günaydın kızlar ben galiba grip olucam dişlerimden beri ağrıyor
bide benim rahmimin sol tarafı ağrıyor merdiven inerken baskı hissediyorum çok oturduğum zaman ayağa kalkıncada ağrı oluyor
günaydın bozo.aman dikkat et kendine c vitamini al bol bol.kasık ağrısı bendede oluyor özellikle ani hareketlerde kasılıyormş geriliyormş gibi bir his.rahim büyüyor ya ondanmış o sancılar.
günaydın kızlar ben galiba grip olucam dişlerimden beri ağrıyor
bide benim rahmimin sol tarafı ağrıyor merdiven inerken baskı hissediyorum çok oturduğum zaman ayağa kalkıncada ağrı oluyor
günaydın tatlım dikkat et kendine ben yeni atlattım gribi zor geçio hamileyken hastalıık
bol bol c vitamini al kivi, portakal,yeşil bibier ye. bi de sıcak suyun içine limon sık ve bal koy iç çok ii gelio:)kasık ağrıları bende de oluyo hem bende iki taraftan oluo doktora sordum rahim genişlemesine bağlı olarak ara ara olur dedi :ecrin_bebek:
bozocum aman dikkat et. ben de geçen hafta grip geçirdim ağırdı bayağı. sabah uyanır uyanmaz portakal sıktım içine de bir tane limon. her sabah böyle yaptım. meyveye yüklendim. 4 günde atlattım. inşallah senin de pek uzun sürmez...geçmiş olsun canım..
ben de hissediyorum sanki. şimdiden bebek sissedilmez diyorlar ama bilmiyorum. gerçi bu benim ikinci gebeliğim. daha erken hissedilirmiş ikinci gebelikte..