cnm evt güzel kahvaltı yap çikolata ye hareket et
karnını sev arada öksür uyansın meleğin sende meraktan kurtul
benimde oğlum olcak
artık kızlardan birini alırım
bakalım tutacakmı bunuda test ederiz..ben salı günü gideceğim kısmetse kız olursa tuttuuu derimmm
ayy geçmişolsun canım ..e peki doktor ne dedi yatmı dedi ilaçmı verdi..heran tehlikedemisin..neler yapman lazımmış şimdi
mopsy cim bende tutmadı yada dr yanıldı
gerçi oda % 70 80 dedi
dra göre erkek bcgh değerim 69 çıkmış
beizde bu hafta gidicez bakalım kesinleşir inş
SELAM BENDE GELDİM NABERSİNİZ bozo sende burdasın şekerim...sevindim geçmiş bulantılar ama benim mide problemim hala aynııı çok fena yaaa..........karnın büyüdümü:)
evet biraz msndeysen göstereyim buraya ekleyemedim resmi
sürekli yatmam gerekiyo canım.kanamam azaldı çok şükür.iğne yaptıracam üç günde bir.internetten araştırdım biraz.kanamanın durmadığı durumlar yada iç kanama olabiliyormuş bu beni çok korkuttu.iç kanamada kurtuluş yokmuş zaten.
tatlım çok çok geçmiş olsun yat dinlen bunu daha öncede duymuştum dinlen doktorunun sözünden çıkma hiç bişe olmıycak inşallah. moralini sakın bozma herkesin başına gelebilir ALLAH beterinden saklasın bebişinin iyi olduğunu düşün..
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR MORAL OLDU.
Mopsy güle güle giy ben bugün kadıköyün altını üstüne etirdim bi elbise alabildim sadece okula giderken giycek bişe bulamıyorum artıkkoyarım canım ama şimdi üzerimde ve ben işyerindeyim akşamda istanbula gideceğiz ben resmi koyana kadar biter vaalla..normal boru paça pantolon kaliteli kumaş yani.. ama siyahı 1 tane varmış.lacivert rengi vardı bide.bu kimlikte buara manyak ucuzluk var kapış kapış gidiyor hatta bugun cumartesi ya nasıl kalabalıktı...
merhaba kızlar.perşembe günü okul dönüşü yolda kanama geçirdim.bebeğin suyunun geldiğini düşündüm o anda.eve geldim her yerim kan.o anda acili aramak bile aklımdan geçmedi.doktora gittik.bebeğim ters çevrilmiş plesantada rahim ağzına düşmüş.yeni hastahaneden çıktım.teşhis plesanta previa.çok korkuyorum moralimde çok bozuk.tek tesellim sizle konuşmak.hiç gebelikte hayati tehlike aklıma gelmemişti.bide sizi bir konuda uyarmak istedim.lütfen telefonunuza hastanenizin telini ve acil numaralarını kaydedin.her an başımıza herşey gelebiliyor ve aklınızda olsun arayın.ben eşimin gelmesini bekledim.bide bu rahatsızlığı yaşayan yakınlarınız varsa bilgi verir misiniz?çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?