2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım çin takviminde kız çıkıyodu benimki.tutmadı yani.benim bulantım az oluyodu. bizimkiler oğlan seninki demişlerdi tahminleri tuttu

Benimkinde de erkek çıkıyor hiç bulantımda yok... ama bulantısı olmayıpta kız doğuran çok arkadaşım var çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini akannehir

yok doğru şimdi ultroson kağıdına baktımda hatta 16 cm yazıyo.hem mm olarak yazıyo hemde cm olarak

akşam karnımda sanki bi kıpraşma oldu acaba bebeğim miydi çok garip bi his vee güzel:lepi:

Alllahtan hayırlısı cnm. Kız erkek ne farkederki. Bir sonraki kontrolünde kesin belli olur. Ne zaman gidiyosun?

sevcan aldınmı pantolonu:)ben dün gittim kapriyide aldım kendime..ama pantolonlar bitmiş..kotlar vardı gerçi onlarda güzel 49-59 lira...ben kapriyi 49a aldım..

Alllahtan hayırlısı cnm. Kız erkek ne farkederki. Bir sonraki kontrolünde kesin belli olur. Ne zaman gidiyosun?

tabi canım ne farkeder evlat neticede...erkekte olsa ben onu içime sokarım yavrum benim..hiç ayrım yapılırmı..bizimkisi merak işte bide alışveriş yapmak için öğrenmek istiyor insan....
bide kız birazcık daha farklı oluyor büyüyünce anneye arkadaş ama erkekte başka tabi..ikiside sevilir....
ben 15gün sonra gideceğim.30 mart sanırım

sevcan aldınmı pantolonu:)ben dün gittim kapriyide aldım kendime..ama pantolonlar bitmiş..kotlar vardı gerçi onlarda güzel 49-59 lira...ben kapriyi 49a aldım..

yok şekerim yaa :)) gündüz çıkamıyorum pazartesi akşamı ve dünde arkadaşlarla buluştum hiç fırsatım olmadı. Heralde hafta sonu bakabileceğim tabi kalırsa. Aslında ben 2 tane daha pantolon alıcam başkada bişey almıcam. Ablam nisan sonu doğuruyor onun kıyafetlerini bekliyorum çok güzel şeyler aldı da... sempatiksalakcinni

mopsy allahmı söletti benim cinsiyet daha belli değil

allah gönlüne göre versin..kız sandım senin bebişi...senınde kendin gibi bıcır bıcır bi kızın olsa ana kız babasının başına tatlı belalar olursunuz herhaldekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…