2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ben de yemek yapmak için kaçıorum kocişim gelir birazdanhihoyyyt herkese afiyetler olsunnncokacimcoook

kızlar milupaya üye olmadıysanız olun bana bugün minik bi paket göndermişler miniğimin il hediyesi
içinde ufak hediyeler indirim kuponu bir kitap birde dvd var
yeni doğan bez var 2 tane anam minicik ya doğsada kullansa meleğim

sadece üye olmak yetiomu başka bişey yapmak gerekiomu bide bebeğin doğum tarihini eylül diyemi yzdın yoksa daha erkenmi yazdın

annecikler nasılsınız?
pembe bende yatın gidecem. cinsiyet kesinlesir artık. 3lü tarama testi yapacaz

cnm sen ne zaman üye olmustun benim 1 ay oluyor ama bana birsey gelmedi ((

canım internet s,tesinden mi üye oluyoruz:) bilgin için tşk ederizz:)
bi de sen ne zaman üye oldun??

kızlar işte biberon bebek şekerleri:):) nasıllll??? ben acaip beğendimmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Eklentiler

• $ad44a.webp
    3 KB · Görüntüleme: 34
  • $ad45a.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 25
teşekkür ederim kızlar iyiyim şimdi çok şükür...
benim cuma hastanede randevum var bir kaç test yapacaklar bakalım daha önce yapılmıştı ama dosyamda eksikmiş bende yapalım o zaman dedim :))

cinsiyet için eşimle gitmek istiyorum yalnız öğrenmek istemiyorum ben belki haftaya özele gider öğreniriz...

merhaba arkadaslar bende bugun ıtıbarıyle 15. haftadayım bır oglum var ve cınsıyet ogrenmeyı ıple cekıyorum 1 hafata daha gecsın de gıdeyım dıye bakıyorum aynı zamanda calısıyorum ve gunde ortalama 5 6 saat yuruyorum işim yuruyerek maalesef allah ınsallah saglıklı sekılde tamamlama yardım eder sızlerde bende saglıklı sekılde bebeklerımızı dunyaya getırırız aranızda cınsıyet ogrenebılen varsa lutfen haftasını ve net gorunup gorunmedıını yazabılırmı sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…