2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar benim doktorum sağlık ocağına git ebenle tanış dedi.tetanoz aşıları varmış heralde.sağlık ocağında ücretsiz yapıyolarmış.onları ol dedi.size böyle diyen oldu mu??

günaydın kızlar benim doktorum sağlık ocağına git ebenle tanış dedi.tetanoz aşıları varmış heralde.sağlık ocağında ücretsiz yapıyolarmış.onları ol dedi.size böyle diyen oldu mu??

canım ben tatanoz aşısını 5 inci ayda biliyorum ama yanlışmı biliyorum

yok canım benim doktorum böyle birşey demedi..

caycay canım merak etme bebişlerimiz sağlam yerde Allahın izniyle bişeycik olmaz. bende senin gibi ters hareket yaptığımda pimpirikleniyorum sonra bakıyorum herşey normal :)) Az uğraşmadım bebişim olması için çok kıymetli onun için seni çok iyi anlıyorum canım.

internette 20.hafta diyo.doktorum tarih vermedi.hamileliğim boyunca sağlık ocağına da gitmemi tavsiye etti sadece.oradakiler seni bazı konularda bilgilendirir.bebek doğduktan sonra da onun da takibibi yaptırabilirsin dedi.

tetenoz aşısı 4. aydan sonra diye biliyorum sağlık ocağında öyle söylemişlerdi. ben doktoruma sordum yaptırayım mı diye sen bilirsin dedi nasıl cevapsa fisfisfis

merhaba izmirli hamilelerden karataş hastanesine giden ya da bilgisi olan var mı acaba? fiyat vb. konularda?

Kızlar ne zamandır ara ara el bileklerim ağrımaya başladı şimdide 2 gündür sürekli ağrıyor. bazı hamilelerde oluyormuş sizde de varmı böyle problem??

benimde omuzlarım ağrıyo fena halde napsakki

tetanoz aşısı 5. ayda diye biliyorum bende ama tabıı sağlık ocağından takıp ettırmekte
en iyisiymıs ama bende hıc gitmedım hamılleıkle alakalaı sağlık ocağına du ben
onu anneme sorayım bi o bilir.

merhaba izmirli hamilelerden karataş hastanesine giden ya da bilgisi olan var mı acaba? fiyat vb. konularda?

kızlar dün çok şaşırıdm ya
hastanede bi kzı vardı ıkılı test yaptoırmak için gelmiş 15 yaşında 4 aylık evli 3 aylık
hamileydi görseniz daha ufacık şaşırdım kaldım ya daha nerde ne işlem yapıcanı nasıl davranıcağını
bilmiyo ama ev hanımı olmuş şimdide anne olucak.....Tekrar anladım anne babanın akıllı olmasının
ne kadar önemli oldugunu Allah emanetlerine sahip çıkmamızı nasib etsin inşallah...

kızlar dr bana 2li test sonuçların çok güzel istersen 3lü testi yaptırma dedi
3lü test zamanı gelen var mı?

İnşallah canım hiçbirimizin bebişine birşey olmasın.Hepimizin bebekleri annelerine,babalarına,vatana,millete hayırlı evlatlar olsunlar.

kızlar merhabalar herkeslere.. silmişsiniz beni bilgisayarım bozuktu bi süredir.. bilgileri tazeliyim eklerseniz sevinirim.. sat:8 aralık. muhtemel d.t. :14 eylül 2 li teste doktor gerek görmedi, üçlü test yapıcaz.. yaş 22.. henüz bi cinsiyet tahmini yok.. neler olmuş çoğunuzun ilk cinsiyet tahminleri gelmiş darısı başım, meraklanıorum artık iyice.. randevuma da 15 gün var ama bekliycez napalım :)

kızlar dr bana 2li test sonuçların çok güzel istersen 3lü testi yaptırma dedi
3lü test zamanı gelen var mı?

canım benim 17,5 haftalıkken 4 lü test yapılıcak,üçlü yapılmadan..4 lü de bir hormon fazla bakılıyormuş direk onu yapıcakç.benim ikilide herşey normal çıktı ama benim doktorum tüm testleri yaptırıyor,zaten bende yaptırmak istiyorumki içim rahat olsun diye...

selam kızlar biz geldik doktordan.bebişko yine çılgın gibi dönüp duruyordu yavruş ama cinsiyeti göstermedi....yüzde 51 kızmışşkaydirigubbakcemile3
biraz kıza benzetti...
artık bizim 15 gün sonraya kaldı cinsiyet öğrenme kızlar....doktor hiç göstermiyor dedi....
15gün sonra 3lü test olacağız ozaman belli olurmuş....
midesi iç organları falan oluşmuş.böbrek falan...
sonra burnu kulakları heryerini gördük..hemde doktor öyle bir foto aldı ki yüzü bana benziyor çenesi hafif sivri falan..burnuda bana benziyordu..ay ben aynı kendime benzetiyorum...
eşimede dedim gözleri sana benziyor.ayıp olmasın diye))))ama gözleri kapalı tabi dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra uyluk kemiklerini ölçtü.bacaklarıda benim gibi uzunmuş doktor öyle dedi....sanırım aynı bennnhihoyyyt
bu arada 9cm.olmuşuz
kuzum benim yavrum bebişim çok mutluyum kızlarrrrhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…