canım bende mm olarak yazıyo.doktorta kaç cm olmuş dediğimde 15 dedi bilmiyorum valla.sağlıklı olsunda gerisi boş
yok canım çin takviminde kız çıkıyodu benimki.tutmadı yani.benim bulantım az oluyodu. bizimkiler oğlan seninki demişlerdi tahminleri tuttu
cuma gidicem bende doktora dicem ''doktooooooor doktorr bak bakam boyuna posuna,pipisi varmı yokmu?''
TEKNOLOJİK ANNE SENİİİİİİİİİİ:lepi:
tabi canım önemli olan sağlık...herhalde senin bacaklarıda ölçtü dr.
Benimkinde de erkek çıkıyor hiç bulantımda yok... ama bulantısı olmayıpta kız doğuran çok arkadaşım var çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini akannehir
canım benimkisi kesin kız değil ama inş kızdır..aynen şöyle yazdı dr bilgisayarına kız??
çünkü erkek için uzantıyı göremedi o yüzden kız dedi...ama kız cinsel organıda göremedi sadece benzetti yüzde 51 kızkaydirigubbakcemile
benim çin erkekti canım..ama beta hormonum kız gösteriyordu...
bizim ölçüde baş popo mesafesiymiş öyle dedi.
akşam karnımda sanki bi kıpraşma oldu acaba bebeğim miydi çok garip bi his vee güzel:lepi:
Alllahtan hayırlısı cnm. Kız erkek ne farkederki. Bir sonraki kontrolünde kesin belli olur. Ne zaman gidiyosun?
sevcan aldınmı pantolonu:)ben dün gittim kapriyide aldım kendime..ama pantolonlar bitmiş..kotlar vardı gerçi onlarda güzel 49-59 lira...ben kapriyi 49a aldım..
mopsy allahmı söletti benim cinsiyet daha belli değil
hanımlar bişey sorucam vücudumuz çatlamasın die doktorlarınız krem verdimi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?