günaydın kızlar .sevecen gözünaydın canım..buarada baya uzunmuş sizinkisi 15cm.maşşallah..
biz dün gittik 9cm bizimkisi doktor ona bile bacakları uzun dedi
kızlar bişey sormak istiyorum;aranızda hamile iken saç kestiren ve ya kestirmeyi düşünen var mı? hamile iken saç kesildiğinde çocuğun ömrü kısa olurmuş die saçma bir hurafe var ya, insanın ister istemez aklının bi köşesinde duruo
kızlar bişey sormak istiyorum;aranızda hamile iken saç kestiren ve ya kestirmeyi düşünen var mı? hamile iken saç kesildiğinde çocuğun ömrü kısa olurmuş die saçma bir hurafe var ya, insanın ister istemez aklının bi köşesinde duruo
acaba sevecenin bebeği baş topuk arası 15, seninki baş-popo arası mı 9 yoksa bu kadar fark mümkün değil..14. haftanın sonunda baş-popo arası 8.7 imiş..taaa 19. hafta 15 cm miş...zaten herhalde çoğu doktor 20. haftadan önce baş-topuk arasını ölçmüyor..
Pınarcımm benim aklım karıştı şimdi...
Meltem hanım bana sadece perşembe günü geliyor uzmanımız demişti.. Ben de başkası bakacak ultrasonla diye düşünmüştüm..
Meltem hanım bakıyorsa neden özellikle perşembe dedi ki, sonuçta meltem hanım ctesi dahil hergün orda....
kızlar deniz alya ismi nasıl ünlü birinin bebeğinin adı değişik geldi bana[/Qcanım alya ne demekki değişik bir isim
canim ben 10 gun once sacimi kestirdim. Su olmaz olayi batil inanc. Bebegimizin omuru Allah tarafindan yzilmis kaderde sac kesmekle onun omurunu veya aklini kesmis olamayiz. Hatta ona inanmak gunah oldugunu okumustum. Guya cocugunun omurunu bilen Allah degil de saci kesen makasmis gibi dusunmek sirke bile girebilirmis... :1ninca:
kızlar deniz alya ismi nasıl ünlü birinin bebeğinin adı değişik geldi bana[/Qcanım alya ne demekki değişik bir isim
yüksek yer,yükseklik,gök,sema yazıyo internette bende mrk edip bakmıştım
yüksek yer,yükseklik,gök,sema yazıyo internette bende mrk edip bakmıştım
manası güzel canım duyulmamış bir isim sanırım değşik geliyor kulağa
acaba sevecenin bebeği baş topuk arası 15, seninki baş-popo arası mı 9 yoksa bu kadar fark mümkün değil..14. haftanın sonunda baş-popo arası 8.7 imiş..taaa 19. hafta 15 cm miş...zaten herhalde çoğu doktor 20. haftadan önce baş-topuk arasını ölçmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?