merhaba kızlar.perşembe günü okul dönüşü yolda kanama geçirdim.bebeğin suyunun geldiğini düşündüm o anda.eve geldim her yerim kan.o anda acili aramak bile aklımdan geçmedi.doktora gittik.bebeğim ters çevrilmiş plesantada rahim ağzına düşmüş.yeni hastahaneden çıktım.teşhis plesanta previa.çok korkuyorum moralimde çok bozuk.tek tesellim sizle konuşmak.hiç gebelikte hayati tehlike aklıma gelmemişti.bide sizi bir konuda uyarmak istedim.lütfen telefonunuza hastanenizin telini ve acil numaralarını kaydedin.her an başımıza herşey gelebiliyor ve aklınızda olsun arayın.ben eşimin gelmesini bekledim.bide bu rahatsızlığı yaşayan yakınlarınız varsa bilgi verir misiniz?çok korkuyorum..
cnm mağazanın adı kimlik mi
yeri nerde bedenleri varmıdırki
merhaba kızlar.perşembe günü okul dönüşü yolda kanama geçirdim.bebeğin suyunun geldiğini düşündüm o anda.eve geldim her yerim kan.o anda acili aramak bile aklımdan geçmedi.doktora gittik.bebeğim ters çevrilmiş plesantada rahim ağzına düşmüş.yeni hastahaneden çıktım.teşhis plesanta previa.çok korkuyorum moralimde çok bozuk.tek tesellim sizle konuşmak.hiç gebelikte hayati tehlike aklıma gelmemişti.bide sizi bir konuda uyarmak istedim.lütfen telefonunuza hastanenizin telini ve acil numaralarını kaydedin.her an başımıza herşey gelebiliyor ve aklınızda olsun arayın.ben eşimin gelmesini bekledim.bide bu rahatsızlığı yaşayan yakınlarınız varsa bilgi verir misiniz?çok korkuyorum..
evt canım kimlik.yalova yolunda..
bursada olab herkez bilir baya büyük bir mağza .alışveriş merkezi gibi ...
bedenleri vardı ben s beden aldım.ama m olsa daha iyi olurdu.m si kalmamıştı.buda bana tam şuanda.beli falan ayarlanıyor zaten..kumaşıda likralı olduğundan rahat...
sen kaç kilosun.ben şuan 68 kgyum boyumda 1.70.boyu tam geldi pantolonun..
eğer 60 kg civarındaysan sende s al..ama bana yakınsam m yada s olur.ama m ler kalmamıştı işte .large vardı baya...
sağol canım...
Ne yapsam diye düşünüyorum kitap okuyum diyorum ııı film ıı, ev işi ııı, neyseki eşim keyfimi yerine getiriyor güldürüyor beni, bir de bu sitede stres atıyorum işte..Aslında normalde depresif biri ya da takıntılı biri değilim, arada bir uğruyor işte..
ay bide yazlık kapriler var onlarda çok güzel onlarda 30 yada 35ti ama çok güzel.ben onlardanda alacağım ayın 15inde...bak giderse ondanda sipariiş ver.ben onu giydim çok şeker duruyor.ama onun s bendeni olmadı bana m oluyor ondada...bileğin hemen üzerinde boyu...spor bişi paçada 2 düğme falan var.onun kremi sarısı siyahı kahvesi vardı
buda livaa nın..sezonda 85 lira pantolonun fiyatı.geçen sezonun ama model geçmiyo kapri zaten..
kızlar 17 sayfa ileremiş okuyamadım ben bugün sonuçlarımı aldım DR "bunda daha iyi bir sonuç beklenemezdi" dedi çok mutluyum çok şükür herşeyi normal bebeğimin cinsiyete gelincee(((((((((((((((((((((((((((((((((( yok bende şans yok gerçekten yine göremedik pes dedik yani :)) hcg ye mi bakıyordunuz kız mı erkek mi diye öyle bi muhbbet vardı benim hcg 60 ng/ml yazıyo o mu acaba?
cnm gözün aydın çok sevindim senin adına
hurafeye göre seninki kız sanırım ben tutturcam senin bebişin cinsiyetini
cnm benimde boy 1.67 kilo 52 sanırım s olur
bakalım inş arkadaşım gidebilir çok uygunmuş
ondan ziyade ben burda bi tane pantolon bulamadım bulduğumada 100 lira diyorlar bişeye benzese alıcam ama nerdeeee
kızlar 17 sayfa ileremiş okuyamadım ben bugün sonuçlarımı aldım DR "bunda daha iyi bir sonuç beklenemezdi" dedi çok mutluyum çok şükür herşeyi normal bebeğimin cinsiyete gelincee(((((((((((((((((((((((((((((((((( yok bende şans yok gerçekten yine göremedik pes dedik yani :)) hcg ye mi bakıyordunuz kız mı erkek mi diye öyle bi muhbbet vardı benim hcg 60 ng/ml yazıyo o mu acaba?
benimde beta 75 canım.kızımız olcek sanırımmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hadi bakalım hayırlısı 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah dr dedi sabah kalk güzel bi lkahvaltı yap ondan sonra dayan çikolataya 1 saat önceden yemeye başla yiye yiye gel belki o zaman kendine gelir dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde beta 75 canım.kızımız olcek sanırımmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyytkızlar dr aradı tahlil sonuçlarım gayet iyi çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?