2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ablanın kıayfeti varsa daha ne istersin...
valla ben daha gömlek falan alacağı..çalışınca öyle bi kıyafetle olmuyor ya ..yazında elbise babet tarzı giyinilir yani..

Sen 15 günde bir mi gidiyosun cnm beni ayda bir çağırıyor riskli değilim diye ama ben 3 haftada gidiyorum :)

ablanın kıayfeti varsa daha ne istersin...
valla ben daha gömlek falan alacağı..çalışınca öyle bi kıyafetle olmuyor ya ..yazında elbise babet tarzı giyinilir yani..

Evet cnm çalışınca gerçekten gerekiyor.
Bu arada bizim firmada kimlik mağazasına 10 dakika mesafede tekrar gidersen beklerim sütümü meyve suyumu içmeye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Cnm biz bir kaç arkadaş liearac kullanıyoruz.+ bebeyağıda tabii. Doktora sormadım ben.

sen düzenli kullanıyormusun canım ya.. bende 2 tüp aldım ama üşüyorum kullanamıyorum.... ama karnımda buyuyor sanki.. :)) bıra an önce havalar ısınsa da kremlensek.. :))

sen düzenli kullanıyormusun canım ya.. bende 2 tüp aldım ama üşüyorum kullanamıyorum.... ama karnımda buyuyor sanki.. :)) bıra an önce havalar ısınsa da kremlensek.. :))

Aynen cnm yaa soğuk ya havalar bende sürekli süremiyorum eşime sürdürmeye çalışıyorum 2 günde bir :))
Bide ben sana neden 2 tüp aldın bir tüp yetiyormuş dedim ya sanırım yetmicek :)))
Bende alıcam bir tane daha.

Evet cnm çalışınca gerçekten gerekiyor.
Bu arada bizim firmada kimlik mağazasına 10 dakika mesafede tekrar gidersen beklerim sütümü meyve suyumu içmeye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hadii yaa:lepi:ay keşke gelebilsem ama çalışınca hep bişeylere koşuşturma yetişme derdin oluyo ama öyle bi vakit olursa gelirim şekr..adı ne fitrmanın.

doktora 15gunde 1 gidiyorum.ayda 1 kez ücret alıyor

valla bende banyodan banyoya sürüyorum 2-3 günde 1 defa yani...öteki türlü sabah akşam süreniyorum .üzerime sürünce üşüme geliyor valla biranda donuyorum...oyüzden çok düzenli süremiyorum şimdilik

Evet dediğin gibi oluyor ama maksat tanışmak 15 dakika ayırırsın :) Her zaman beklerim cnm :)
Kontrollerde almıyo demekki. ne güzel 15 te bir görüyorusun minişi.

yeni uyanan arkadaslara gunaydiiin!! ya kizlar gobusumde bebegimi hareketlerini hissedyom galiba. hissettikce onu gormek icin sabirsizlanyom, nasil dayancagimi bilmiyorum yaa

Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım?sohbete başlanmış bile çoktan şu elimdeki projeyi çizeyim hemen katılıcam aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…