selam kızlar biz geldik doktordan.bebişko yine çılgın gibi dönüp duruyordu yavruş ama cinsiyeti göstermedi....yüzde 51 kızmışşkaydirigubbakcemile3
biraz kıza benzetti...
artık bizim 15 gün sonraya kaldı cinsiyet öğrenme kızlar....doktor hiç göstermiyor dedi....
15gün sonra 3lü test olacağız ozaman belli olurmuş....
midesi iç organları falan oluşmuş.böbrek falan...
sonra burnu kulakları heryerini gördük..hemde doktor öyle bir foto aldı ki yüzü bana benziyor çenesi hafif sivri falan..burnuda bana benziyordu..ay ben aynı kendime benzetiyorum...
eşimede dedim gözleri sana benziyor.ayıp olmasın diye))))ama gözleri kapalı tabi dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra uyluk kemiklerini ölçtü.bacaklarıda benim gibi uzunmuş doktor öyle dedi....sanırım aynı bennnhihoyyyt
bu arada 9cm.olmuşuz
kuzum benim yavrum bebişim çok mutluyum kızlarrrrhihoyyyt
kızlar merhabalar herkeslere.. silmişsiniz benibilgisayarım bozuktu bi süredir.. bilgileri tazeliyim eklerseniz sevinirim.. sat:8 aralık. muhtemel d.t. :14 eylül 2 li teste doktor gerek görmedi, üçlü test yapıcaz.. yaş 22.. henüz bi cinsiyet tahmini yok.. neler olmuş çoğunuzun ilk cinsiyet tahminleri gelmiş darısı başım, meraklanıorum artık iyice.. randevuma da 15 gün var ama bekliycez napalım :)
selam kızlar biz geldik doktordan.bebişko yine çılgın gibi dönüp duruyordu yavruş ama cinsiyeti göstermedi....yüzde 51 kızmışşkaydirigubbakcemile3
biraz kıza benzetti...
artık bizim 15 gün sonraya kaldı cinsiyet öğrenme kızlar....doktor hiç göstermiyor dedi....
sonra burnu kulakları heryerini gördük..hemde doktor öyle bir foto aldı ki yüzü bana benziyor çenesi hafif sivri falan..burnuda bana benziyordu..ay ben aynı kendime benzetiyorum...
eşimede dedim gözleri sana benziyor.ayıp olmasın diye))))ama gözleri kapalı tabi dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra uyluk kemiklerini ölçtü.bacaklarıda benim gibi uzunmuş doktor öyle dedi....sanırım aynı bennnhihoyyyt
bu arada 9cm.olmuşuz
biraz kıza benzetti...
bu arada 9cm.olmuşuz
canım lila uzun süre gelmeyenleri sildi liste çok karışıyordu yoksa..bundan sonra burdaysan yazar yine bilgilerini.bu arada senle aynıyız benim satta 8 aralık,beraber doğurcaz desene:)) ama senin ticker öndemi gidiyor?
biraz kıza benzetti...
bu arada 9cm.olmuşuz
Selam kızlar... Benim mide bulantılarım ve mide gaz problemm hala devam ediyor....
Yarın 2li teste gittiğimde doktoruma da bi uğrıyım...
Hoş devam ederse gastrolojiye gidebilirsin demişti....
Off Benim bu mide gazı hamilelikle direkt ilgili değilmiş.. Öyle olsa 3 ay sonunda biter dedi... Bitmezse gastrolojiye git belki o daha iyi bir çözüm bulur dedi...
Off daralıyorum... Dün bi köfte yiyim dedim burnumdan geldi.. Vallah 1 tane köfte fazlasını yiyemedim zaten içim almadı... Daha 10 dk geçmeden de kendmi banyoda buldum(
Aman da aman kızın olacak he inşallah canım hayırlısı ile sağlıkla gelsin dünyaya.hihoyyyt Annesinin kızı bayanssulusmile
az önce değiştirdim ticker ı, eskisi tickerfactory dendi, bu yenisi bi gün fazla hesap etti.. bilmiorum neden.. dogru girdim aslında bilgileri ama.. neyse farketmez bi güncük, ben biliorum ya dogrusunu
demek aynıyız, bi cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorun? ben 10 haftalıkken gitmiştim, sonraki randevuyu 16 haftaya verdi, o yüzden ben ayın otuzuna kadar catlıycam :)
sağol canım hepimiz inmşallah...hayırlı olsun canım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ay valla çok zor canım .biyerlere git bakalım bi çözüm bulunur inşallahSelam kızlar... Benim mide bulantılarım ve mide gaz problemm hala devam ediyor....
Yarın 2li teste gittiğimde doktoruma da bi uğrıyım...
Hoş devam ederse gastrolojiye gidebilirsin demişti....
Off Benim bu mide gazı hamilelikle direkt ilgili değilmiş.. Öyle olsa 3 ay sonunda biter dedi... Bitmezse gastrolojiye git belki o daha iyi bir çözüm bulur dedi...
Off daralıyorum... Dün bi köfte yiyim dedim burnumdan geldi.. Vallah 1 tane köfte fazlasını yiyemedim zaten içim almadı... Daha 10 dk geçmeden de kendmi banyoda buldum(
evt ya bu mucizeye hergeçen gün tanık oluyoruz nazar değmesin bebişlere...İNŞ. BÖYLE GÜZEL DEVAM EDER canım allah cümlemize sağlıklı bebeşler nasip etsin benim bebiş de 6.1 cm di büyüdükçe çok mutlu ediyorlar
canım gözünaydın ne güzel görmüşşsün bebişini...hadi bakalım bir prenses dahamı geliyor,umarım en yakın zamanda netleşirlerde bizde rahatlarız...
bu arada sleepy cim.. az önce baktım tabloya, bizim hamile kaldıgımız kilolar da aynı :) ben şimdi 56 yım ama, verdim almadım daha kilo, sen alıo musun?
valla alıyorum tatlım 60 oldum ben artık..bu ay iki kilo almışım,doktorum gayet normal üstüne çıkmadan devam dedi..benim çıkartmam falan olmadı hiç çok şükür..bide iştahımın maşallahı var doymak bilmiyorum :))) ama çokta abartmamaya çalışıyorum....
e eninde sonunda alcaz tabi, ben bulanırken 53 e kadar inmiştim, ona bakarak aslında kilo aldım da sayılabilir.. :) hedefim 65 ama bakalım neler olcak, hayırlısı..
evde biraz işim var tatlım, şimdi çıkmam gerek.. yine görüşür, haberleşiriz umarım.. hoşçakal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?