2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aman da aman kızın olacak he inşallah canım hayırlısı ile sağlıkla gelsin dünyaya.hihoyyyt Annesinin kızı bayanssulusmile

canım lila uzun süre gelmeyenleri sildi liste çok karışıyordu yoksa..bundan sonra burdaysan yazar yine bilgilerini.bu arada senle aynıyız benim satta 8 aralık,beraber doğurcaz desene:)) ama senin ticker öndemi gidiyor?

hayırlı olsun canım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Selam kızlar... Benim mide bulantılarım ve mide gaz problemm hala devam ediyor....
Yarın 2li teste gittiğimde doktoruma da bi uğrıyım...
Hoş devam ederse gastrolojiye gidebilirsin demişti....
Off Benim bu mide gazı hamilelikle direkt ilgili değilmiş.. Öyle olsa 3 ay sonunda biter dedi... Bitmezse gastrolojiye git belki o daha iyi bir çözüm bulur dedi...

Off daralıyorum... Dün bi köfte yiyim dedim burnumdan geldi.. Vallah 1 tane köfte fazlasını yiyemedim zaten içim almadı... Daha 10 dk geçmeden de kendmi banyoda buldum (

İNŞ. BÖYLE GÜZEL DEVAM EDER canım allah cümlemize sağlıklı bebeşler nasip etsin benim bebiş de 6.1 cm di büyüdükçe çok mutlu ediyorlar

az önce değiştirdim ticker ı, eskisi tickerfactory dendi, bu yenisi bi gün fazla hesap etti.. bilmiorum neden.. dogru girdim aslında bilgileri ama.. neyse farketmez bi güncük, ben biliorum ya dogrusunu

demek aynıyız, bi cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorun? ben 10 haftalıkken gitmiştim, sonraki randevuyu 16 haftaya verdi, o yüzden ben ayın otuzuna kadar catlıycam :)

canım gözünaydın ne güzel görmüşşsün bebişini...hadi bakalım bir prenses dahamı geliyor,umarım en yakın zamanda netleşirlerde bizde rahatlarız...

Selam Denizciğim ihmal etme biran önce tedavini yaptır yoksa hem sana hem bebişe eziyet olucak bu durum. çok geçmiş olsun.

Aman da aman kızın olacak he inşallah canım hayırlısı ile sağlıkla gelsin dünyaya.hihoyyyt Annesinin kızı bayanssulusmile

bencede kız:):)cimcimem benim ya banada benziyor zatenkaydirigubbakcemile3

öyle tabi canım zeten oynuyo hep ticker bende anlamıyorum,bugün doğru:)))

canım ben de cumartesi gittim,sanki bişey var gibi erkeğe benziyor ama yanılma payı çok yüksek dedi.......bende 17,5 ta gidicem tekrar o zaman pozisyonu uygun olursa netleşir dedi..bakalım merakla bekliycez yani...olsun sağlıkla gelsinlerde elbet öğreniriz..

bu arada sleepy cim.. az önce baktım tabloya, bizim hamile kaldıgımız kilolar da aynı :) ben şimdi 56 yım ama, verdim almadım daha kilo, sen alıo musun?

hayırlı olsun canım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağol canım hepimiz inmşallah...
ay valla çok zor canım .biyerlere git bakalım bi çözüm bulunur inşallah
İNŞ. BÖYLE GÜZEL DEVAM EDER canım allah cümlemize sağlıklı bebeşler nasip etsin benim bebiş de 6.1 cm di büyüdükçe çok mutlu ediyorlar
evt ya bu mucizeye hergeçen gün tanık oluyoruz nazar değmesin bebişlere...
canım gözünaydın ne güzel görmüşşsün bebişini...hadi bakalım bir prenses dahamı geliyor,umarım en yakın zamanda netleşirlerde bizde rahatlarız...

evt ya yaramaz bebiş her hareketi yaptı bacak açmadı cimcime....
çok merak ettiriyor..artık bişi alırsak su yeşili saman sarılarına bakmaya devamkaydirigubbakcemile3

bu arada sleepy cim.. az önce baktım tabloya, bizim hamile kaldıgımız kilolar da aynı :) ben şimdi 56 yım ama, verdim almadım daha kilo, sen alıo musun?

valla alıyorum tatlım 60 oldum ben artık..bu ay iki kilo almışım,doktorum gayet normal üstüne çıkmadan devam dedi..benim çıkartmam falan olmadı hiç çok şükür..bide iştahımın maşallahı var doymak bilmiyorum :))) ama çokta abartmamaya çalışıyorum....

evt canım hergittiğimde 3boyutluda bakıyor..20. haftada 4boyutlu ayrıntılı bakılıyormuş..

ya evet mopsy cim bende almaya başlarım diyordum ama ara renk alabilicez ancakk...

e eninde sonunda alcaz tabi, ben bulanırken 53 e kadar inmiştim, ona bakarak aslında kilo aldım da sayılabilir.. :) hedefim 65 ama bakalım neler olcak, hayırlısı..

evde biraz işim var tatlım, şimdi çıkmam gerek.. yine görüşür, haberleşiriz umarım.. hoşçakal..

ben de ne zaman gitsem acaba kesin belli olur mu cinsiyet bu zamanlarda bu sefer kendimi zorlayıp çikolata yiycem

mrb kızlar 2 li testin sonuçlarını doktora gösterdım bugün normal dedi nisanın ilk haftası gel 4 lü test yapalım dedi siz yaptırıcakmısınız 4 lüyü ? ayrıca 3 lüyü sordum o artık yapılmıyor 4 lüyü yapıcaz dedi

valla ben 70 görürüm diyodum daha 6 ay var 10 kilo yu bile geçerim diye tahmin ediyorum..napalım sonra yapıcağımız bi kaç aylık diete bakar nolcak...ben eskiden 45 kilolardaydım..hamilelik öncesi hormon hapları falan 57 i bulduk..napalım bebişim için değer ...tamam canım kolay gelsin sana..yine gel konuşuruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…