2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm evt güzel kahvaltı yap çikolata ye hareket et
karnını sev arada öksür uyansın meleğin sende meraktan kurtul

benimde oğlum olcak
artık kızlardan birini alırım

ayy valla ultrasona giderken hiç rahat vermiyoruz bebişlere..ben süt içtim yumurta yedim gidene kadarda çikolatayı çaktım çıldırdı bizimkisi:roflol:
arada göbüşümü elliyorum ultrasona girerken yandan falan hafif bastırışlar yapıorum .sonra uyusun bebişko biz onu görmek için 15gun gün sayıyoruz valla .

bakalım tutacakmı bunuda test ederiz..ben salı günü gideceğim kısmetse kız olursa tuttuuu derimmm

mopsy cim bende tutmadı yada dr yanıldı
gerçi oda % 70 80 dedi
dra göre erkek bcgh değerim 69 çıkmış
beizde bu hafta gidicez bakalım kesinleşir inş

ayy geçmişolsun canım ..e peki doktor ne dedi yatmı dedi ilaçmı verdi..heran tehlikedemisin..neler yapman lazımmış şimdi

sürekli yatmam gerekiyo canım.kanamam azaldı çok şükür.iğne yaptıracam üç günde bir.internetten araştırdım biraz.kanamanın durmadığı durumlar yada iç kanama olabiliyormuş bu beni çok korkuttu.iç kanamada kurtuluş yokmuş zaten.

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR MORAL OLDU.

caycay çok sevindim tatlım.inş.üçlüleride böyle iyi temiz çıkacak

kızlar neler yapıyorsunuz ben artık pek giremiyorum. haftaya carsamba 3lü test için gidecem doktora.

mopsy cim bende tutmadı yada dr yanıldı
gerçi oda % 70 80 dedi
dra göre erkek bcgh değerim 69 çıkmış
beizde bu hafta gidicez bakalım kesinleşir inş

hımmm tutmadıı demek:uhm:
ozaman doğru değil:icecream:

selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum nete
inşllah herkes iyidir

pressecm gecmıs olsn dınlen barı

sehercm ya gerceklten herkes gbı ben de cok uzuldum Allah hyrlsnı nasıp etsn

cay caym g.aydn

ya ne guzel cınsıyetler bellı oluyo masallh

bulantılar bitti geziyorum :)))
bugün bebek sevdim çok tatlıydı biranönce bebeğim doğsun istedim

slm kızlarrr nasılsınız 1haftadır giremiorum nete bozulmuştu internetimizz neyse bugün halloldu çok şükür :) ben de bu hafta salı gittim kontrolee:) ikili test için kan tahlili verdim ense kalınlığını ölçtü çok ii dedi(çok şükür) kan testimin sonucunu da salı günü alıcam inşallahh ii çıkarr:ecrin_bebek:bana tahminde bulunmadı cinsiyetleri hakkında .( ultrasonda baktık ikizleree:):) acaşp hareketlilerdi birbirlerine yumruk atıyorlardı:):) doktor boks maçı var karnında diyoalsanaalsanasmile 1 ay sonra diğer kontrolüm nasl dayanacam bilmiorum acaba haftaya başka bi doktora mı gitsem diyorum??hala mide bulantılarım bitmediiiiiii

SELAM BENDE GELDıM NABERSıNıZ bozo sende burdasın şekerim...sevindim geçmiş bulantılar ama benim mide problemim hala aynııı çok fena yaaa..........karnın büyüdümü:)

SELAM BENDE GELDİM NABERSİNİZ bozo sende burdasın şekerim...sevindim geçmiş bulantılar ama benim mide problemim hala aynııı çok fena yaaa..........karnın büyüdümü:)

burdayım canım ay çok şükür çıkartmalar bitti hafif bulantı oluyor
2 gündür karnım çıkmaya başladı artık anlaşılıyor hamile olduğum
senin çıktı mı?

evet biraz msndeysen göstereyim buraya ekleyemedim resmi

Mopsy güle güle giy ben bugün kadıköyün altını üstüne etirdim bi elbise alabildim sadece okula giderken giycek bişe bulamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…