canim kiyamayiz tabiki,burdada 7ayina kadar ama okulda cok yoruluyorum ve ben tehlikeli bir donem atlatim korktum dogrudan ucretli iznimi aldim,yani calisarak hamile kalirsan burda hem is yerin sigortan odeme yapiyor zaten annelik paranida her ay ayliyorsun doguma akdar destegi is yerim sigortam veriyor sonrasida 3yil annelik parasi ynai bu olanak guzel ama sikiliyorum,aslinda tr ile ayni ama burda annelik parasi ve sigorta garantin var,ablam saglik ocanda calsiyordu hamileligin 7ayinda izine gecti 2ay evde kaldi sasirdim ve sanslimiyim bilemem ama keske kendi ulkemdede bu olaylar mevcut olsa,kadinlara dhaa cok hak taninsa diyorum,bir kadin oalrak bunu cok isterdim bazen pankart alip kadinlari savunmak icin yollara dusmek istiyorumda olmuyor hahaha,yasasin kadin haklari diyorum haha baya uzadi bu mesaj,,haha:enbuyukkk:
canim kiyamayiz tabiki,burdada 7ayina kadar ama okulda cok yoruluyorum ve ben tehlikeli bir donem atlatim korktum dogrudan ucretli iznimi aldim,yani calisarak hamile kalirsan burda hem is yerin sigortan odeme yapiyor zaten annelik paranida her ay ayliyorsun doguma akdar destegi is yerim sigortam veriyor sonrasida 3yil annelik parasi ynai bu olanak guzel ama sikiliyorum,aslinda tr ile ayni ama burda annelik parasi ve sigorta garantin var,ablam saglik ocanda calsiyordu hamileligin 7ayinda izine gecti 2ay evde kaldi sasirdim ve sanslimiyim bilemem ama keske kendi ulkemdede bu olaylar mevcut olsa,kadinlara dhaa cok hak taninsa diyorum,bir kadin oalrak bunu cok isterdim bazen pankart alip kadinlari savunmak icin yollara dusmek istiyorumda olmuyor hahaha,yasasin kadin haklari diyorum haha baya uzadi bu mesaj,,haha:enbuyukkk:
günaydın şeker anneler...a.s.
kızlar nerdeyse 4. ayımızı dolduracağız inanamıyorummmboshayallersmile tabi daha haftaya ama olsun nasılda geçti..
ben artık hamile pantolon giyiorum devamlı inanılır gibi değilkaydirigubbakcemile3
artık kendini gizlemiyor miniğimiz göbekten izliyoruz büyümesini ..sabahları bile belli artık.bu sabah baya baktırdı annesine babasına maşşallah okadar büyüdü ki
Günaydın cnm iyimisiniz? :))
ay ne güzel mopsy darısı başımıza artık:Saruboceq:
12den sonra belirginleşmeye başlıyor...sende 15gun içinde gözlerine inanamayacaksın..hele benimki hafta sonu boy attı sankikaydirigubbakcemile3
yani cuma günü bukladar belirgin değildi inan
iyiyiz sevcancım biraz yorgunum hafta sonu istanbulda gezdik..siz nasılsınız ...sizin cinsiyet belli oldumu biz yarın gideceğiz bakalım artık belli olur bebişko....
sevcan kimlikte hamileleler için çok ucuzluk var hamile pantolonları kaprileri 20-30 arası..ben bitane kumaş aldım...
buhafta bitanede kapri almayı düşünüyorum.livanınürünleri hemde..sen bursada olduğun için haber vereyim dedim.
kızlar nerdeyse 4. ayımızı dolduracağız inanamıyorummmboshayallersmile tabi daha haftaya ama olsun nasılda geçti..
ben artık hamile pantolon giyiorum devamlı inanılır gibi değilkaydirigubbakcemile3
artık kendini gizlemiyor miniğimiz göbekten izliyoruz büyümesini ..sabahları bile belli artık.bu sabah baya baktırdı annesine babasına maşşallah okadar büyüdü ki
bende biraz göbek zaten vardı, evlenince 10 kilo aldım hiç kilo alamazdım o da göbek kalça yaptı tabii..Şimdi göbeğim daha da büyüdü bebişim var içinde tabii..ben hala göbeğimi saklıyorum çünkü olması gerekenden büyük 5 aydan sonra saklamam artık..Ne güzel yazlık hamilelikler giyecez..Yazın hamilelik zormuş ama olsun cici cici giyiniriz hamileliklerimizi oohhh..:CüvCüv:
acep kıçımızda etek giyebilirmiyizaklinialirimsmile
Bende iyiyim cnm :) yok daha cinsiyet belli olmadı doktor söylemedi sanırım :)
Ne iyi olmuş gezmişsiniz bu hafta erken yatar dinlenmeye çalışırsın artık..
Ay çok iyi oldu söylediğin bakarım orayada hiç bir yerde bulamadım zaten beyenebildiğim bi pantolon. Birde kimlik bana arabayla 5 dakika bende yalova yolu üzerinde çalışıyorum ya. opuyorumnanaktan
nasıl merak ediyorum kendimi anlatamam,9 nisanda baro gecesi var orda nasıl olucam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?