Yaa kızlar ben de sırt üstü yatınca bazen içimde kelebekler uçuşuyor gibi bir şey hissediyorum.. Ama özemedim ne olduğunu.. sankibebeğim fırıl fırl döneniyormuş gibi geliyor ama çevremde herkes daha hissedilmez diyor...
gunaydin anne adaylariiiikaydirigubbakcemile5
vallahi canim bende bilmiyorumm ama benimde cok hosuma gitti .seninde begenmene sevindimmsositosositogünaydın canım. avatarındaki reme bayıldım yaaa. ne kadar güzel. oryantal mi o?
:teselli:kizlarr sizide hamilelik belirtisi olarakk ne hissetmistinizz benim 2 gunum kaldi ama hicbirsey hissetmiyoruumm .sankii sabah sadece regl olacakmisim gibi belimde bir agri oldu gecti goguslerim cok dolgunlasti ama acmiyor birde su gibi akintim oluyorr , bidee ter basiyoooo .yardimci olursaniz sevinirimmm
:teselli:kizlarr sizide hamilelik belirtisi olarakk ne hissetmistinizz benim 2 gunum kaldi ama hicbirsey hissetmiyoruumm .sankii sabah sadece regl olacakmisim gibi belimde bir agri oldu gecti goguslerim cok dolgunlasti ama acmiyor birde su gibi akintim oluyorr , bidee ter basiyoooo .yardimci olursaniz sevinirimmm
cok tesekkur ederimm sanal cimm bilmiyorumm ama bir ter basiyoo benii bayagi stress yapiyorum regl donemii yaklasincaa .bende doymak bilmiyorumm .dedigin gibii insallah en yakin zamanda nasip eder allahimm o duyguyu bana .bende hiçbişye hissetmeiştim cnm.hatta acaip bi acıkma vardı bende.göğüslerim dolgundu ama sızı yoktu normalde adet öncesinde sızı oluyodu.off offf seni çok iyi anlıorum herşeyi insan ona yormak istiyo inş.Rabbim en kısa zamanda nasip eder sanada bi melek.
canim sanada cok tesekku r ederim benimm dikkate aldigin icincanım benim gebelik ve adet belirtileri birbirine o kadar çok benziyorki,ağrılar şişkinlik vs..Benim göğüslerim her zamankiden fazla şişmişlerdi
canimm bilmiyorum ya hep karisti kafam belirtim varssa bile algilayamiyorum artikk ..hatta kendime soruyorum belim agriyomu agrimiyomu diyee orneginbelim belim ağrımıştı ve akıntım artmıştı canım...
canım benim 2 günün kalmış zaten. hayırlısıyla bir günün geçsin test yaparsın böylelikle sonucu öğrenirsin. çünkü kişiden kişiye çok değişkenlik gösteriyor belirtiler. tabiki en temel belirti adet gecikmesi.
canım benim 2 günün kalmış zaten. hayırlısıyla bir günün geçsin test yaparsın böylelikle sonucu öğrenirsin. çünkü kişiden kişiye çok değişkenlik gösteriyor belirtiler. tabiki en temel belirti adet gecikmesi.
canlarim sizlere tesekkur ederimm beni rahatlastirdinizz ..beklemekten baska care yok sanirimmm.size iyi pazarlarrra.s.o iki gün geçmek bilmez şimdi sana.eğer yakınında bi devlet hastanesi varsa kandan baktır istersen çıkar ozaman varsa bişey
canim cok sagol derdimi paylastigin icinn opuyorumnanaktanbende AŞIRI DERECEDE SİNİR vardı nedenini hep regle bağlıyordum ama bu seferki çok fenaydı berbat bi yılbaşı geçirdim :)) akıntım çok olmaya başladı yine aynı ağrılar oluyodu adet olacakmış gibi pek bişi anlaşılmıyo hamile olduğunu öğrenince hııı ondanmış diyosun :)
mestitosh sen diyarbakırlımıydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?