2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm hoşgeldin bende ayşe memnun oldum
bende 12+4 haftalık hamileyim bende senin gibi tedavi gördüm ama başarısız oldu
ama 3 ay sonra kendiliğinden geldi meleğim
almanya soğukmuş gurbette olmakta zordur tabi
lila seni listeye ekler buraya gel mutlaka burası çok sıcak bi ortam

Vay be nasıl yatıyorsunuz o kadar ben hafta için 6 hafta sonu en fazla 8 de kalkıyorum, gerçi öğle de uyuyorum..başınız ağrımıyor mu çok uyumaktan yaaa..

amannn yatalım zaten
doğunca bebişler uyutmayacak zaten

kızlar sizler oda yapacakmısınız
beişkmi alacaksınız yada park yatakmı
banada fikir verin benim kafam çok karıştı

canım ben o konuda çok şanslıyım yeğenimin beşiği var çok şirin ilk önce onu kullanıcam daha sonra bebek odası yaptırıcam zaten bizim kendi mobilya atölyemiz var baharda evimde tadilat olacak tadilattan sonra bebek odasını yerleştiricem beşiğide yatak odama koyucam ayyy hele o günler bir gelsinde neler neler yapıcam bebeğimin odasına zaten mimarım ben içdekorasyon yapıyoruz

ben de uykuyu çok severim ama eşim sabah uyumama kızdığı için erken kalkmaya alıştım ona kalsa 5 te kalkalım diyor..Ben de öğlen uyuyorum istediğim kadar..

kardesm de hazıraznda dogum yapcak ıns.. dun park yatak almıs bakalım benden onun tecrubelenden

yararlancm

park yataklar kademe kademe oluyo handı kademede yatıracana baglı

ne güzel yaaa..ben hiç anlamam dekorasyondan..Zaten memleketten uzaklarda göçebeyiz, bebek odası hayal artık 2. bebeğimize inş. kendi evimizde oda yaparız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…