2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben geldim annemlerdeydim yeni geldim size yazayım dedim merak etmişsiniz ben iyiyim arkadaşlar bebeğimde iyi çok şükür
bana çok iyi geldi hava değişikliği rahatım şuan çok şükür
sizler asılsınız bende sizleri çok merak ettim

kızlar arkadaşların baya bir kısmının belli olmuş cinsiyetleri bende merak ediyorum ayın 18 benimde randevum merakla bekliyorum o günü

evet kızlar benimde belim çok ağrıyo özellikle yorulunca yürüyüşüm bile değişiyo

balıgı bende en başlarda yiyemiyodum ama artık haftada bi defa yemeye çalışıyorum bebeğime omega olsun diye

kızlar listeyi güncelemek için tek tek sayfaları inceliyorum ondan yazamıyorum bilginize...
yeni cinsiyetler öğrenilmiş sonuçlar alınmış gözünüz aydı...

bunun dışında nagiş hoşgeldin canım şükür iyimişsiniz çok merak etmiştik sizi :)

ben gidip listeyi güncelliyim...

aynen cnm buzdolabının kokusundan yemeklerden sut ve sut urunlernden

senın gbı esımın parfum kokusundan ev ve wc ye sıktıgımız parfumlerden de tıksndm kesınlıkle sıktırmıyrm

gecsın artık su tıksınmeeeekaydirigubbakcemile

bende el sabunlarının kokusundan acayip tiksindim kaç çeşit aldım ama yok hepsi midemi bulandıryo

bugün okulum yok ama ben 6.30 de kalktım eşime kahvaltı hazırladım sonra da hemen forumu açtım..
Uyanın annecikler..

dün az bir hareketlenme hissettim..Bir de eşime dinlettim karnımı, eşim dinliyordu tabii bağırsak hareketleri falan birden eşim bir irkildi bir şey döndü dedi, bu bağırsaktan gelmiyor dedi, bebek hareket etti dedi heyecanlandı..

ben ilk defa 14 haftada hissetmistim, ( hissettigimi dusundum) muzik dinliyordum ve bir anda hic biseye benzemeyen hareketler oldu karnimda. ben de anlamadim ne oldugunu cunku daha once hissettigim hicbiseye benzemiyordu. .. sonra gecen haftadan baslayarak gobegimin hep ayni yerinde hafif bi tekme gibi bisey hissedyom. ilk hissetigimin bebisin hareketi oldugundan emin degilim ama son 2 haftadir duzenli olarak ( hergun olmamasina ragmen) ayni yerde tekme hissedyom. gercekten bebisim mi beni tekmeliyor?

tabii emin değiliz yine de ama inş. bebek hareketidir kendimizi öyle teselli ediyoruz..
sen hissettin mi?maaşallah 16+4 olmuş..

evet bence bebişindir..Senin kaçıncı hamileliğin, cinsiyet belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…