2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben park yatak alcam nasıp olrsa..

bebısler ıcın herseye dger ama ben cok masraf yapamıycam

cnm benimde şöyle bi durumum var
bebiş nasipse eylülde olcak bizde en geç haziran temmuzda taşınıcaz o yüzden oda almak işime gelmiyor merdivenlerden indirilirken herşyi mahvediyorlar burda bende 5. kattayım
ablamın park yatağı var yeğenim hiç yatmadı onu vericek bana onunla idare etsem diyorum
bide benim yatak odam çok küçük düşün ben komodinleri almadım
bebeğin beşiğini nereye koyucam onu bilmiyorum
acaba bide sepetmi alsam diyorum

Vay be nasıl yatıyorsunuz o kadar ben hafta için 6 hafta sonu en fazla 8 de kalkıyorum, gerçi öğle de uyuyorum..başınız ağrımıyor mu çok uyumaktan yaaa..

cnm ben uykuyu çok severim zaten
erken kalkmaya çalıştım o zaman bütün gün uykusuz aptal aptal gezdim vakitsiz bi zamanda uyudum bende saldım artık ama geç uyuyorum tabi

cnm ne kadar şanslı meleğin sen ne güzel bi oda yaparsın şimdi ona
yeterki onlar bi gelsinde yatıracak yer buluruz demi

bızde hangı ılde yasayacagmza daha karar vermedk sımdılık buradayız...

ev de musaıt olmaynca park yatak ısımı gorur..

ya ne yıycem dusuncesınden cok sıkıldım ya

hıc ıcım cnm ıstemıyo ama ıcım ezılıyo

ya ben ne guzel beslenırdım ama sımdı :hulya:

ınsan her bı seyden sogur mu yaaaaaaaaaaa

pembecim bendede fazla bulantı olmadı fakat bugünlerde müthiş bi iştahsızlık var niyeki acaba ?

ya ne yıycem dusuncesınden cok sıkıldım ya

hıc ıcım cnm ıstemıyo ama ıcım ezılıyo

ya ben ne guzel beslenırdım ama sımdı :hulya:

ınsan her bı seyden sogur mu yaaaaaaaaaaa

pembecim bendede fazla bulantı olmadı fakat bugünlerde müthiş bi iştahsızlık var niyeki acaba ?

geçici bir durum bence kızlar zamanla düzelir.Daha fazla enerjiye ihtiyaç olacak

Allah gunah yazmasn da yıyecek yemek bulamıyrm ondan sıkıldım ondan tıksındım dıyrm yıyecek bulamıyrm ya

o iştahsızlık bendede var
tabi bebiş gözümün yaşına bakmadan ne gerekiyorsa alıyor vücudumdan
benimde elim ayağım titriyor bayılcak gibi oluyorum

off kızlar ben hamile kalmadan önce balık delisiydim hergün yesem bıkmazdım bazen haftada 3 gün yediğim bile olurdu ama şimdi malesef bir iki lokma yiyorum oda ağzımda büyüyor resmen tavuk desen bırak yemeği tv de reklamı çıkınca bile kötü oluyorum

balıktan bende pek haz etmiyorum aslındabayılırm ama şu sıralar yemeğe kalkışmıyorum iyice tiksinmeyeyim diye

ay bana balık demeeeeee :sinifsinif: mafoldumben ıcım kalkıyo balık kokusundan mıdem coook

fena bulanmıstı balıgn ' b' sını duyunca fena oluyrm

bızımde pazartesı gnuydu balık gunumz ama artık oyle bır gun yok

ben de hamileliğimin başlarında balık ve tavuktan tiksinmiştim niyeyse, hiç de bulantı, kusma, tiksinme vs. şeyler olmadı bende..Ama artık geçti, şimdi rahatlıkla her şeyi yiyebiliyorum her zamanki gibi..Ah bi de yeşil ekşi meyveciğime kavuşsam...

kızlar benim bir kaç gündür miğdem yanıyor böyle boğazıma kadar
sizde de oluyor mu?
bu duruma ne yapıyorsunuz
olipsler den yiyorum biraz ii gelşyor ama bitince tekrar balşıyor

kızlar benim bir kaç gündür miğdem yanıyor böyle boğazıma kadar
sizde de oluyor mu?
bu duruma ne yapıyorsunuz
olipsler den yiyorum biraz ii gelşyor ama bitince tekrar balşıyor

canım ben de de oluyor şimdi biraz azaldı ama daha önce her yemek yediğimde oluyordu bana en iyi süt geldi canım hemen kesti benim mide yanmamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…