2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlar kimse yokmu:hulya::hulya:hmm neyse guzel bir gun diliyorum sabahin erken saatlerinde uyku tutmadi,sevgiler guzel gun diliyorum

ay ben ilk degilmisim :kedi: gunaydin kismet! nasilsin canim? bebisin nasil?

a.s.iyim tsklr canim sen nasilsin dilerim sende iyisindir,ve o tatli bebisinde iyidr,ya saltanat ben dun bebegimin dondugunu oynadigini hisetim ama milet kucuk diyor 14haftalik olacak teyzesi,dilerim allahim senin yavrunuda kucagina saglicakla almayi nasip eder,amin,:CüvCüv: ya saltanat yarin randevum var dr.heyacandan yarin olmaz artik:guclubacismile

ne güzel havaların ısınması.burada da fena değil bugün.bir an önce yazgelse sonra bebelerimiz gelse...

günaydın herkeseeee
kısmetcim oynamıştır çok erken pıt pıt kanat çırpması hissedenbi arkadaşım var 2,5 aylıkken
:)) seninkide bebiş olabilir canım
ama henüz bizde tık yokkk uyuşuk maaleseff :)))

Günaydın kızlar :) çok şükür ben iyiyim sizler de iyimisiniz?
Kısmetcim demek bebişin kıpırtılarını hissettin :) darısı başımıza artık.

hanımlar bugün çok mutluyum dün doktora gittim bebğimin sağlıklı olduğunu öğrendim boyu 15 cm olmuşşş vee cinsiyetinide öğrendimm

ay bence hissedyorsundur. ben de ilk 14 haftada hissetmistim... ama tam emin degilim da yine de insllah hissetmisizdir. boshayallersmile birazcik sabiretsen yarin oluverir. ya sabir! Bu arada ben dun dr-a gittim bebisimi gordum. :asigim: cok tatli ya hersey iyi dedi ic organlari calismaya baslamis.. cok sevindim cok rahatladim. :smiley-cool: buyumusuz daha once sat-a gore 2 hafta geride gidyorduk simdi sadece 1 hafta gerideyiz. Dr garanti verememe ragmen yolculuk yapman icin olumsuz durum yok dedi. kisacasi cok olumlu ruh hali kazandim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…