kızlar bısey sorcam tren yolculugu yapmak zararlı mı acaba?düşüğe falan sebep olur mu sizce? hafta sonu 9 saatlik tren yolculuğumuz var da.. bişey olmaz diye düşünmüştüm ama yine de korkyom.. bilmiyorumkismile
ben tren hareketi sarsar mı diye endişeleniyorum yoksa gece 11 de bincez sabah 7de incez yani uyarak gecircez. cok yorulmam heralde
merhaba saltanat bende gecen gun munchenden munihten koln gittim tam 5,bucuksaat surdu hizli trenle korkacak birsey yok nisanin ilk haftasida turkiyeye ucacam bence kendini iyi hisediyorsan sorun yok,ki tren yollculugu cok rahat ,nerdensiniz yurt disi diyor merak etim:=9 komsumuyuz acaba? ben bayern munchen,,opuyorumnanaktan
a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangunaydin pinar sanada tarafimca guzel haftalar dilerim,sevgieyle esen kal
merhaba saltanat bende gecen gun munchenden munihten koln gittim tam 5,bucuksaat surdu hizli trenle korkacak birsey yok nisanin ilk haftasida turkiyeye ucacam bence kendini iyi hisediyorsan sorun yok,ki tren yollculugu cok rahat ,nerdensiniz yurt disi diyor merak etim:=9 komsumuyuz acaba? ben bayern munchen,,opuyorumnanaktan
Avrupadaki hızlı trenler metro gibi rahattır; ama saltanatın dediği tren böyle değildir herhalde..
Kızlar sizde idrar testine bakıldı mı? İdrarda proteine falan bakılıyormuş..Burda hemşireler evleri geziyorlar da bana sordu..Ben de bakılmadı dedim..
Kızlar sizde idrar testine bakıldı mı? İdrarda proteine falan bakılıyormuş..Burda hemşireler evleri geziyorlar da bana sordu..Ben de bakılmadı dedim..
canim ben Kazakistanda'yim. malesef komsu degiliz. evet sanirim hizli trenlerde sorun yoktur benimki su tik tik tik tik diye sallaya sallaya giden trenlerden iste.. :kedi: aslinda arabayla mola vere vere giderdik ama havalar bu ara cok kotu. siddetli ruzgar, kar firtinaa :bbo: ay bu havada ucak bile guvenli degil ya benneyaptımki
bilmiyorumkismilesaltanat allahimin izniyle birsey olmaz,ama su durumda yorum yapamam nedesem ylanis olur tik tik hoplatiyorsa,,emin olamam en iyisi dr,sorman yada bilen hamis anner daha iyi bilir,opuyorumnanaktan canim dualarim seninle olsun rabbbim senide o tatli bebesinide korusun amin:ecrin_bebek:
peny canim haklisin onu dusunemedim:=(( cok yoruldum ya peny bende surekli istahsizlik oluyor sizlerdede boyle bir durum varmi? su saat oldu yemek yiyesim gelmiyor,,,sanki tokmusum gibi gelyor ,kendimde yeek yapinca yemek istemiyorum..sevgilerbayanssulusmileopuyorumnanaktan
İştahsızlık bende yok genelde ya.. Acıkıyorum ben.. Ama bazen benim de canım kendi yaptığım yemeği yemek istemiyor, yalnızsam zaten kendime yemek yapamıyorum..biri bana yapsa da yesem diyorum..cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?