yok şekerim yaa :)) gündüz çıkamıyorum pazartesi akşamı ve dünde arkadaşlarla buluştum hiç fırsatım olmadı. Heralde hafta sonu bakabileceğim tabi kalırsa. Aslında ben 2 tane daha pantolon alıcam başkada bişey almıcam. Ablam nisan sonu doğuruyor onun kıyafetlerini bekliyorum çok güzel şeyler aldı da... sempatiksalakcinni
hanımlar bişey sorucam vücudumuz çatlamasın die doktorlarınız krem verdimi size
tabi canım ne farkeder evlat neticede...erkekte olsa ben onu içime sokarım yavrum benim..hiç ayrım yapılırmı..bizimkisi merak işte bide alışveriş yapmak için öğrenmek istiyor insan....
bide kız birazcık daha farklı oluyor büyüyünce anneye arkadaş ama erkekte başka tabi..ikiside sevilir....
ben 15gün sonra gideceğim.30 mart sanırım
ablanın kıayfeti varsa daha ne istersin...
valla ben daha gömlek falan alacağı..çalışınca öyle bi kıyafetle olmuyor ya ..yazında elbise babet tarzı giyinilir yani..
Cnm biz bir kaç arkadaş liearac kullanıyoruz.+ bebeyağıda tabii. Doktora sormadım ben.
sen düzenli kullanıyormusun canım ya.. bende 2 tüp aldım ama üşüyorum kullanamıyorum.... ama karnımda buyuyor sanki.. :)) bıra an önce havalar ısınsa da kremlensek.. :))
günaydın güzel annelerrr....
Evet cnm çalışınca gerçekten gerekiyor.
Bu arada bizim firmada kimlik mağazasına 10 dakika mesafede tekrar gidersen beklerim sütümü meyve suyumu içmeye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sen düzenli kullanıyormusun canım ya.. bende 2 tüp aldım ama üşüyorum kullanamıyorum.... ama karnımda buyuyor sanki.. :)) bıra an önce havalar ısınsa da kremlensek.. :))
hadii yaa:lepi:ay keşke gelebilsem ama çalışınca hep bişeylere koşuşturma yetişme derdin oluyo ama öyle bi vakit olursa gelirim şekr..adı ne fitrmanın.
doktora 15gunde 1 gidiyorum.ayda 1 kez ücret alıyor
günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydınnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?