2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok sevindım cnm :Saruboceq:

Canım gözün aydın. Hurafeye göre kız :lepi:

teşekkürler bayada önemli nedeni varmış bundan sonra sola yatalım şunun şurasında doğuma ne kaldıki 5 ay gibi birşey sonra rahatız:teytey:

Listedeki erkek sayısını geçecek galiba kızlarımızkaydirigubbakcemile3 Yuppiiiiii

Çok sevindım cnm :Saruboceq:

tşk ederim ysm ysm cim:):)kaydirigubbakcemile5

Canım gözün aydın. Hurafeye göre kız :lepi:

tşk ederimm suraycım :) ayyy ben de en başından beri kız hissediyorum yaa bakalım ikiz kızlar da süper olurrr:):) kıyafetleri,eşyaları....... ayyyyyyyyyyy heycanlandım yineesırnaşık şeysırnaşık şeyalkisalkisalkisdelikafaduldenhihoyyyt

nasılsınız kızlar herkese selam nasılsınız
gerçekten erkekler çoğalmış listede maaşallah

canım benim gözün aydın
buarada ben şu HCG olayını dr a sordum benim 38 çıkmıştı buna göre erkek geliyooo ddim
senin canın öle istiyodur dedi bana :))
bende hayır ben kızcıyım dedim kesinlikle bir alakası yok tamamen uydurmaca dedi canım
bakalım 2 nisanda benim birdahaki kontrolüm bekleyip göricess :))

benimde konturol günüm perşembe ama birazdaha beklemek istiyorum cinsiyetini merak ediyorum belli olması için beklemek istiyorum nedersiniz siz bekliyeyimmi acaba

ya ne bilim ben de utandım doktora soramadım bu soruyu:kedi: ama işte hurafe bakalım benimde 6 nisanda kontrolümm ayyy nasıl geçicek zaman yaaaaaaaaa çabuk çbauk geçsin haftalarrrr:teytey::teytey::teytey:

benimde konturol günüm perşembe ama birazdaha beklemek istiyorum cinsiyetini merak ediyorum belli olması için beklemek istiyorum nedersiniz siz bekliyeyimmi acaba

canımcım ne kadarlık seninkii??
bence bekleme git bebişini gör sonra yine gidersin cinsiyetini öğrenmeyeee

al benden de o kadar arkadaş boyum 70 kilom 61 di evlendim 67 ile hamile kaldım 68 im şimdi doğurduktan sonra bakacaz icabına 80 le kapatsak bari:)

a.s.merhaba kizlar ve cic bebeisler:=)) sevgiler yolluyorum ya kizlar aranizda uykusuzluk ceken varmi?ben gece uyuyamiyorum dr,normal diyor ama bu akdarda olmaz,annemde ana rahim buyudukce salgi begine yolluyormus ve benim uyuma bozuklugumu yaratiyormus ama yinede deneyimli yada okuyan duyan varmi diye sorma geregi duydum,bilgilendirirseniz cok sevinirim,buyrunnnnnnnnn

bence git belki öğrenirsin hem erkenden öğrenmiş olursunnn ayyy bak yine heyeanlandımmalkisalkisalkis

bakalım akşam eşimle konuşayım aslında randevum 18 ama işte giderim belki hecandan ölecem çok merak ediyorum

bazı arkadaşlar bende sonra onlar öğrenmiş cinsiyetlerini belki bende öğrenirim demi

ben öyle bir sorun yaşamıyorum canım ama korkudan uyanıyorum dönerken sürekli uyanıyorum ama rahatsızlığım yok şükür

penysositososito merhaba nasilsin canim,uzulme verirsin emziren anne hemen verebilyior ama sahsen kendien sinir koy su akdarla dogum yaopacam diye,ben hep 7,5 bucuk kilo alamk istiyorum sanirsam suanda basariyorum ama bakalim bu donemlerde ne olacak,spor yap yoga yuzmeye git bence sendeil bebek alir ozaman .dogum dan sonrada guzel gorunmek lazim hehesüprizzzzz

ben öyle bir sorun yaşamıyorum canım ama korkudan uyanıyorum dönerken sürekli uyanıyorum ama rahatsızlığım yok şükür

merhaba nagihancigim tsklr ilgine,ya geneli saga yatiyorum ama okudum iyideilmis sola yatmaya ozen gosterecem:=( ya cok uyku sorunu yasiyorum ya:gitme:

kismetcim bak bende sağa yatmanın zararlı olduğunu bilmiyordum bende sürekli sağa sola yatıyorum 9 ay napacaz valla bakalım hiç düz yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…