2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ooff..yerim onnuuu.. minikken hareket etmeleri, tepki vermeleri falan ne ilginç yaa..

canım bende iki tane topik açtım doktor ve hastane konusunda hiç yorum yapan olmadı
çok kararsızlık içindeyim
hangi bölgede oturduğunu söylersen ona göre tavsiyede bulunalım

canım ben halkalıda oturuyorum,
şişlide çalışıyorum...Bi aksilik olmazsa normal doğum istediğim için...eve de yakın olması lazım...

ben de genelde oturrken hissedyom. cok ta odaklanmiyom oturyom ve karnimda bi tik diye tekme (dir insallah) oluyo opuyorumnanaktan

kızlar bu sabah rüyamda bebeğim doğmuştu hastanedeydik ve yanımda yatıyordu doktor ilk tahmin kız dedi ama rüyamda erkekti sonra dosyasına baktom ismi kadir yazıyordu bende yanlış yazmışlar biz kadir ismini hiç düşünmedik diyordum uyandımboshayallersmile

Canım benim bayağ uzun sürmüştü ense kalınlığını ölçmek için hareket etmesi gerekiordu bekledik ama hareket etmeyince meyve suyu içtim 20 dk dolaştım sonra öleçebildi Meltem hanım:) sonra labaratuarda sadece 1 tüp kan aldılar ve 4-5 gün sonra da sonuç çıktı canım

canım ben halkalıda oturuyorum,
şişlide çalışıyorum...Bi aksilik olmazsa normal doğum istediğim için...eve de yakın olması lazım...

o yüzden sorudm canım işte ya
uzak olması iyi olmaz ben uzaktayım şimdi doktor tavsiye etsem gelemezsin
bizim bi tanıdık var şişli ecomarın sahibi kendisi bide hastanesi vardı ama o nerde bilmiyorum süper bi adam kendisi :)

içimizde bi mucize var Allah ım nasıl güzel bi duygu çok şükür yarabbi olmayanlarada nasip et

ben de genelde oturrken hissedyom. cok ta odaklanmiyom oturyom ve karnimda bi tik diye tekme (dir insallah) oluyo opuyorumnanaktan

heh aynen öyle oluyo işte otururken ve odaklanmamışken bir tık oluyor :))
şimdi tıkı geçtik sanki böyle kıpırdanma gibi olmaya başladı

içimizde bi mucize var Allah ım nasıl güzel bi duygu çok şükür yarabbi olmayanlarada nasip et

evet ya gerçekten Allahın büyük bir lütffu
inşallah isteyen herkez yaşasın bu duyguyu
ben bir sürü dua isteği alıyorum hamilesin seninki kabul olur diye:)
sizede oluyormu?

benden 3 tüp almışlardı kanı ayrıca idrarda istedi

hehe ne güzel ruyaların tersi cıkarmış derler kız olur belkı canım sağlıklı olsunlarda :hulya:

ben pek kımseye söylemedım daha hamıle olduğumu , işyerınde, yanı başkada kımselerı görmediğim için gun içinde ..kimse den dua isteği ve özel bır muamele göremıyorum..sadece caycı kadına söledım..arada bana ıhlamur getırıyor bişi istıyomusun dıye soruyor...
ama artık söyleyeceğim de biraz tadını cıkarayım nazlanmanın... :))

bende can kan aldırmak bile canımı çok yakıyor korka korka duratım düşük gidiyorum ama mecburiyet allah yardımcımız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…