2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sabah kahvaltı yaptım tekrar yattım bir ara dalmışım nasıl bir mide ağrısıyla uyandım anlatamam ağlayacaktım neredeyse.
ben ilk haftalar böyle olmamıştım o kadar çok bulantı yaşarken..
neyse istifra ettim iyi oldum ama şok oldum hayatımda böyle mide ağrısı görmedim.
hani değişik bişiy yesemde dokundu desem neyse normal kahvaltı işte çay peynir ekmek falan.
ödüm koptu dedim yoksa bu ağrı midemden değilde karnımdanmı geliyor.
şu hamileliğim boyunca ilk kez korku yaşadım...
şimdi iyim şükür....

bu arada mopscim gözün aydı.bir prensesimiz dha geliyormuş :)

geçmişolsun canımcığımmm ii olduğuna sevindimm:ecrin_bebek:

canım geçmiş olsun
bende 2ci ayımda öyle miğde ağrısıyla uyanmıştım ama acayip bişeydi yatamıyordum bile dimdik duruyordum miğdem resmen kasılıyordu eşim süt içirmişti öyle geçmişti
şükür birdaha yaşamadım öyle sorun
lili sen dr gitmedinmi cinsiyetini öğrenmemişssin

al benden de o kadar arkadaş boyum 70 kilom 61 di evlendim 67 ile hamile kaldım 68 im şimdi doğurduktan sonra bakacaz icabına 80 le kapatsak bari:)

nee 80 mi dedin..hadi ya o kadar olur mu? ben zayıflamaktan da anlamam ki...eyvahedigeldismile

işin kötüsü tembelin tekiyim spora başlar bir gün yapar bırakırım...kafamçokkarıştı

geçmiş olsun lilaa...Ben de hamileliğim boyunca sadece hastalıktan dolayı istifra ettim..

kizlaaarr bebek şekeri yapmayı düşünen var mı??
ben düşünüyorum biberon şeklinde biblolar var içinde şekerler var hatta yılbaşı ağacı gibi bi ağaç alıp kudelalarla süsleyip onları da üstüne asmayı planlıyorum hastane odasında ziyarete gelenler alırlar bebişlerimin şekerlerinden :):)olumunekankayizsmile

oooo neler planlıyoruz..Ben de geliyim alıyım o şekerlerdenkaydirigubbakcemile3

ben bakıyorum canım uygun fiyata nerde ne var diye hastaneme götürücem inşallah kapı süsümü falan hep hazırlayacağım çok cici şeyler var

hadi bakalım geri kalan %49 luk kısmı merakla bekliyoruz .... kız olacak kızzz.... görürsün bak hande demişti dersin :hulya: hayırlısıyla kucağına al inşallah öptüm cnm hihoyyythihoyyyt

kizlaaarrr bu arada bugğn hiç midem bulanmadı allahım geçio galiba mide bulantılarımmm yine de ağır şeyler yememeye dikkat ediyorum midem bulanır korkusu oluyor bende resmen fobim oldu mide bulantısımafoldumben

slm ikili testi yaptırdık ense kalınlığına bi doktor 1.3 bir başka doktor 0.7 dedi ama cinsiyetimizi göremedik çatlıyacam ya bir ay sonra kontrol ama ben dayanamam heralde giderim 15 gün sonra en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…