2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nasılsınız. kimsecikler yok sanırım. herkes pazar uykusunda demek...

günaydın kızlar ben galiba grip olucam dişlerimden beri ağrıyor
bide benim rahmimin sol tarafı ağrıyor merdiven inerken baskı hissediyorum çok oturduğum zaman ayağa kalkıncada ağrı oluyor

günaydın bozo.aman dikkat et kendine c vitamini al bol bol.kasık ağrısı bendede oluyor özellikle ani hareketlerde kasılıyormş geriliyormş gibi bir his.rahim büyüyor ya ondanmış o sancılar.

günaydın kızlar ben galiba grip olucam dişlerimden beri ağrıyor
bide benim rahmimin sol tarafı ağrıyor merdiven inerken baskı hissediyorum çok oturduğum zaman ayağa kalkıncada ağrı oluyor

günaydın tatlım dikkat et kendine ben yeni atlattım gribi zor geçio hamileyken hastalıık
bol bol c vitamini al kivi, portakal,yeşil bibier ye. bi de sıcak suyun içine limon sık ve bal koy iç çok ii gelio:)kasık ağrıları bende de oluyo hem bende iki taraftan oluo doktora sordum rahim genişlemesine bağlı olarak ara ara olur dedi :ecrin_bebek:

inşllah kötü bişey değildir korkuyorum şöyle 4.ayımızda bi bitse

bozocum aman dikkat et. ben de geçen hafta grip geçirdim ağırdı bayağı. sabah uyanır uyanmaz portakal sıktım içine de bir tane limon. her sabah böyle yaptım. meyveye yüklendim. 4 günde atlattım. inşallah senin de pek uzun sürmez...geçmiş olsun canım..

saolun kızlar

ben dün bebişimi hissettim galiba bi anda sol tarafımda karıncalanma oldu çok garipti

saolun kızlar

ben dün bebişimi hissettim galiba bi anda sol tarafımda karıncalanma oldu çok garipti

canımm çokkk güzelllhihoyyythihoyyyt ben de bazen uzandığımda kasıklarımda böle karıncalanma gibi bişi hissediyorum ama bebeklerden mi bu bilmiorum??

ben de hissediyorum sanki. şimdiden bebek sissedilmez diyorlar ama bilmiyorum. gerçi bu benim ikinci gebeliğim. daha erken hissedilirmiş ikinci gebelikte..

benimde 2.hamileliğim gerçi ilki 5.haftaya girerken düşmüştü

1 kez karıncalanma gibi hissettim ara ara pıt pıt atıyor ben burdayım diyor

benim de ilki kayıp maalesef. Allah bebişlerimizi korusun. tek diyebileceğimiz bu. bozocum sen cinsiyetini öğrenmiş miydin?

amin canım

bana dr kıza benziyor demişti bu ay sonunda belli olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…