2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba saltanat bende gecen gun munchenden munihten koln gittim tam 5,bucuksaat surdu hizli trenle korkacak birsey yok nisanin ilk haftasida turkiyeye ucacam bence kendini iyi hisediyorsan sorun yok,ki tren yollculugu cok rahat ,nerdensiniz yurt disi diyor merak etim:=9 komsumuyuz acaba? ben bayern munchen,,opuyorumnanaktan

ben tren hareketi sarsar mı diye endişeleniyorum yoksa gece 11 de bincez sabah 7de incez yani uyarak gecircez. cok yorulmam heralde

trene binmedim ne kadar sarsar bilmiyorum da herhalde hafif sarsıyordur ya..Arkadaşın da dediği gibi en güvenlisi uçak tabii ki ama önemli olan rahat etmek, hop hop hoplatmaz, zıplatmazsa sorun olmazdır..Ama sen en iyisi doktoruna danış..ben 7 haftalıktım 15 tatilde memlekete gidecektik 9 saat arabayla.. doktora sorduk benim ilki de tam 7 haftalıkken hem de 12 saat yolculuk sonrası düştüğü için önermedi..Ama ilk aylar tehlikeli her zaman da, 2. trimester o kadar tehlikeli değilmiş..Gerçi ben hala yolculuk yapmaktan çekiniyorum kısa olsa bile, çok tedirginim.. bilmiyorumkismile

Avrupadaki hızlı trenler metro gibi rahattır; ama saltanatın dediği tren böyle değildir herhalde..

kizlar sagolun a.s. yarin dr-a gittigimde bu konuyu sorcam mutlaka. Ucak yolculugu cok pahali ya burda genellikli tren tercih edilyo, zaten ic illerde ucan ucaklara guvenim de yok.. dr-m ne dicek bakalim..

Kızlar sizde idrar testine bakıldı mı? ıdrarda proteine falan bakılıyormuş..Burda hemşireler evleri geziyorlar da bana sordu..Ben de bakılmadı dedim..

canim ben Kazakistanda'yim. malesef komsu degiliz. evet sanirim hizli trenlerde sorun yoktur benimki su tik tik tik tik diye sallaya sallaya giden trenlerden iste.. :kedi: aslinda arabayla mola vere vere giderdik ama havalar bu ara cok kotu. siddetli ruzgar, kar firtinaa :bbo: ay bu havada ucak bile guvenli degil ya benneyaptımki

Avrupadaki hızlı trenler metro gibi rahattır; ama saltanatın dediği tren böyle değildir herhalde..

peny canim haklisin onu dusunemedim:=(( cok yoruldum ya peny bende surekli istahsizlik oluyor sizlerdede boyle bir durum varmi? su saat oldu yemek yiyesim gelmiyor,,,sanki tokmusum gibi gelyor ,kendimde yeek yapinca yemek istemiyorum..sevgilerbayanssulusmileopuyorumnanaktan

Kızlar sizde idrar testine bakıldı mı? İdrarda proteine falan bakılıyormuş..Burda hemşireler evleri geziyorlar da bana sordu..Ben de bakılmadı dedim..

ben idrar testi yaptirmistim ama daha sonucunu ogrenemedim. gecen hafta gitmem gerekyodu olmadi. insallah yarin gider sonusu ogrenirim. idrar testi disinda biiiiir suru test yaptirmistim ya, kanimin yarisini test icin aldilar senağlama

Kızlar sizde idrar testine bakıldı mı? İdrarda proteine falan bakılıyormuş..Burda hemşireler evleri geziyorlar da bana sordu..Ben de bakılmadı dedim..

Evet canım hamile olduğumu ilk öğrendiğimde doktor istemişti ben de yaptırmıştım...

bilmiyorumkismilesaltanat allahimin izniyle birsey olmaz,ama su durumda yorum yapamam nedesem ylanis olur tik tik hoplatiyorsa,,emin olamam en iyisi dr,sorman yada bilen hamis anner daha iyi bilir,opuyorumnanaktan canim dualarim seninle olsun rabbbim senide o tatli bebesinide korusun amin:ecrin_bebek:

günaydın melekcim.hoşgeldina.s.
prensesin nasıl büyüdümü iyice..

ohhh nihayet bitti fatura kesme işim.Allahım muhasebecilerin yardımcısı olsun nefret ediyorum şu fatura işlerinden

amin canim amiiiiin Allah'im hepimizin bebisimizi korusun!! karnimizda yasayan su dunyanin en tatlisi bebislerimizi kucagimiza almayi ve doya doya koklamayi nasip etsiiin :Saruboceq: kesinlikle dr-ma sorcam kizlar yanitariniz icin hepinize cok tesekkurler!!! opuyorumnanaktan

İştahsızlık bende yok genelde ya.. Acıkıyorum ben.. Ama bazen benim de canım kendi yaptığım yemeği yemek istemiyor, yalnızsam zaten kendime yemek yapamıyorum..biri bana yapsa da yesem diyorum..cokacimcoook

Selam arkadaşlar hepinize .Yarın ikili testimi yaptırmaya gideceğim yaşdan dolayı biraz tedirginim açıkcası(36)Umarım herşey yolunda gider.Bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz.

Bende her şey eksik zaten ne idrara bakıldı ne tansiyona ne kiloya bir tek kan sayımı, tsh, şeker vs....o kadar..Ben isterdim ki kalsiyuma, B12 ye magnezyuma her şeye bakılsın...Mesela gebelikten önce bir kere grip olmuştum, herhalde domuz gribiydi o zaman kalsiyumum düşük çıkmıştı halbuki yoğurtsuz ayransız kaşarsız günümüz olmaz..neden düşük çıktı acaba hala düşük müdür diye merak ediyorum yanii...

İştahsızlık bende yok genelde ya.. Acıkıyorum ben.. Ama bazen benim de canım kendi yaptığım yemeği yemek istemiyor, yalnızsam zaten kendime yemek yapamıyorum..biri bana yapsa da yesem diyorum..cokacimcoook

ay peny ya ben de aynen senin gibiyim delikafadulden ama benim yemekten sonra midem cok kotu yaniyo kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…