ayy canım çalışan annesin o zaman
ama bişiy diyimmi ben bazen odaklanmaya çalışıyom oynamıyo sıpa
genelde böyle oturmuş vaziyette karnım sıkışmışken tekme atıyor
anne az doğrulsana yaaaa dercesine :roflol:
canım bende iki tane topik açtım doktor ve hastane konusunda hiç yorum yapan olmadı
çok kararsızlık içindeyim
hangi bölgede oturduğunu söylersen ona göre tavsiyede bulunalım
ooff..yerim onnuuu.. minikken hareket etmeleri, tepki vermeleri falan ne ilginç yaa..
Kızlar yarın 5 te 2li tete gidiyorum :))
Pınarcım özellikle sana soruyorum aynı hastaneye gittiğimiz için... Muayene ne kadar sürüyor.. Muayene süresince neler yapılıyor.. Abdominal ultrasonla mı bakılıyor vajinal mi...
Ve kaç tüp kan alınıyor...
Cinsiyettahmini yaptı mı???
Bu arada kontrol muayenesi için ücret alınmıyordur herhalde ama kontrol muayenesi 10 gün mü 15 gün mü?
Off çok heyecanlıyım meraktan mahvoldum, zaman geçmiyor....
canım ben halkalıda oturuyorum,
şişlide çalışıyorum...Bi aksilik olmazsa normal doğum istediğim için...eve de yakın olması lazım...
ben de genelde oturrken hissedyom. cok ta odaklanmiyom oturyom ve karnimda bi tik diye tekme (dir insallah) oluyo opuyorumnanaktan
içimizde bi mucize var Allah ım nasıl güzel bi duygu çok şükür yarabbi olmayanlarada nasip et
Canım benim bayağ uzun sürmüştü ense kalınlığını ölçmek için hareket etmesi gerekiordu bekledik ama hareket etmeyince meyve suyu içtim 20 dk dolaştım sonra öleçebildi Meltem hanım:) sonra labaratuarda sadece 1 tüp kan aldılar ve 4-5 gün sonra da sonuç çıktı canım
kızlar bu sabah rüyamda bebeğim doğmuştu hastanedeydik ve yanımda yatıyordu doktor ilk tahmin kız dedi ama rüyamda erkekti sonra dosyasına baktom ismi kadir yazıyordu bende yanlış yazmışlar biz kadir ismini hiç düşünmedik diyordum uyandımboshayallersmile
kızlar günler ilerledikçe doğuma yaklaşıyoruz doğumda beni korkutuyor hayırlısı
kızlar günler ilerledikçe doğuma yaklaşıyoruz doğumda beni korkutuyor hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?