mrb kızlar 2 li testin sonuçlarını doktora gösterdım bugün normal dedi nisanın ilk haftası gel 4 lü test yapalım dedi siz yaptırıcakmısınız 4 lüyü ? ayrıca 3 lüyü sordum o artık yapılmıyor 4 lüyü yapıcaz dedi
evet canım bende nisanda 4 lü yaptırcam,benimkide direk 4 lü yapıcak...3 lüye göre bir hormon fazla bakılıyormuş,o yüzden son dönemler tercih ediliyormuş...ben tüm testleri yaptırıyorum içim rahat etsin..zaten doktorum için prosedür gibi hiç sormuyo yaptırıcanmı diye,bu beni memnun ediyor...
merhaba arkadaşlar ben de 2010 eylül annesi olacağım inşallah ben de dün yaptırdım ikili testimi inşallah iyi çıkar sonucum
kızlar cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor
kızlar benım şimdi kafama bişey takıldı yada benım beynim durdu... hafta hafta gebelik takip edıyorum bi siteden '' 14. GEBELİK HAFTASI (13+0 13+ 6 GÜNLER ) '' diyo şimdi burda ben anlıyorum ki 13+0 la 13+6 günleri arası 14 haftalık ama 13+6 yı doldurduktan sonra 14 haftalık demıyomuyuz daha sonra 14+1 ..14+2 ..... diye devam ediyo ve 15 haftalık oluyo yanlış mı biliyorum bı yardım edin 2 li testi herkes 12 haftalıkken yaptırdı benım doktorum 13 haftalıkken yaptı ben anlamadım bişi
merhaba kızlar doktorunuz bebeğiniz ilk cinsiyet tahminlerini yada kesin tahmini kaçıncı haftanızdayken yaptı bana 13+5 de %80 erkek dedi sizinkileri kaç haftalıkken söyledi
merhaba,
ikili testin diğer bir adı da 11-14 testi. yani bu demek oluyor ki 11. ve 14. haftalar arasında yapılıyor. bu açıdan doktorun doğru bir zamanda yapmıştır bence, için rahat olsun.
kızlar benım şimdi kafama bişey takıldı yada benım beynim durdu... hafta hafta gebelik takip edıyorum bi siteden '' 14. GEBELİK HAFTASI (13+0 13+ 6 GÜNLER ) '' diyo şimdi burda ben anlıyorum ki 13+0 la 13+6 günleri arası 14 haftalık ama 13+6 yı doldurduktan sonra 14 haftalık demıyomuyuz daha sonra 14+1 ..14+2 ..... diye devam ediyo ve 15 haftalık oluyo yanlış mı biliyorum bı yardım edin 2 li testi herkes 12 haftalıkken yaptırdı benım doktorum 13 haftalıkken yaptı ben anlamadım bişi
öylede cnm genelde burda 12. haftada yapıldı ben yanlış mı hesaplıyorum bu haftaları ya bişi anlamadın dimi yazdıgımdan :kedi:
öylede cnm genelde burda 12. haftada yapıldı ben yanlış mı hesaplıyorum bu haftaları ya bişi anlamadın dimi yazdıgımdan :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?