hayır canım diyarbakırlı değilim ama işimiz gereği buradayız eşimle birlikte tam 4 sene oldu.
Canım sen orda hangi dr a gidiyorsun
kızlar neden bişeyler yazmıyosunuz
merhaba kizlar bende sizler kadar heyecanliyim dogum randevum 17,09 2010 ama benim icme hep 15mis gibi ayan oluyor,ya kizlar cok merak ediyorum bebegim cinsiyeti en diye ben klomen bebe tedavisiyle hamile kaldim,ve sanki zaman gecmiyormus gibi istirham ederim briseyler yaziniz,bride merak ediyorum sizler kac aylik yada haftaliksiniz misla ben 13+3 gunluk hamileyim persembe randevum var dr,cinsiyetini emrak ediyorum ya,,,,sevgilerle esen kaliniz,
bugün herkes gezmeye çoktı heralde kimsecikler yok
kısmet hoşgeldin canım aramıza ben de 12*2 günlük hamileyim ve senin gibi ben de çok merak ediyorum bebeğiğmin cinsiyetini.Kız yada erkek fark etmez ilk bebeğim çünkü sağlıkla gelsin de başka birşeyin önemi yok benim için
kizlar birsey sormak istiyorum su cini takvim cinsiyet gostergesini okuyan oldumu dogrulugu ne kadar sizce bende kiz diyor ama merak ediyorum kizmi erkekmi,saglikli olsun sorun yok ama emrak iste cok arastirdim aslinda bunun erkegin kromozonuyla alakali oldugunu biliyorum ama iste beyin oyle briseyki ille hurafeleri okuyor,mumkunse cvp ltffffffopuyorumnanaktan
canım sen ilçede misin bizde burda yalnızız bende çok bunalıma girmiştim ilk geldiğimizde ama şimdi alıştım sanki hafta sonları hep balıklı göle gidiyoruz balıklara yem atmak hoş ouyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?