Ayyy maşallah hadi hayırlı evlat olsun... opuyorumnanaktan
prensim olucakmış oğlan annesi oluyorum yani,yavrum ordan bize poz verdi. kıpır kıpırdı
gözün aydın canım.Allah kucağına almayı nasip etsin.
ayyy gozun aydiiinn!! insallah sag salim kucagina alirsin canim! ben de dun dra gittim ama bebisim cinsiyetini gostermedi.. aslinda icime erkk doguyordu dun oyle utangac gorunce kiz mi acaba dedim..
vay anam vaay eylül analarııııııııııııı süper haberler veriyosunuzzzzz darısı başımızaboshayallersmile
günaydın kızlar .sevecen gözünaydın canım..buarada baya uzunmuş sizinkisi 15cm.maşşallah..
biz dün gittik 9cm bizimkisi doktor ona bile bacakları uzun dedi
günaydın kızlar .sevecen gözünaydın canım..buarada baya uzunmuş sizinkisi 15cm.maşşallah..
biz dün gittik 9cm bizimkisi doktor ona bile bacakları uzun dedi
kızlar bundan sonra muayeneye gittiğinizde cd görüntülerinide alın.ben 2dir bütün ultrason görüntülerini kaydettiriyorum çok harika oluyor..
gerekirse cd yi yanınızda götürün.zaten makeneye takıyor kaydediyor hemen...cdlerin üzerinede yazıyorum 12 haftalık 14 haftalık falan...çok güzel bir hatıra.unutrmayın ilerde çocuğumuz izler...ama bu cdleri uzun ömürlü nasıl saklayabiliriz onu bilmiyorum
Maşallah mopsycim seninde kızmış hee ben kaçırmışım o muhabbeti şimdi listeden gördüm seninde gözün aydın hayırlı evlat olsun inş.
Benimkine 6 cm dedi doktor Sanırım baş ve gövdeyi ölçtü yoksa benimkisi en kısa olanı olacak aranızda sempatiksalakcinni
Mopsy ve sevecen sizlerin çin takviminde tutmuşmuydu? kendime pay çıkarayım hemen :)9
Maşallah mopsycim seninde kızmış hee ben kaçırmışım o muhabbeti şimdi listeden gördüm seninde gözün aydın hayırlı evlat olsun inş.
Benimkine 6 cm dedi doktor Sanırım baş ve gövdeyi ölçtü yoksa benimkisi en kısa olanı olacak aranızda sempatiksalakcinni
Mopsy ve sevecen sizlerin çin takviminde tutmuşmuydu? kendime pay çıkarayım hemen :)9
prensim olucakmış oğlan annesi oluyorum yani,yavrum ordan bize poz verdi. kıpır kıpırdı
sağolasın canım.valla ben doktorun yalancısıyım.ultroson kağıdında kaç mm lim yazıyo senin
sağolasın canım.valla ben doktorun yalancısıyım.ultroson kağıdında kaç mm lim yazıyo senin
bi resimde 8.9 cm ..
birisinde 9cm yazıyor..
yok canım çin takviminde kız çıkıyodu benimki.tutmadı yani.benim bulantım az oluyodu. bizimkiler oğlan seninki demişlerdi tahminleri tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?