2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ALLAH kısmet ederse nisan ayında ümreye gitmeyi düşünüyoruz doktor izin verdi eşimde iş yeriniden izin alabilirse inş. gidceğiz dua edin çok istiyorum
ALLAH kabul etsin şimdiden bizede çok dua et sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım diye

erkek olursa ben (malesef eşim değil)
Mustafa Ömür ismini çok beğendim
ama eşim Ö ile Ü ile başlayan isimler güzel değil mi bi bahane uydurmuştu
tam hatırlayamayacağım
ama sizce nasıl
gerçekten öyle mi????

daha cinsiyeti belli değil ama sanki bize erkek gibi geliyor
yavaş yavaş düşünelim dedik

ALLAH kabul etsin şimdiden bizede çok dua et sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım diye

inş. canım hep edyorum cümlemize tüm hamilelere sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar alalım kucaklarımıza inş.hepimiz birbirimize dua edelim kimin duası kabul görür bilinmez

canım benım boyu 6,5 cm di 13 haftalıkken doktor gayet iyi demişti kafam karıştı şimdi

kızlar merhaba :)
dün gece rüyamda bebişimi gördüm
altını deiştirdim uyuttum
nasıl gerçekti
cinsiyeti de erkekti konuşuyordu bile :))

bu hasretlik hayırlısıyla bir bitse :))

selam kızlaaarrrr nasılsınız?
ya ben bişi sorucam kızlar bebişinin hareketlerini hisseden varmı?

inş. canım hep edyorum cümlemize tüm hamilelere sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar alalım kucaklarımıza inş.hepimiz birbirimize dua edelim kimin duası kabul görür bilinmez

şimdiden allah kabul etsin zeynep. hayırlısıyla gidip gelirsiniz inş..

hanımlar dün oğluma kıyafet bakim die çıktım ama hiç bişi bulamadım.kız kıyafetleri daha bi süslü,daha çok alternatif var sanki

kızlar ALLAH kısmet ederse nisan ayında ümreye gitmeyi düşünüyoruz doktor izin verdi eşimde iş yeriniden izin alabilirse inş. gidceğiz dua edin çok istiyorum

İNŞALLAHHHHHHHHHHHH ALLAHIm herkeze nasip etsin orları görmeyi!!!!!!!!!

canım benım boyu 6,5 cm di 13 haftalıkken doktor gayet iyi demişti kafam karıştı şimdi

canım çok normal uzunlugu... benim 12+4 ken 6.48 çıkmıştı.
bu aralar zaten bu cm normalmiş. doktorum herşeyi anlatıyor uzun uzun...
kafan karışmasın tatlım...

kızlar ben cıkıyorum işim var hafta sonu misafirim gelıcek bir süre bizde kalıcaklar ... bari ufak tefek temızlık yapıyım öpüyorum hepminizi sağlıklı günler diliyorum opuyorumnanaktan

kızlar benim bebiş de cinsiyetini göstermedi ama eşim dr a çok aşırı zorladı
illaki bir tahmin yapın die. dr da dedi. bakın ben tahmin yapıcam ama ynılma payım çok çok yüksek. buna göre sakın plan yapmayın ama erkege de benziyor. dedi... eşim hemen herkeze oğlum olcak demeye başladı ama dr ciddi almayın diye çok tekrarladı. artık nisan 12 de öğreniriz randevum o zaman :)

ya kızlar bebişinin hareketlerini hisseden oldumu?
benim daha pek hissettiğim söylenemez. normal dimi??? bilmiyorumkismile

canım çok normal uzunlugu... benim 12+4 ken 6.48 çıkmıştı.
bu aralar zaten bu cm normalmiş. doktorum herşeyi anlatıyor uzun uzun...
kafan karışmasın tatlım...

canım netten de takip edıyorum hep normal gidiyo ama arakadaşın bebeğine doktor 15 cm diyince saşırdım biraz CADIARZU

bende çıkıyorum kızlar komşuya inicem ama çok yazışmayın sonra sayfaları okuması zor oluyo:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…