2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben mutfağa gidiyorum kızlar canım bişey çekti acayip hemde onu yapıcam. sonra görüşürüz..

hava burda çok kapalı ya sıkıntı basıyo insanı.ya bide benm bgn çok kasık ağrım var sol kasığıma bişeyler batıyo devamlı.onla uyandım bugn erkenden

kizlar benim hala mide bulantılarım geçmedi bi arkadaşımın doğuma kadar sürmüştü mide bulantıları allahım ben de öle olucam die çok korkuorum

kızlar hastane seçimleri bölümünede yazdım ama
incirli ethicada sennur zorer hakkında ne düşünüyosunuz ?
bilginiz varmı
şu sıralar kafam çok karışık seçim yapmakta zorlanıyorum
gittiğim doktoru hastanede bebek yoğun bakım ünitesi olmaması nedeniyle değiştircem

merhaba kizlar bende sizler kadar heyecanliyim dogum randevum 17,09 2010 ama benim icme hep 15mis gibi ayan oluyor,ya kizlar cok merak ediyorum bebegim cinsiyeti en diye ben klomen bebe tedavisiyle hamile kaldim,ve sanki zaman gecmiyormus gibi istirham ederim briseyler yaziniz,bride merak ediyorum sizler kac aylik yada haftaliksiniz misla ben 13+3 gunluk hamileyim persembe randevum var dr,cinsiyetini emrak ediyorum ya,,,,sevgilerle esen kaliniz,

kızlar neden bişeyler yazmıyosunuz

merhaba arkadasim a.s.naislsiniz iyimsiniz,ben kismet bende aylul annelerindenim,ya siz? sakinca temsil etmiyorsa bebeis varmi? benimkisi daha cok var dogmasina:gitme:ama olsun tatli guzel beklemeler diyorum,birseyler yazim ylaniz birakmayim dedim umarim kafanizi sisirmedim haha,,ben hatayliyim arkadasim ama almanyada yasiyorum,ahh ahh bu kulupte olmsa hepten yalniz kalacakmsim gibi geliyor hahaha,,kaydirigubbakcemile3a.s.sevgi ve saygilarimlaa,,,,

kizlar birsey sormak istiyorum su cini takvim cinsiyet gostergesini okuyan oldumu dogrulugu ne kadar sizce bende kiz diyor ama merak ediyorum kizmi erkekmi,saglikli olsun sorun yok ama emrak iste cok arastirdim aslinda bunun erkegin kromozonuyla alakali oldugunu biliyorum ama iste beyin oyle briseyki ille hurafeleri okuyor,mumkunse cvp ltffffffopuyorumnanaktan

ben burdayim,,,,,,gezmeye gidemiyorum soguk kar ksi sonra bebis usur ne me lazim dermisim,sevgiler guzel pazarlar diliyorummma.s.

kısmet hoşgeldin canım aramıza ben de 12*2 günlük hamileyim ve senin gibi ben de çok merak ediyorum bebeğiğmin cinsiyetini.Kız yada erkek fark etmez ilk bebeğim çünkü sağlıkla gelsin de başka birşeyin önemi yok benim için

bugün herkes gezmeye çoktı heralde kimsecikler yok

merhaba a.s. cay cay arkadasim : ben burdayim bu akrda kista disari cikmak ne kelime soguktan aya kalkasim bile gelmiyor kar bitmek bilmedi,guzel pazarlar,,diliyorum :enbuyukkk: sevgilerle esen kal,,,

allahim nazarlardan saklasin bende senden bir hafta onceyim bakalim bu persembe belli olursa yazarim,ama allahim dilerim tamamina erdirsin amin,cay cay inanki cok sevindm benim ikinci cocugum ama uzun yillar olmadi 5yil tedaviden sonra kaldim klomenle,inanki sanki ilk mis gibi geliyor cunki kizim 10yasinda ellerinden oper,nasil geciyor hamileligin migde bulantisi varmi? bende uyku sorunu cok oluyor kabus vede geceleir uyanmam cok oluyor,ama sinir hic yok,:CüvCüv: bence kizim olacak ama kismet sorun yok esim ille kiz diyor bende kiz istiyorum erkek cocugu bana soguk geliyor bakalim ya dneizcan olur yada sadece deniz,,heheh dogmadan simi bile hazir :teytey: sevgiler heheheeh baya uzun oldu ama olsunya keske daha pratik konsuma imkani olsa bu sitede,

ne güzel canım ikinci bebeğin olacakmış.ben ilki için 9 sene uğraştım canım çok şükürki hamileyim.Geçen sene de hamile kaldım ama hamile olduğumu öğrendikten iki gün sonra düşük yaptım tabiki çok üzüldüm yıkıldım o yüzden bu bebeğime de birşey olacak diye çok korkuyorum Rabbim korusun bebeklerimizi.Benim bir sıkıntım yok çak şükür bulantım falan olmadı canım sadece yorgunluk ve uyku problemim var senin aksine ben çok uyuyorum arada bir belim ağrıyor zaten bel fıtığım var onun dışında çok şükür bir şikayetim yok

benimki de Çin takvimine göre kız çıkıyor bilimsel teorilere göre de kız çıkıyor..Sadece erkeğin kromozomuyla alakalı değilmiş..Kadın bazı günler X i bazı günler Y yi çekermiş, hatta kadının beslenmesiyle bile alakalıymış..Bütün veriler benim kızım olacağına işaret ediyor..Hayırlısı...

canım sen ilçede misin bizde burda yalnızız bende çok bunalıma girmiştim ilk geldiğimizde ama şimdi alıştım sanki hafta sonları hep balıklı göle gidiyoruz balıklara yem atmak hoş ouyo

Evet ben ilçedeyim Urfaya bir buçuk saat uzaklıkta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…