2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar sadece bebe yağımı kullanıyorsunuz çatlaklar için

ben banyodan sonra bebe yagi kullanyom ama onn disinda aksamlari ne bulyorsam suruyorum, badem yagi, nemlendirici sut falan. onemli olan cildi nemlendirmek ve esnekligini guclendirmek diye okumustum. catlak icin ozel kremlerin de yaptigi nemlendirmekmis zaten.. :jeyyar:

DEMEKKı kızlar hepimizde bu üşengeçlik mevcut .... bende banyodan banyoya suruyorum
bıde surerken tüm vücuda sürmek lazımmış...
bacaklar -kalçalar-göğüsler ama ucu hariç- kollar -popo altı baldırlar ve tabiki karın ....
bu arada Lierac hemen kuruyor ve kuru vucutta yayılmıyor en ıyısı hafıf nemli vucutta kullanmak o zman daha kolay yayılıyor...tek ıyı yanı sabah işe gıderken hemen kuruması ve camaşırıma yapışmamsı...

ben 14 haftada hissetmis gibi oldum ama emin degilim. suan 16. haftamdayim ve son 1 haftadir bebegimi hissettigimden %98 eminim. sempatiksalakcinni

ben günde en az 1 kere sürüyorum üşenmezssem 2 kere sürüyorum:):) aslında çok kuru bi cildim yok ama benimkiler ikiz die çatlaklardan daha çok korkuyorum:1no2: evet tüm vücusa sürmek gerekiyor ben belime de sürüyorum kızlar belde de çatlaklar oluşuyorrrr bilginiz olsun:1no2:

Günaydıınn. Hoş geldiniz...

Hoşbulduk hihoyyyt

günaydın arkadaşlar sadece bebe yağımı kullanıyorsunuz çatlaklar için

günaydın ben sadece bebeyağı kullanıyorum

ben badem ve kakao yağı da kullanıyorum:ecrin_bebek:

kakao yağı cilt rengını koyulaştırıyo demişlerdi onun için kullanmadım ne kadar doğru
bilmiyorum ama :) önemli olan nemlendirmek sonuçta

Arkadaşlar bu benim ikinci hamileliğim ilkinde tam 19 kilo oldum inanırmısınız hiç çatlağım olmadı .Öyle aman aman krem süreyim diye birşeyde yapmadım.Yani çatlak olacaksa oluyor sanırım bu cilt yapısıyla alakalı.Tabii tedbiri elden bırakmamak lazım.Hepinize sağlıklı hamilelikler...

ben 14 haftada hissetmis gibi oldum ama emin degilim. suan 16. haftamdayim ve son 1 haftadir bebegimi hissettigimden %98 eminim. sempatiksalakcinni

canım bence kesin bebişinin hareketleridir 16. haftadan itibaren hissedilmesi gerekıyo
en erken 16. hafta yani :) bi de cinsiyeti belli mi ? erkek bebkler daha erken
oynamaya başlarmış kız bebekler daha geç öyle diyolar bakalım biz daha
14+4 üz bizimki ne zaman kıpraşcak :) ultrasonda çok hareketli ama :)

dun dr-a gittk ama cinsiyetini gostermedi. Çok üzgünüm çoook ultrasonda sakin bi bebek ama arada bi tekme atyo :asigim: cok tatli...

dun dr-a gittk ama cinsiyetini gostermedi. Çok üzgünüm çoook ultrasonda sakin bi bebek ama arada bi tekme atyo :asigim: cok tatli...

Göstermedğine göre kız olma ihtimali yüksek öle derler:))) Sağlığı yerinde olsun da hiç öğrenmesek de olur canım

kız-erkek sağlıkla kucaklarsın inşallah canım bebeğini :) ama erkekler erken dürter derler kaydirigubbakcemile3
bizimkide ultrasonda hiç durmuyo onun için doktor ölçüm alırken zorlanıyo kaydirigubbakcemile3
ben arada bişey hissediyorum doktor dedi hatta hareket hissediyormusun diye evet ama
bebek değildir daha küçük değil mi dedim...çoğu bağırsak hareketidir ama bebek te
olabilir arada dedi genede emin olamıyorum :)
evet çok şekerler yaa tombiş tombiş yanakları var görsen maşallah sübhanallah

evet ya kizlar saglikli olsun da erkk kiz hiiic farketmez :asigim: bi gelsinde kucagimiza.. delikafadulden
Allah bebislerimizi nazardan korusun :Saruboceq:

günayddıınnn güsel anne adayları... opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım.. inşallah herşey yolundadır...

günaydın hanımlar

bende baya hissediyorum bu aralar eskiden tek taraftaydı şimdi hem sağ hem solda
sanırım büyüdü iyice eli kolu ayağı heryere yetişiyor :))))
dün pıtır pıtır etti hep çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…