2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Başınız sağolsun arkadaşım...

Aa sizdemi yolavo ylu üstündesiniz... :))) Evet ince almak akıllıca yazında giyinrsin hem :)

kizlar muhabbetiniz bol olsun ev isinden yazamadim mola verdim su koltuklarida sildimi isim biter, ama kar dinmek bilmedi oyle bir akr yagiyorki bu yil gunes yuzu gormedik,allahtan 1,nisanda turkiyedeyim oleyy insallah barem sicak sicak guzel guzel giiyniyorum elbise aldim hamilelik elbisesi birturlu giyip soyle fos fosforlu yuruyemedim soguktan cikamiyorsum ki disari,:=((( ama size sevgiler tatli neseli seker anneler eh nede olsa yaz annesiyiz eylul ,,,,geliyorum su isim bitsin gorusuruz hehehbilmiyorumkismile kahvelerinizi ahzri tutun 20dk burdayim optm

Bende yazın bacaklarımızın ayaklarımızın ve ellerımızn sişeceğinden korkuyorum
ki kesın benım ki şişecek..
çünkü normlade de yazın fazla ayakta falan kalınca şişiyor ayakalrım...
tuzluyuda çok sevıyorum tursu falan yıyorum bu aralar...
bakalım kısmet nasıl keseceğim tuzlu yemek işini....

arkadaşlar karın ağrısı çeken var mı?benim tam kabugamın ortasına gelen kısmına şiddetli olamayan bir sancı vuruyor...

aaa ben etekte elbisede giyememohaoldumsmilezaten bacaklarım tombikti (sadece bacaklarımmı her yerim tombikte ) şimdi dahada kilo alıcam birbirine sürtünür kesin pişik olurum:gitme::gitme:

aa elbisenin altından yarım tayt giyersin ozaman..zaten etek sıcak tutmuyo yazın ince bir taytta pek terletmez bana göre.elbiseyle rahat edersin valla.

ay bende biraz tuzlu yiyorum ya ne kötü dimi....
bende yazın bikerisinde 3 saat ütü yapmıştım akşam.sonra yattım sabah bi kalktım ayaklarıma bapet bile olmuyordu.baya korkmuştum ogün.sonraki gün inmişti anca....
belki bende şişerim ozaman.ne kötü yaa ozaman kilomuzu ikiye katlarız ben dışarı falan çıkmam sanırım öyle olursam:çok üzgünüm:

kızlar bısey sorcam tren yolculugu yapmak zararlı mı acaba?düşüğe falan sebep olur mu sizce? hafta sonu 9 saatlik tren yolculuğumuz var da.. bişey olmaz diye düşünmüştüm ama yine de korkyom.. bilmiyorumkismile

tren sarsmaz herhalde ama hamilelerin 3 saatte bir mola verip yürümeleri lazımmış sen de trende yürürsün molalarda yürürsün..

Zaten 2. trimester yolculuğun en güvenli yapılabildiği zaman..Keyfini çıkar..

saltanat doktor bize öyle uzun yolculuklarda otobüs araba yerine uçağı tecih etmemizi önermişti ama treni bilemiyorum.oda sallıyor ya bide 9 saat yani...dr sorsan iii olur bence

ben tren hareketi sarsar mı diye endişeleniyorum yoksa gece 11 de bincez sabah 7de incez yani uyarak gecircez. cok yorulmam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…