2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı olsun canım. Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah..

Yaa kızlar ben de sırt üstü yatınca bazen içimde kelebekler uçuşuyor gibi bir şey hissediyorum.. Ama özemedim ne olduğunu.. sankibebeğim fırıl fırl döneniyormuş gibi geliyor ama çevremde herkes daha hissedilmez diyor...

bende uzanınca garip bişeyler hissediyorum ama ne olduğunu çözemedim.Bebişi hissedince anlarız herhalde:CüvCüv:

:teselli:kizlarr sizide hamilelik belirtisi olarakk ne hissetmistinizz benim 2 gunum kaldi ama hicbirsey hissetmiyoruumm .sankii sabah sadece regl olacakmisim gibi belimde bir agri oldu gecti goguslerim cok dolgunlasti ama acmiyor birde su gibi akintim oluyorr , bidee ter basiyoooo .yardimci olursaniz sevinirimmm

bende hiçbişye hissetmeiştim cnm.hatta acaip bi acıkma vardı bende.göğüslerim dolgundu ama sızı yoktu normalde adet öncesinde sızı oluyodu.off offf seni çok iyi anlıorum herşeyi insan ona yormak istiyo inş.Rabbim en kısa zamanda nasip eder sanada bi melek.

canım benim gebelik ve adet belirtileri birbirine o kadar çok benziyorki,ağrılar şişkinlik vs..Benim göğüslerim her zamankiden fazla şişmişlerdi

cok tesekkur ederimm sanal cimm bilmiyorumm ama bir ter basiyoo benii bayagi stress yapiyorum regl donemii yaklasincaa .bende doymak bilmiyorumm .dedigin gibii insallah en yakin zamanda nasip eder allahimm o duyguyu bana .
canım benim gebelik ve adet belirtileri birbirine o kadar çok benziyorki,ağrılar şişkinlik vs..Benim göğüslerim her zamankiden fazla şişmişlerdi
canim sanada cok tesekku r ederim benimm dikkate aldigin icin
allahim saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsinnna.s.

canım benim 2 günün kalmış zaten. hayırlısıyla bir günün geçsin test yaparsın böylelikle sonucu öğrenirsin. çünkü kişiden kişiye çok değişkenlik gösteriyor belirtiler. tabiki en temel belirti adet gecikmesi.

o iki gün geçmek bilmez şimdi sana.eğer yakınında bi devlet hastanesi varsa kandan baktır istersen çıkar ozaman varsa bişey

mestitosh sen diyarbakırlımıydın canım

bende AŞIRI DERECEDE SİNİR vardı nedenini hep regle bağlıyordum ama bu seferki çok fenaydı berbat bi yılbaşı geçirdim :)) akıntım çok olmaya başladı yine aynı ağrılar oluyodu adet olacakmış gibi pek bişi anlaşılmıyo hamile olduğunu öğrenince hııı ondanmış diyosun :)

o iki gün geçmek bilmez şimdi sana.eğer yakınında bi devlet hastanesi varsa kandan baktır istersen çıkar ozaman varsa bişey
canlarim sizlere tesekkur ederimm beni rahatlastirdinizz ..beklemekten baska care yok sanirimmm.size iyi pazarlarrra.s.

canim cok sagol derdimi paylastigin icinn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…