2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım bende nisanda 4 lü yaptırcam,benimkide direk 4 lü yapıcak...3 lüye göre bir hormon fazla bakılıyormuş,o yüzden son dönemler tercih ediliyormuş...ben tüm testleri yaptırıyorum içim rahat etsin..zaten doktorum için prosedür gibi hiç sormuyo yaptırıcanmı diye,bu beni memnun ediyor...

aynen cnm benım doktorumda nisanın ilk haftasında gel 4 lü yapıcaz dedi sormadı yaptırmak istiyomusun dıye gerçekten böyle dikkatli olmaları memnun edici ama ben devlette yaptırmak ıstıyorum bu testi 16-18 haftalar arasında yapılıyomuş şimdi ben direk devlet hastanesıne gidip ben 4 lü yaptırıcam mı dıycem yoksa doktora gıdıp muane olup daha sonra mı testi yaptırıcam onu bilemedim bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar ben de 2010 eylül annesi olacağım inşallah ben de dün yaptırdım ikili testimi inşallah iyi çıkar sonucum

kızlar benım şimdi kafama bişey takıldı yada benım beynim durdu... hafta hafta gebelik takip edıyorum bi siteden '' 14. GEBELıK HAFTASI (13+0 13+ 6 GÜNLER ) '' diyo şimdi burda ben anlıyorum ki 13+0 la 13+6 günleri arası 14 haftalık ama 13+6 yı doldurduktan sonra 14 haftalık demıyomuyuz daha sonra 14+1 ..14+2 ..... diye devam ediyo ve 15 haftalık oluyo yanlış mı biliyorum bı yardım edin 2 li testi herkes 12 haftalıkken yaptırdı benım doktorum 13 haftalıkken yaptı ben anlamadım bişi

merhaba kızlar doktorunuz bebeğiniz ilk cinsiyet tahminlerini yada kesin tahmini kaçıncı haftanızdayken yaptı bana 13+5 de %80 erkek dedi sizinkileri kaç haftalıkken söyledi

merhaba,
ikili testin diğer bir adı da 11-14 testi. yani bu demek oluyor ki 11. ve 14. haftalar arasında yapılıyor. bu açıdan doktorun doğru bir zamanda yapmıştır bence, için rahat olsun.

merhaba,
ikili testin diğer bir adı da 11-14 testi. yani bu demek oluyor ki 11. ve 14. haftalar arasında yapılıyor. bu açıdan doktorun doğru bir zamanda yapmıştır bence, için rahat olsun.

öylede cnm genelde burda 12. haftada yapıldı ben yanlış mı hesaplıyorum bu haftaları ya bişi anlamadın dimi yazdıgımdan :kedi:

doğru biliyorsun canım..zaten ikili test 11-14 haftaları arasında yapılıyor.

bu arada dün çok başım ağrıdı arkadaşlar uykuya dalana kadar da ağrıyı hissettim... bunun dışında hergün bir limonu portakal gibi soyup yiyorum. canım çok istiyor.
limon kolay bulunsa da umarım özendirmemişimdir sizleri, özendiyseniz affola şimdidenbilmiyorumkismile
benden haberler böyle, perşembe günü de nasipse ikili teste gideceğim.
ALLAH bebeişlerimizi hayırlısıyla korusun.

öylede cnm genelde burda 12. haftada yapıldı ben yanlış mı hesaplıyorum bu haftaları ya bişi anlamadın dimi yazdıgımdan :kedi:

yani 13+6 dan sonraki gün mü yaptırdın canım, yoksa 14+6 dan sonra mı?
13+6 dan sonraki gün ise 14. haftaya girdiğin gün yapılmış oluyor, doktorun bilir en doğrusunu sanırım.
ben ...+0 ile başlayan haftayı girdiğimiz hafta olarak hesaplıyorum, mesela ben tam perşembe günü 12 haftalık olacağım, şuan 11. haftanın içinde sayıyorum kendimi

canım bende 13 haftalık hamileyim cumartesi günü yaptırdım 11-14 haftalar arası oluyor test normal yani o hafatda yapılması

bu arada afedersin arkadaşım, zaten 14. haftadasın. 14+6 da yaptırma gibi bir durumun sözkonusu değil.
zaman uygun bence, yine de doktoruna danış için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…