu tip bunalımlar normal yani daha çok deprsyona girenler oluyor allah korusun..kitap falan oku bişiler yap kuzum sıkma canını..
:hooray:Merhba annecikelr biraz önce doktordan geldik cinsiyeti erkekten kıza döndü bebişimin:)) kız annesi olucam yaşasııınnn sağlıkla gelsinde tabii önemli olan o. bu arada doktor bana kilona dkkat et çok fazla yeme dedi 1 ayda yaklaşık 3 kilo almışım fazla dedi. üçlü test için kan verdim haftaya çıkıcak herkesin sonuçları güzel olur inşallah. Sehercim sende güçlü ol herşeyin bi sebebi vardır belkide bu senin sınavın bu dünyadaki altından kalkarsın her işte bir hayır vardır önemli olan şuan senin ve bebeğinin sağlığı gerisi boş herşey daha güzel olur inşallha senin adına.. Lilacım bizide listede düzeltilsin artık çok öpüyorum hepinizi
zemuszemus
11 . hafta da ve 12.haftalarda farklı doktorlar ikiside kesin olmamakla beraber büyük ihtimalle erkek demişlerdi. hatta ultrasonda resimlerini bile göstrip işaretlediler pipisinin? ama şimdi kız oolduğu ortaya çıktı şişmiş klitorisler erken haftalarda yanıltabiliyomuş öle dedi doktor.
sağol canım...
Ne yapsam diye düşünüyorum kitap okuyum diyorum ııı film ıı, ev işi ııı, neyseki eşim keyfimi yerine getiriyor güldürüyor beni, bir de bu sitede stres atıyorum işte..Aslında normalde depresif biri ya da takıntılı biri değilim, arada bir uğruyor işte..
ya arada oluyor tabi hepimizde oluyor ..yarın hava güzel olursa dışarıya çıkın engüzeli...dolaşın yemek yiyin sinemaya gidin...bak eyvah eyvah filmi çok komik valla moralin yerine gelirkaydirigubbakcemile5
peny cnm sen özelemi gidiyorsun devletemi
yaşadığım yerde bir devlet hastanesi var doktorlar hep erkek, bir de 2 tane özel tıp merkezi var..Ben özel tıp merkezine bayan doktora gidiyorum..
mopsy cim cnm nerden aldın pantolonu
çok uygunmuş resmini koyabilirsen süper olur
ev arkadaşım bursalı olmazsa ona aldırayım
koyarım canım ama şimdi üzerimde ve ben işyerindeyim akşamda istanbula gideceğiz ben resmi koyana kadar biter vaalla..normal boru paça pantolon kaliteli kumaş yani.. ama siyahı 1 tane varmış.lacivert rengi vardı bide.bu kimlikte buara manyak ucuzluk var kapış kapış gidiyor hatta bugun cumartesi ya nasıl kalabalıktı...
cnm senin orda yine dr varmış benim olduğum ilçede yok
60 km uzağa özel hastaneye gidiyorum
Allahtan dr çok ii ankaradan gelmiş 4 boyutlu usg si filan var herşeye bakıyor bana gösteriyor geçen sefer 3 resim verdi küçükken 1 tane veriyordu çünkü bişey belli değildi
4 boyutluda verdi ama printerı ii değil net görünmüyor
hatta bu hafta kontrolde bana cd yapıcam
benim yaşadığım ilçeyi görsen olduğun yere dua edersin inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?