2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar .sevecen gözünaydın canım..buarada baya uzunmuş sizinkisi 15cm.maşşallah..
biz dün gittik 9cm bizimkisi doktor ona bile bacakları uzun dedi

acaba sevecenin bebeği baş topuk arası 15, seninki baş-popo arası mı 9 yoksa bu kadar fark mümkün değil..14. haftanın sonunda baş-popo arası 8.7 imiş..taaa 19. hafta 15 cm miş...zaten herhalde çoğu doktor 20. haftadan önce baş-topuk arasını ölçmüyor..

kızlar bişey sormak istiyorum;aranızda hamile iken saç kestiren ve ya kestirmeyi düşünen var mı? hamile iken saç kesildiğinde çocuğun ömrü kısa olurmuş die saçma bir hurafe var ya, insanın ister istemez aklının bi köşesinde duruo

Pınarcımm benim aklım karıştı şimdi...
Meltem hanım bana sadece perşembe günü geliyor uzmanımız demişti.. Ben de başkası bakacak ultrasonla diye düşünmüştüm..
Meltem hanım bakıyorsa neden özellikle perşembe dedi ki, sonuçta meltem hanım ctesi dahil hergün orda....

kızlar benim bebiş pa popo mesafesi 6.1 cm di 12+1 iken normalde kaç olması gerekiyor bilmiyorum doktor güzel dedi

canım ben kestircem ve boyatcam ama doktor 14 . haftadan sonra daha sağlıklı 2 biraz daha bekle dedi

evet bende öyle bişey duydum ama inanmamak lazım sonuçta ALLAH bilir

Bence de bütünü 15 cm dir benimkide 6 cm di 13+1 de çünkü.

canım yanlış anlamadıysam daha önceki yazışmalarından hatırladığım kadarıyla sen ayrıntılı ultrsona girmek istiyordun,,ve ayrınlı ultrason başka bir uzman tarafından kullanılıyor demiş olabilir Meltem hanım,,ama ense kalınlığını Meltem Hanım kendisi ölçüyor canım,,

listeye baktımda nerdeyse hep erkek bakalım bütün cinsiyetler belli olunca erkek mi çok olcak kız mı hadi hayırlısı

canim ben 10 gun once sacimi kestirdim. Su olmaz olayi batil inanc. Bebegimizin omuru Allah tarafindan yzilmis kaderde sac kesmekle onun omurunu veya aklini kesmis olamayiz. Hatta ona inanmak gunah oldugunu okumustum. Guya cocugunun omurunu bilen Allah degil de saci kesen makasmis gibi dusunmek sirke bile girebilirmis... :1ninca:

kızlar deniz alya ismi nasıl ünlü birinin bebeğinin adı değişik geldi bana

Haklısın canım doğrudur gayet mantıklı çünkü

kızlar ALLAH kısmet ederse nisan ayında ümreye gitmeyi düşünüyoruz doktor izin verdi eşimde iş yeriniden izin alabilirse inş. gidceğiz dua edin çok istiyorum

canım walla hiç bilmiyorum cinsiyetini söyleyince zaten şok olmuştum.sonra kaç cm olmuş büyümüş mü dedim.gayet iyi 15 cm olmuş dedi.baş popo mesafesimi bilmiyorum.ultroson kağıdındada öle yazıyo anlamadım walla.sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…