ALLAH kabul etsin şimdiden bizede çok dua et sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım diyekızlar ALLAH kısmet ederse nisan ayında ümreye gitmeyi düşünüyoruz doktor izin verdi eşimde iş yeriniden izin alabilirse inş. gidceğiz dua edin çok istiyorum
ALLAH kabul etsin şimdiden bizede çok dua et sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım diye
canım benım boyu 6,5 cm di 13 haftalıkken doktor gayet iyi demişti kafam karıştı şimdi
inş. canım hep edyorum cümlemize tüm hamilelere sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar alalım kucaklarımıza inş.hepimiz birbirimize dua edelim kimin duası kabul görür bilinmez
kızlar ALLAH kısmet ederse nisan ayında ümreye gitmeyi düşünüyoruz doktor izin verdi eşimde iş yeriniden izin alabilirse inş. gidceğiz dua edin çok istiyorum
ne yalan sölim benimde kafam karıştı
kızlar ALLAH kısmet ederse nisan ayında ümreye gitmeyi düşünüyoruz doktor izin verdi eşimde iş yeriniden izin alabilirse inş. gidceğiz dua edin çok istiyorum
canım benım boyu 6,5 cm di 13 haftalıkken doktor gayet iyi demişti kafam karıştı şimdi
canım çok normal uzunlugu... benim 12+4 ken 6.48 çıkmıştı.
bu aralar zaten bu cm normalmiş. doktorum herşeyi anlatıyor uzun uzun...
kafan karışmasın tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?