kızlar sabah kahvaltı yaptım tekrar yattım bir ara dalmışım nasıl bir mide ağrısıyla uyandım anlatamam ağlayacaktım neredeyse.
ben ilk haftalar böyle olmamıştım o kadar çok bulantı yaşarken..
neyse istifra ettim iyi oldum ama şok oldum hayatımda böyle mide ağrısı görmedim.
hani değişik bişiy yesemde dokundu desem neyse normal kahvaltı işte çay peynir ekmek falan.
ödüm koptu dedim yoksa bu ağrı midemden değilde karnımdanmı geliyor.
şu hamileliğim boyunca ilk kez korku yaşadım...
şimdi iyim şükür....
bu arada mopscim gözün aydı.bir prensesimiz dha geliyormuş :)
kızlar sabah kahvaltı yaptım tekrar yattım bir ara dalmışım nasıl bir mide ağrısıyla uyandım anlatamam ağlayacaktım neredeyse.
ben ilk haftalar böyle olmamıştım o kadar çok bulantı yaşarken..
neyse istifra ettim iyi oldum ama şok oldum hayatımda böyle mide ağrısı görmedim.
hani değişik bişiy yesemde dokundu desem neyse normal kahvaltı işte çay peynir ekmek falan.
ödüm koptu dedim yoksa bu ağrı midemden değilde karnımdanmı geliyor.
şu hamileliğim boyunca ilk kez korku yaşadım...
şimdi iyim şükür....
bu arada mopscim gözün aydı.bir prensesimiz dha geliyormuş :)
al benden de o kadar arkadaş boyum 70 kilom 61 di evlendim 67 ile hamile kaldım 68 im şimdi doğurduktan sonra bakacaz icabına 80 le kapatsak bari:)
penysositososito merhaba nasilsin canim,uzulme verirsin emziren anne hemen verebilyior ama sahsen kendien sinir koy su akdarla dogum yaopacam diye,ben hep 7,5 bucuk kilo alamk istiyorum sanirsam suanda basariyorum ama bakalim bu donemlerde ne olacak,spor yap yoga yuzmeye git bence sendeil bebek alir ozaman .dogum dan sonrada guzel gorunmek lazim hehesüprizzzzz
kizlaaarr bebek şekeri yapmayı düşünen var mı??
ben düşünüyorum biberon şeklinde biblolar var içinde şekerler var hatta yılbaşı ağacı gibi bi ağaç alıp kudelalarla süsleyip onları da üstüne asmayı planlıyorum hastane odasında ziyarete gelenler alırlar bebişlerimin şekerlerinden :):)olumunekankayizsmile
kizlaaarr bebek şekeri yapmayı düşünen var mı??
ben düşünüyorum biberon şeklinde biblolar var içinde şekerler var hatta yılbaşı ağacı gibi bi ağaç alıp kudelalarla süsleyip onları da üstüne asmayı planlıyorum hastane odasında ziyarete gelenler alırlar bebişlerimin şekerlerinden :):)olumunekankayizsmile
BENDE ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM 3 AYLIK HAMİLEYİM:kedi:
selam kızlar biz geldik doktordan.bebişko yine çılgın gibi dönüp duruyordu yavruş ama cinsiyeti göstermedi....yüzde 51 kızmışşkaydirigubbakcemile3
biraz kıza benzetti...
artık bizim 15 gün sonraya kaldı cinsiyet öğrenme kızlar....doktor hiç göstermiyor dedi....
15gün sonra 3lü test olacağız ozaman belli olurmuş....
midesi iç organları falan oluşmuş.böbrek falan...
sonra burnu kulakları heryerini gördük..hemde doktor öyle bir foto aldı ki yüzü bana benziyor çenesi hafif sivri falan..burnuda bana benziyordu..ay ben aynı kendime benzetiyorum...
eşimede dedim gözleri sana benziyor.ayıp olmasın diye))))ama gözleri kapalı tabi dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra uyluk kemiklerini ölçtü.bacaklarıda benim gibi uzunmuş doktor öyle dedi....sanırım aynı bennnhihoyyyt
bu arada 9cm.olmuşuz
kuzum benim yavrum bebişim çok mutluyum kızlarrrrhihoyyyt
BENDE ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM 3 AYLIK HAMİLEYİM:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?