2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok çok geçmiş olsun canım..Bol bol dinlen inş. geçer canım, kanaman azaldı mı?..

cnm mağazanın adı kimlik mi
yeri nerde bedenleri varmıdırki

evt canım kimlik.yalova yolunda..
bursada olab herkez bilir baya büyük bir mağza .alışveriş merkezi gibi ...
bedenleri vardı ben s beden aldım.ama m olsa daha iyi olurdu.m si kalmamıştı.buda bana tam şuanda.beli falan ayarlanıyor zaten..kumaşıda likralı olduğundan rahat...
sen kaç kilosun.ben şuan 68 kgyum boyumda 1.70.boyu tam geldi pantolonun..
eğer 60 kg civarındaysan sende s al..ama bana yakınsam m yada s olur.ama m ler kalmamıştı işte .large vardı baya...

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun

ay bide yazlık kapriler var onlarda çok güzel onlarda 30 yada 35ti ama çok güzel.ben onlardanda alacağım ayın 15inde...bak giderse ondanda sipariiş ver.ben onu giydim çok şeker duruyor.ama onun s bendeni olmadı bana m oluyor ondada...bileğin hemen üzerinde boyu...spor bişi paçada 2 düğme falan var.onun kremi sarısı siyahı kahvesi vardı
buda livaa nın..sezonda 85 lira pantolonun fiyatı.geçen sezonun ama model geçmiyo kapri zaten..

cnm benimde boy 1.67 kilo 52 sanırım s olur
bakalım inş arkadaşım gidebilir çok uygunmuş
ondan ziyade ben burda bi tane pantolon bulamadım bulduğumada 100 lira diyorlar bişeye benzese alıcam ama nerdeeee

canım sen ilçede misin bizde burda yalnızız bende çok bunalıma girmiştim ilk geldiğimizde ama şimdi alıştım sanki hafta sonları hep balıklı göle gidiyoruz balıklara yem atmak hoş ouyo

ayy geçmişolsun canım ..e peki doktor ne dedi yatmı dedi ilaçmı verdi..heran tehlikedemisin..neler yapman lazımmış şimdi

kızlar 17 sayfa ileremiş okuyamadım ben bugün sonuçlarımı aldım DR "bunda daha iyi bir sonuç beklenemezdi" dedi çok mutluyum çok şükür herşeyi normal bebeğimin cinsiyete gelincee (((((((((((((((((((((((((((((((((( yok bende şans yok gerçekten yine göremedik pes dedik yani :)) hcg ye mi bakıyordunuz kız mı erkek mi diye öyle bi muhbbet vardı benim hcg 60 ng/ml yazıyo o mu acaba?

cnm mutlaka söylicem inş gidebilir

cnm gözün aydın çok sevindim senin adına
hurafeye göre seninki kız sanırım ben tutturcam senin bebişin cinsiyetini

cnm gözün aydın çok sevindim senin adına
hurafeye göre seninki kız sanırım ben tutturcam senin bebişin cinsiyetini

hadi bakalım hayırlısı 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah dr dedi sabah kalk güzel bi lkahvaltı yap ondan sonra dayan çikolataya 1 saat önceden yemeye başla yiye yiye gel belki o zaman kendine gelir dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm benimde boy 1.67 kilo 52 sanırım s olur
bakalım inş arkadaşım gidebilir çok uygunmuş
ondan ziyade ben burda bi tane pantolon bulamadım bulduğumada 100 lira diyorlar bişeye benzese alıcam ama nerdeeee

valla canım aldır bak kaprilerdende aldır kremide siyahıda harika.ben biraz iri olduğumdan krem giyemem ama siyahından mutlaka alıcam.1 aysonra havalar ısınır negüzel oluyo spor ayakkabılarla falan...
bak bunun markası livaa
yani nette sitesi falanda var.ben burda büyük mağzalarda hep bunun ürünleri görüyorum normaldede pahallı marka yani pi pantolon 70-80-90 dı hep ama burda ucuzluktan çok güzel fiyatlar...
bide bi penye fardı uzun kollu oda çok hoştu 34 lira...
ya daha pahallı bişi yok en pahallısı 50 milyondur.oda elbise falan.ama pek güzel yoktu..
en güzel spor olanlar oda kapri.kumaşıda bi gömlekle falan giyersin...
sen s beden al canım kaprilerde s var ama kumaşta yoktu işte...başka modellerde varda benım aldığım model güzeldi.diğerlerinin kumaşı kalındı açıkçası.istersen kapri siparişi ver sadece

benimde beta 75 canım.kızımız olcek sanırımmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

benimde beta 75 canım.kızımız olcek sanırımmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:hulya::hulya::CüvCüv: Rabbim hayırlısın versin İNŞALLAH HEPİMİZE kız olursa eşimin ailesi şok olurrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşim ama ilk günden beri kız diyo bakalım tutacakmı :)):dance::dance::dance::teytey:

cnm evt güzel kahvaltı yap çikolata ye hareket et
karnını sev arada öksür uyansın meleğin sende meraktan kurtul

benimde oğlum olcak
artık kızlardan birini alırım

bakalım tutacakmı bunuda test ederiz..ben salı günü gideceğim kısmetse kız olursa tuttuuu derimmm

canlarım çıkmamm lazım misafirim gelecek koştur koştur pasta yapıyorum :) çok öptüm Allaha emanet olun byby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…