kuzucuklar mrbbb:):)
2li test sonucumu aldım herşey çok güzel dedi doktor b HCG değeri 195 çıkmış 50 üzeri mi kızdı ayyyyyy bilen varsa sölesin hemennndelikafaduldendelikafadulden
bu arada ben doktoruma sordum yüzüstü yatıorum hep dedim yat bişi olmaz bi müddet sonra zaten yatamıcaksın dedi:lepi:
kuzucuklar mrbbb:):)
2li test sonucumu aldım herşey çok güzel dedi doktor b HCG değeri 195 çıkmış 50 üzeri mi kızdı ayyyyyy bilen varsa sölesin hemennndelikafaduldendelikafadulden
bu arada ben doktoruma sordum yüzüstü yatıorum hep dedim yat bişi olmaz bi müddet sonra zaten yatamıcaksın dedi:lepi:
Çok sevindım cnm :Saruboceq:
Canım gözün aydın. Hurafeye göre kız :lepi:
canım benim gözün aydın
buarada ben şu HCG olayını dr a sordum benim 38 çıkmıştı buna göre erkek geliyooo ddim
senin canın öle istiyodur dedi bana :))
bende hayır ben kızcıyım dedim kesinlikle bir alakası yok tamamen uydurmaca dedi canım
bakalım 2 nisanda benim birdahaki kontrolüm bekleyip göricess :))
benimde konturol günüm perşembe ama birazdaha beklemek istiyorum cinsiyetini merak ediyorum belli olması için beklemek istiyorum nedersiniz siz bekliyeyimmi acaba
canımcım ne kadarlık seninkii??
bence bekleme git bebişini gör sonra yine gidersin cinsiyetini öğrenmeyeee
14 hafta 3 günlük olduk perşembe gününe kadar5 günlük olacağız merakta ediyorum oooooofff neyapsam yaaaaaaaaa eşimde gideceğizmi diye soruyor
günaydın anneler...Herkes bulantıdan dertli anlaşılan..Benim hiiiiiiçç bulantım olmadı; ama baş ağrısı, hazımsızlık ve ağızda kötü bir tat oldu..Ben de iştahlıyım hemen acıkıyorum..
daha 2,5 sene önce yani evlenmeden önce 55 tim en fazla hiç kilo alamazdım evlendim, eşim hergün tatlı istedi yaptım yedik derken hooppp 68 oldum sonra 65, şimdi hala 65 im inş. fazla kilo almam çünkü veremem, bünyem çok yemeye alışık, hep çok yerdim kilo alıyım diye, midemi büyüttüm..Bu arada boyum 1.70, ben 60 olsam yeter, işin kötüsü göbek ve kalça bağladım, hamilelikte de pek dikkat ettiğim söylenemez kih kih..
bence git belki öğrenirsin hem erkenden öğrenmiş olursunnn ayyy bak yine heyeanlandımmalkisalkisalkis
a.s.merhaba kizlar ve cic bebeisler:=)) sevgiler yolluyorum ya kizlar aranizda uykusuzluk ceken varmi?ben gece uyuyamiyorum dr,normal diyor ama bu akdarda olmaz,annemde ana rahim buyudukce salgi begine yolluyormus ve benim uyuma bozuklugumu yaratiyormus ama yinede deneyimli yada okuyan duyan varmi diye sorma geregi duydum,bilgilendirirseniz cok sevinirim,buyrunnnnnnnnn
ben öyle bir sorun yaşamıyorum canım ama korkudan uyanıyorum dönerken sürekli uyanıyorum ama rahatsızlığım yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?