2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah ah yaramıza tuz bastın kısmet

Çok güzelmiş sizin orda cnm bu arada sanada geçmiş olsun neyseki hamile kalabilmişsin gözün aydın. Ben doğumuma 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşünüyorum doğumdan sonra kullanayım diye. ücretsiz izin alamıcam gibi o yüzden erteliyorum. Herşeyin hayırlısı yinede...

kızlar nerdeyse 4. ayımızı dolduracağız inanamıyorummmboshayallersmile tabi daha haftaya ama olsun nasılda geçti..
ben artık hamile pantolon giyiorum devamlı inanılır gibi değilkaydirigubbakcemile3
artık kendini gizlemiyor miniğimiz göbekten izliyoruz büyümesini ..sabahları bile belli artık.bu sabah baya baktırdı annesine babasına maşşallah okadar büyüdü ki

ay ne güzel mopsy darısı başımıza artık:Saruboceq:

Günaydın cnm iyimisiniz? :))

iyiyiz sevcancım biraz yorgunum hafta sonu istanbulda gezdik..siz nasılsınız ...sizin cinsiyet belli oldumu biz yarın gideceğiz bakalım artık belli olur bebişko....
sevcan kimlikte hamileleler için çok ucuzluk var hamile pantolonları kaprileri 20-30 arası..ben bitane kumaş aldım...
buhafta bitanede kapri almayı düşünüyorum.livanınürünleri hemde..sen bursada olduğun için haber vereyim dedim.

ay ne güzel mopsy darısı başımıza artık:Saruboceq:

12den sonra belirginleşmeye başlıyor...sende 15gun içinde gözlerine inanamayacaksın..hele benimki hafta sonu boy attı sankikaydirigubbakcemile3
yani cuma günü bukladar belirgin değildi inan

12den sonra belirginleşmeye başlıyor...sende 15gun içinde gözlerine inanamayacaksın..hele benimki hafta sonu boy attı sankikaydirigubbakcemile3
yani cuma günü bukladar belirgin değildi inan

nasıl merak ediyorum kendimi anlatamam,9 nisanda baro gecesi var orda nasıl olucam acaba?

Bende iyiyim cnm :) yok daha cinsiyet belli olmadı doktor söylemedi sanırım :)
Ne iyi olmuş gezmişsiniz bu hafta erken yatar dinlenmeye çalışırsın artık..
Ay çok iyi oldu söylediğin bakarım orayada hiç bir yerde bulamadım zaten beyenebildiğim bi pantolon. Birde kimlik bana arabayla 5 dakika bende yalova yolu üzerinde çalışıyorum ya. opuyorumnanaktan

benim 30. hafta zaten yaz tatiline giriyor izinden yararlanamıyorum yani ancak eylül ekim izninden yararlanırım..

bende biraz göbek zaten vardı, evlenince 10 kilo aldım hiç kilo alamazdım o da göbek kalça yaptı tabii..Şimdi göbeğim daha da büyüdü bebişim var içinde tabii..ben hala göbeğimi saklıyorum çünkü olması gerekenden büyük 5 aydan sonra saklamam artık..Ne güzel yazlık hamilelikler giyecez..Yazın hamilelik zormuş ama olsun cici cici giyiniriz hamileliklerimizi oohhh..:CüvCüv:

güzel annelere günaydın nasılsn bebişlerniz iyilerdir inş ben 3 gündür yoktm anneme gitti izmite pazar döencektim eşimin dedesi mefat etti dünde orda kaldım eşim köye gitti yani sivasa gece geç geldm bu gece yanlızdım evde baya bi tedirgin oldm gelmeyecektm annamda kalacaktım kızmın okulu var cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarmz olmuş onlarnda gözü aydn

acep kıçımızda etek giyebilirmiyizaklinialirimsmile

acep kıçımızda etek giyebilirmiyizaklinialirimsmile

:roflol::roflol:
ay ne delisin yaw.ben bi etek aldım dizlerde ama göbek büyüynce anormal dururmu ya bilmiyorum o eteği giymek için can atıyorum.kot etek .beli hamile eteği penye yani.

heee bak bak canım.bizim tükkanda yalova yolu üzerinde..hatta bugun yine uğrayıp kahverengi renk bakmak istiyorum.paça kesimi çok güzel beli eşortman gibi çok rahat geldi bana bu pantolon valla..kaprilerede bitersin ya onlar çok spor.ama kalın kumaş değil.yani zaten kilo alıyoruz bide kalın kumaş dana gibi gösterir ben kumaşı en incelerden alıyorum çünkü zaten bahar geliyyyo:lepi:

Ben elbise giymek istiyorum çok güzel yakışır herhalde hamiş hamiş..

ya benim popo sorunum vardı zaten kalkık eteklerin arkası hep havadaydı bu yüzden bir bedne büyük giyerdim şimdi dengelenir zaarzemuszemus

nasıl merak ediyorum kendimi anlatamam,9 nisanda baro gecesi var orda nasıl olucam acaba?

ay valla bende kara kara haziran ayını düşünüyorum 2tane düğün var hemde en yakınlarım.kuzen ve eltimin çocuğu.bilemiyorum o göbekle ne giyeceğim ben ya.tamda son aylara gireceğiz.su falanda toplarsa vücut allahh allahhh diyorum yani....ne olur ki ne giyilir.yani abiye giymem lazım ama nasılbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…