Peny biz ne yaptık ne ettik hiç anlamadım. Benimde sat 11 aralık ama benim adet 12 gün sürdü ve ilk ilişki 28 aralık ta oldu bu durumda yumurtlama tarihinin son günü oluyor. Demek oluyorki erkek olabilir.
neeeee dondurmamı yedin..Ben azıcık dondurma yesem bu havada ki Ş. Urfa sıcak olmasına rağmen, hayatım kayar...Sabahları taze sıkılmış portakal suyu içiyim dedim, portakallar buzdolabında değildi ama onun soğuğundan bile hasta oldum, ben çok nazlıyım artık yazın bile buzlu su içemiyorum ah bir ara buzsuz su içemezdim; ama hastalık bir girdi mi bir daha giriyo...:sinifsinif:
biraz öyleyimkaydirigubbakcemile3ama urfa 24 derece ılık yani
Peny biz ne yaptık ne ettik hiç anlamadım. Benimde sat 11 aralık ama benim adet 12 gün sürdü ve ilk ilişki 28 aralık ta oldu bu durumda yumurtlama tarihinin son günü oluyor. Demek oluyorki erkek olabilir.
peny cok tsk ederim ilgine,kismet yau persembe belli olursa yazarim buraya heehe,senin oglun olursa benim kizim olursa hanim birseyler dusunelim peny dunurluk felan demisim haahhahahahyok tersi olursa yine dusunelim dermisimopuyorumnanaktan ama bu heyacani sizlerle paylasmak cok guze,eism odun misali anlamak istemyior beni hahaha iye gitti kaldim yapa yalniz calisiyordum ama annelik iznimi erken aldim almanyada erken aliyorsun 3,yil kulaniyorsun,ama yalnizliga dustum ilk gunler deprosyon bile yasadim simdik cok sukur iyim,ama burdan da cok destek aldim :enbuyukkk:bu cicekler sana a.s.peny bilgin icin,sevgiler esen kal
günaydın aysm,saltanat senin cinsiyet bellimi?
merhaba size birşey sormak istiyorum. ben son adet tarihimi hatırlayamadığım için(yani kesin olarak hatırlayamıyorum) doktorum bana 2.kez ultrasona girdiğimde söylediği tarihe göre hesaplıyorudum haftamı...ama son gittiğimde haftayı yine farklı söyledi...olması gerekenden daha ileri bir tarih söyledi. 3 güne kadar kaymalar olabilir dedi..fakat ben hangisine göre hesaplıycam kafam karıştı...sizin son adet tarihinizle ultrasonunuz birbirine uygun gidiyor mu ?
biraz öyleyimkaydirigubbakcemile3ama urfa 24 derece ılık yani
sevcan ikimizde aynimiyiz ne bende 11,aralikta kanamam oldu ama benimde 11gun surdu iliskim ben birgun ara verdim ilaca cunki adetimden sonra 5gun hap ictim bir bekeldim igne vuruldum yien bekledim ve 25aralik ben muhtemelen hamis kaldim,dogum randevumda 17,09 senindemi dgm ayni gun,saolsun peny beni bilgilendirdi ama aklim akrisik yumurtlamaya gore erkek ama bana kizmsi gibi geliyor bir de benim tek yumurtam var oda sagda soldakini ameliyatla almsilardimafoldumbenmafoldumbendilerim tamamina erer,bakalim ne olacakalr tatli cadilarmi yoksa yakisikli larmi hahahsevgiyle kal arkadasim
merhaba size birşey sormak istiyorum. ben son adet tarihimi hatırlayamadığım için(yani kesin olarak hatırlayamıyorum) doktorum bana 2.kez ultrasona girdiğimde söylediği tarihe göre hesaplıyorudum haftamı...ama son gittiğimde haftayı yine farklı söyledi...olması gerekenden daha ileri bir tarih söyledi. 3 güne kadar kaymalar olabilir dedi..fakat ben hangisine göre hesaplıycam kafam karıştı...sizin son adet tarihinizle ultrasonunuz birbirine uygun gidiyor mu ?
Teşekkürler canım hımm çiçekler de çok güzel kokuyor...Almanya'da iyimiş yaa 3 yıl vay bee...Ah biz 7 aya kadar bekliyecez, napalım sonrasında da sadece 2 ay izin..Ama ben ücretsiz izin düşünüyorum o da en fazla 1 yıl burda..
Evet eşler pek anlamaz boşver sen, bebişini kucağına alınca anlar o da..
Kızımı Almanyaya mı yollamamı istiyorsun ben onsuz naparım..Damadı da iç güveysi alırız artık ya da kızımın turşusunu kurarım, ay şimdiden kıyamıyorum yaaa..kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar muhabbete erken başlamışsınız bugün.Ben şimdi hazırlanıp işe gidicem oradan katılırım sohbetinize
sevcan ikimizde aynimiyiz ne bende 11,aralikta kanamam oldu ama benimde 11gun surdu iliskim ben birgun ara verdim ilaca cunki adetimden sonra 5gun hap ictim bir bekeldim igne vuruldum yien bekledim ve 25aralik ben muhtemelen hamis kaldim,dogum randevumda 17,09 senindemi dgm ayni gun,saolsun peny beni bilgilendirdi ama aklim akrisik yumurtlamaya gore erkek ama bana kizmsi gibi geliyor bir de benim tek yumurtam var oda sagda soldakini ameliyatla almsilardimafoldumbenmafoldumbendilerim tamamina erer,bakalim ne olacakalr tatli cadilarmi yoksa yakisikli larmi hahahsevgiyle kal arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?