bu c.tesi dr gideceğim bakalım busefer inşallah cinsiyeti belli olur kuzumun. çok merak ediyoum yaaa. hiç bişey alamadım daha yavruma :kedi:
Hoşbulduk canım ben bugün nazar değmesin iyiym :))) sen nasılsın ??
günaydın hanımlar
bende baya hissediyorum bu aralar eskiden tek taraftaydı şimdi hem sağ hem solda
sanırım büyüdü iyice eli kolu ayağı heryere yetişiyor :))))
dün pıtır pıtır etti hep çok güzeldi
ayy maşallahh yyaaa.......
bizde hareketleri hissetmeye başlasak pek seviniceemm =))
istanabuldaki anne adayları kısaca hangi hastaney gıttiğinizi ve ücretlerini yazarmısını?
ben daha bulamdım kendıme hastane..
İst dışındaki anneler lütfen kızmayın ..başka bi topic açtıma ama oraya kımse yazmıyor ..((
istanabuldaki anne adayları kısaca hangi hastaney gıttiğinizi ve ücretlerini yazarmısını?
İst dışındaki anneler lütfen kızmayın ..başka bi topic açtıma ama oraya kımse yazmıyor ..((
Canım ben istinye devlet hastanesin de görevli bir doktorun muayenehanesine gidiyordum bu hafta bir hastane deneyeceğim. burdan 2 arkadaşta sanırım o hastaneye gidiyorlarmış ve memnun kalmışlar. telefonla muayene ücretini sordum sgk lı olarak 20 tl dendi. doğum için gittiğimde öğreneceğim.
Kızlar yarın 5 te 2li tete gidiyorum :))
Pınarcım özellikle sana soruyorum aynı hastaneye gittiğimiz için... Muayene ne kadar sürüyor.. Muayene süresince neler yapılıyor.. Abdominal ultrasonla mı bakılıyor vajinal mi...
Ve kaç tüp kan alınıyor...
Cinsiyettahmini yaptı mı???
Bu arada kontrol muayenesi için ücret alınmıyordur herhalde ama kontrol muayenesi 10 gün mü 15 gün mü?
Off çok heyecanlıyım meraktan mahvoldum, zaman geçmiyor....
başlarsın canım inşallah
16.yada 17.ci haftalarda hissedersin
yada aslında hissediyosundur ama ilk hamileliğin olduğundan acemilik yaşayabilirsin
iyi konsantre ol sırt üstü yat tatlı bişeyler ye anlarsın belki :)
sırt üstü yatabildiğim zamanlar öyle kısıtlı ki. çalışınca yatmak falan hayal oluyor =(( o zamanlardada hiç bebeğe odaklanamıyorum direkt uyku moduna geçmiş oluyorum çünkü =((
ama yinede deneyeceğim.. belki hissederim =) sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?