2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peny biz ne yaptık ne ettik hiç anlamadım. Benimde sat 11 aralık ama benim adet 12 gün sürdü ve ilk ilişki 28 aralık ta oldu bu durumda yumurtlama tarihinin son günü oluyor. Demek oluyorki erkek olabilir.

evet dediğin gibi erkek olabilir..

canım ozaman sen dikkat et meyveleri falan oda sıcaklığında tüket sen ilçedeymissin biz tam merkezdeyiz eşim köy okulunda öğretmen ama yakın köy gitgel yapıyo

merhaba size birşey sormak istiyorum. ben son adet tarihimi hatırlayamadığım için(yani kesin olarak hatırlayamıyorum) doktorum bana 2.kez ultrasona girdiğimde söylediği tarihe göre hesaplıyorudum haftamı...ama son gittiğimde haftayı yine farklı söyledi...olması gerekenden daha ileri bir tarih söyledi. 3 güne kadar kaymalar olabilir dedi..fakat ben hangisine göre hesaplıycam kafam karıştı...sizin son adet tarihinizle ultrasonunuz birbirine uygun gidiyor mu ?

Peny biz ne yaptık ne ettik hiç anlamadım. Benimde sat 11 aralık ama benim adet 12 gün sürdü ve ilk ilişki 28 aralık ta oldu bu durumda yumurtlama tarihinin son günü oluyor. Demek oluyorki erkek olabilir.

sevcan ikimizde aynimiyiz ne bende 11,aralikta kanamam oldu ama benimde 11gun surdu iliskim ben birgun ara verdim ilaca cunki adetimden sonra 5gun hap ictim bir bekeldim igne vuruldum yien bekledim ve 25aralik ben muhtemelen hamis kaldim,dogum randevumda 17,09 senindemi dgm ayni gun,saolsun peny beni bilgilendirdi ama aklim akrisik yumurtlamaya gore erkek ama bana kizmsi gibi geliyor bir de benim tek yumurtam var oda sagda soldakini ameliyatla almsilardimafoldumbenmafoldumbendilerim tamamina erer,bakalim ne olacakalr tatli cadilarmi yoksa yakisikli larmi hahahsevgiyle kal arkadasim

Teşekkürler canım hımm çiçekler de çok güzel kokuyor...Almanya'da iyimiş yaa 3 yıl vay bee...Ah biz 7 aya kadar bekliyecez, napalım sonrasında da sadece 2 ay izin..Ama ben ücretsiz izin düşünüyorum o da en fazla 1 yıl burda..
Evet eşler pek anlamaz boşver sen, bebişini kucağına alınca anlar o da..
Kızımı Almanyaya mı yollamamı istiyorsun ben onsuz naparım..Damadı da iç güveysi alırız artık ya da kızımın turşusunu kurarım, ay şimdiden kıyamıyorum yaaa..kaydirigubbakcemile5

benim gitmiyo semrensu geriden geliyoruz ultrasona görea.s

Aaa evet cnm ikimizde aynıyız seninki de uzun sürmüş hem... :))) biraz daha bekleseydiniz sizde 28 Aralık ta yapsaydınız ya sempatiksalakcinni bana doktor 16 eylül verdi O sağ sol olayı tutmuyor kızlar ya benim arkadaşlarda tutmadı yani... Umarım Allah bağışlarda herkes kucağına alır bebişini. Sende sevgiyle kal sağlıklı hamilelikler cnm opuyorumnanaktan

Benimki de uygun değil ultrason sata göre 3 gün önde gösteriyor, hatta gittikçe öne çıkacak gibi..Ultrason ölçümünde gebelik tarihi ilk haftalarda bebeğin baş-popo mesafesi ölçülerek hesaplanıyormuş, ne kadar erken ölçülürse o kadar doğru, hafta arttıkça, sat tarihinden daha da uzaklaşılıyor, doğruluk derecesi azalıyor..ben satı biliyorum ama ultrason tarihini kabul ediyorum çünkü orda daha öndee...Bu benim hoşuma gidiyor..kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar muhabbete erken başlamışsınız bugün.Ben şimdi hazırlanıp işe gidicem oradan katılırım sohbetinize

canim kiyamayiz tabiki,burdada 7ayina kadar ama okulda cok yoruluyorum ve ben tehlikeli bir donem atlatim korktum dogrudan ucretli iznimi aldim,yani calisarak hamile kalirsan burda hem is yerin sigortan odeme yapiyor zaten annelik paranida her ay ayliyorsun doguma akdar destegi is yerim sigortam veriyor sonrasida 3yil annelik parasi ynai bu olanak guzel ama sikiliyorum,aslinda tr ile ayni ama burda annelik parasi ve sigorta garantin var,ablam saglik ocanda calsiyordu hamileligin 7ayinda izine gecti 2ay evde kaldi sasirdim ve sanslimiyim bilemem ama keske kendi ulkemdede bu olaylar mevcut olsa,kadinlara dhaa cok hak taninsa diyorum,bir kadin oalrak bunu cok isterdim bazen pankart alip kadinlari savunmak icin yollara dusmek istiyorumda olmuyor hahaha,yasasin kadin haklari diyorum haha baya uzadi bu mesaj,,haha:enbuyukkk:

günaydın kızlar muhabbete erken başlamışsınız bugün.Ben şimdi hazırlanıp işe gidicem oradan katılırım sohbetinize

gunaydin guzel haftaalr diyliorum aman bebisimize dikkat et,:ecrin_bebek: bend ebulasik yikamali ama useniyorum uff yaabugun hic halimde yok, aman ,,sevgilerle

senin sağ yumurtalıksa erkek olacak; ama bu konuyu ben de araştırdım, tutmadığını söylüyorlar..Sağ-sol tutmaması daha mantıklı düşünsene tek yumurtası olanların hep aynı cinsiyette mi olacak..Benim de sağda polikistik over var gerçi sağda da solda da yumurtlamam oluyor; ama belki ilerlerse sağ tamamen yumurtlamazsa benim de hep kızım mı olacak????kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…