2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim bir kaç gündür miğdem yanıyor böyle boğazıma kadar
sizde de oluyor mu?
bu duruma ne yapıyorsunuz
olipsler den yiyorum biraz ii gelşyor ama bitince tekrar balşıyor

4. aydan itibaren mide yanması başlar son aylara kadar devam eder
bende henüz başlamadı yada az var diyim ama başlayacak gibi görünüyor belirtiler vermeye başladı

sütü duymuştum ama bende faydası olması yaaa
severim sütü okunuda sorunum yok ama işe yaramıyor
başka bildiğiniz şeyler varmı
ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum
yastığımı yükselttim daha dik yatıyorum şimdi
ama gündüzleri de yanıyor tüm gün
napcamı şaşırdım

dr danış canım hamileler için ilaç var onu verir sana rahatlarsın

ya daha kontöle 3 hafta var
arasam mı acaba bir kaç gün beklesem mi

kızlar ben mutfağa gidiyorum eşim gelir birazdan bir salata yapayım yemeğin yanına size iyi sohbetler

selam arkadaşlar...mide problemi bi bende deil sanırım....bende fenayım yaaa......milletin 3 ay sora geçer benimki başladı

kızlar şaka maka 1000 syfa yaptık ya.şuan 1000.sayfadayız.darısı nice 1000 lere

zelcancım bendede çok var mide yanması ama şükür süt bende işe yarıyo.ama soğuk içiyorum sütü.ve yemekten 10-15 dk sonra 3yudum alıyorum geçmesze bi 3 yudum daha.kesti şimdiye kadar

selam kızlar
ben acayip ekmek yiyorum ya resmen kiloyu ekmekten aldım bulantım oldukça ekmek yedim normalde 1 dilim ekmek bile yemezdim

kızlar şaka maka 1000 syfa yaptık ya.şuan 1000.sayfadayız.darısı nice 1000 lere

evet ya 1000 sayfa oldu
3000 lerde falanda doğuurmuş oluruz inşallah o zamanda nasıl emzirelim uyku düzenleri nasıl ek mama falandı filandı gibi şeyler konulurz inşalllah yaaa

evet ya 1000 sayfa oldu
3000 lerde falanda doğuurmuş oluruz inşallah o zamanda nasıl emzirelim uyku düzenleri nasıl ek mama falandı filandı gibi şeyler konulurz inşalllah yaaa

kızlaarr slmmm:):)
valla 1000 syf oldu :):) darısı güzel güzel 1000 sayfa daha yazışmamızaaa

kızlar neyse içim rahatladı bi tek balık yiyemeyen ben değilmişim midem bulanıooo geçen de yemeye kalkıştım bi lokma aldım sonra üstüne 1 tabak bol limonlu salata yedim sadece 1 lokma yiyebildim
tavuğun ismini bile duyunca midem bulanıo eşim çok sever tavuğu geçende dışarda yemeğe gittiğimizde tavuk söleyecekti ben tavuk sölersen ben yemek yiyemem dedim yazık o da et yedi:):)
ben sütten de tiksindim süt içtiğimde kendimi lavaboya zor atıyorum
dün de pilav yaparken piilavın kokusundan tiksindim kokulara karşı çoookkk hassassımm öle ki eşimin parfümünden bile midem bulanıo

kızlar iyi akşamlar. ya benim belim çok ağrıyor nedenini anlayamadım. acaba kötü bir şey mi var kızlar...

kızlar iyi akşamlar. ya benim belim çok ağrıyor nedenini anlayamadım. acaba kötü bir şey mi var kızlar...

canım panik yapmana hiç gerek yok bu zamanlarda normalmiş....bendede oluyo kuyruk sokumuma doğru hatta yürümemi bile engelliyor...yorulunca oluyor daha çok dinlenmek gerek

merhaba gecmis olsun ya benimde belimde cok agri var ozelliklede su amozlarimdan asa ayakta fazla duramiyorum ve daha henuz 13+3hamileyim erken deilmi acaba bende cok emrake diyorum ha birde oksurunce hemen karnimda bir agri basliyor 5dk suruyor sonra geciyor ama sert bir agri bu:=((( sevgilerle esen kal

canım panik yapmana hiç gerek yok bu zamanlarda normalmiş....bendede oluyo kuyruk sokumuma doğru hatta yürümemi bile engelliyor...yorulunca oluyor daha çok dinlenmek gerek

canım aynen dediğin gibi tam kuyruk sokumum resmen. acayip ağrıyor.haklısın canım dinlenmem gerek.

canım benim demek ki bu zamanlarda bel ağrısı olabiliyormuş. dinlenerek geçirmeye çalışacaz başka yapacak bişey yok. canım sen hataylıydın sanırım öyle yazmıştın. ben de hataylıyım. hemşeriyiz yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…