doktorada sormadım ki baş popo boyumu yoksa baş topuk boyumu sadece boyu 6,5 cm gayet normal demişti bilmiyorumkismile
canım netten de takip edıyorum hep normal gidiyo ama arakadaşın bebeğine doktor 15 cm diyince saşırdım biraz CADIARZU
kızlar benim bebiş de cinsiyetini göstermedi ama eşim dr a çok aşırı zorladı
illaki bir tahmin yapın die. dr da dedi. bakın ben tahmin yapıcam ama ynılma payım çok çok yüksek. buna göre sakın plan yapmayın ama erkege de benziyor. dedi... eşim hemen herkeze oğlum olcak demeye başladı ama dr ciddi almayın diye çok tekrarladı. artık nisan 12 de öğreniriz randevum o zaman :)
bizde 12 nisanda gideceğiz doktor amcamıza ve
ALLAH nasip ederse cinsiyeti öğreneceğizzzzzz
eşimde erkek düşünüyor usg de hep tekmeler atıyordu maşallah bizimki
hemde topcu olacak diyor ben tereddütteyim
sen ne hissediyorsun??
ya kızlar benim isim konusunda hiç yorum yapmadınız
MUSTAFA ÖMÜR
sizce nasıl bir isim???????????????????
ya kızlar bebişinin hareketlerini hisseden oldumu?
benim daha pek hissettiğim söylenemez. normal dimi??? bilmiyorumkismile
kızlar bu sabah rüyamda bebeğim doğmuştu hastanedeydik ve yanımda yatıyordu doktor ilk tahmin kız dedi ama rüyamda erkekti sonra dosyasına baktom ismi kadir yazıyordu bende yanlış yazmışlar biz kadir ismini hiç düşünmedik diyordum uyandımboshayallersmile
ya kızlar benim isim konusunda hiç yorum yapmadınız
MUSTAFA ÖMÜR
sizce nasıl bir isim???????????????????
hayırdır inşallah, yoksa kadir gecesinde mi doğacak bebişin...
bence çok güzel isim. ama yanlış anlama ömür biraz kız ismini andırmıyormu CADIARZU
yoksa bence çok güzel ve uyumlu olmuş. benim eşimin ismi de mustafa. büyük bir gururla taşıyor ismini :asigim:
kızlar günler ilerledikçe doğuma yaklaşıyoruz doğumda beni korkutuyor hayırlısı
ömre bedel dizisinde kız ismi evet :)
ama benim bildiğim unisex
daha çok kız ismine mi benziyor???
kızlar bişey sormak istiyorum;aranızda hamile iken saç kestiren ve ya kestirmeyi düşünen var mı? hamile iken saç kesildiğinde çocuğun ömrü kısa olurmuş die saçma bir hurafe var ya, insanın ister istemez aklının bi köşesinde duruo
kızlar baş popo mesafesi değilmi o topuk neki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?