2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu c.tesi dr gideceğim bakalım busefer inşallah cinsiyeti belli olur kuzumun. çok merak ediyoum yaaa. hiç bişey alamadım daha yavruma :kedi:

merhaba kızlar bende iki gündür hissediyorum hareketleri özellikle gece yattığımda :sm_cool:

ayy maşallahh yyaaa.......
bizde hareketleri hissetmeye başlasak pek seviniceemm =))

istanabuldaki anne adayları kısaca hangi hastaney gıttiğinizi ve ücretlerini yazarmısını?
ben daha bulamdım kendıme hastane..

ıst dışındaki anneler lütfen kızmayın ..başka bi topic açtıma ama oraya kımse yazmıyor .. ((

Kızlar yarın 5 te 2li tete gidiyorum :))
Pınarcım özellikle sana soruyorum aynı hastaneye gittiğimiz için... Muayene ne kadar sürüyor.. Muayene süresince neler yapılıyor.. Abdominal ultrasonla mı bakılıyor vajinal mi...
Ve kaç tüp kan alınıyor...
Cinsiyettahmini yaptı mı???
Bu arada kontrol muayenesi için ücret alınmıyordur herhalde ama kontrol muayenesi 10 gün mü 15 gün mü?

Off çok heyecanlıyım meraktan mahvoldum, zaman geçmiyor....

ayy maşallahh yyaaa.......
bizde hareketleri hissetmeye başlasak pek seviniceemm =))

başlarsın canım inşallah
16.yada 17.ci haftalarda hissedersin
yada aslında hissediyosundur ama ilk hamileliğin olduğundan acemilik yaşayabilirsin
iyi konsantre ol sırt üstü yat tatlı bişeyler ye anlarsın belki :)

Heroine cim ben bu konuda topik açtım.. Eylül aneleri topiği altında eylül 2010 anneleri doktor ve hastane tercihleri diye...
Ama pek bilgi veren yok...

canım bende iki tane topik açtım doktor ve hastane konusunda hiç yorum yapan olmadı
çok kararsızlık içindeyim
hangi bölgede oturduğunu söylersen ona göre tavsiyede bulunalım

Canım ben istinye devlet hastanesin de görevli bir doktorun muayenehanesine gidiyordum bu hafta bir hastane deneyeceğim. burdan 2 arkadaşta sanırım o hastaneye gidiyorlarmış ve memnun kalmışlar. telefonla muayene ücretini sordum sgk lı olarak 20 tl dendi. doğum için gittiğimde öğreneceğim.

Pardon hastanenin adı :))) Or-Ahayim Balat Hastanesi :)))

ben o topice yazmıştım. tekrar yazayım.. medical park göztepeye gidiyorum.. gökmen bey doktorum. çok memnunum. zaten kendisi riskli gebelikler uzmanı. odasında 4 boyutlu cihaz var... çok da bilgili ve ilgili.. normal muayene 100 lira sanırım. bende özel sağlık sigortası var. 80 lira üzerinden hesaplanıyor 15 lira ödüyorum. ssk geçerli. oda 50 küsürlü bir fiyat...

Denizciğim bende bu soruların cevabının merak ediyordum :))) Bu hafta sonu ilkkez gidiceğim bu hasteneye bende memnun kalırsam burdan 3 kişi oranın hastası olacağız :)))))

İnşallah test sonucun güzel çıkar canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

sırt üstü yatabildiğim zamanlar öyle kısıtlı ki. çalışınca yatmak falan hayal oluyor =(( o zamanlardada hiç bebeğe odaklanamıyorum direkt uyku moduna geçmiş oluyorum çünkü =((
ama yinede deneyeceğim.. belki hissederim =) sağolasın

ayy canım çalışan annesin o zaman
ama bişiy diyimmi ben bazen odaklanmaya çalışıyom oynamıyo sıpa
genelde böyle oturmuş vaziyette karnım sıkışmışken tekme atıyor
anne az doğrulsana yaaaa dercesine :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…