2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kırılmaca yok, tüm fikirlere açığız :)

bakalım bi cinsiyetimiz belli olsun
o zaman kesin kararımızı veririz

cuma günü doktara gittim bizimkisi bacaklarını bükmüş göstermedi kızım kız bekliyor hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5

kızlar ben normal doğum videosu izledim
doğum anı değil de kadının suyunu bir çubukla patlatmaları
beni biraz korkuttu...

niye izliyorsun ki doğum videolarını onları izleyenin hiç korkusu olmasa bile korkar yaa bana çok iğrenç geliyor ben asla izlemiyorum ne olur ne olmaz korkarım falan..Normalde korku filmlerini çok severim de başıma gelecek bir olayı başkalarından izlemek istemem..:hulya:

ya neden böyle şeyler izleyip kendinizi korkutuyorsunuz ki? bunları bilmek size ne kazandıracak? bırakın doktorlar yapsın işini..sizde birşey görmeyin bilmeyin. ne diyorlarsa yapın tamam... doğum yaklaştıkça iyice korkunuz artacak şimdi.. durduk yere kendinizi geriyorsunuz

kızlar ben sezeryan d
üşünüyorum am ageçen ay normal düşünüyordum ansızın gelse zamanından 10 15 gün önce ben düşünemeden çok daha iyi olur yoksa sanırım sezeryan olucam korkudan

ben de normal doğum yapacağım diyordum
ama bu videolar biraz korkuttu açıkçası

valla bende çok korktum ne yalan
bende normal doğum istiyorum aslında ama
ayy kesti resmen makasla krtttt diye
gözlerim yerinden fırlayacaktı
ağzımı kapamışım korkudun haha
yaaa ben kesmelerini istemiyorum
elim ayağım titredi gerçekten çok korktum
ne yapmalı bilmiyorum
öyle yada böyle çıkacak bu bebişler hihihi
bi müddet bakmamak gerek

arkadaşlar lütfen izlediyseniz eğer kendinize kalsın. burdaki anneleride korkutmayın.

ben çıkıyorum bu doğum videoları çok ürküttü beni
biraz kafam dağılsın tv filan bakarım biraz da temizlik derken
akşam olur
size iyi muhabbetlerrrrrrrrrr

ben de normal doğum yapacağım diyordum
ama bu videolar biraz korkuttu açıkçası

iyi bir de sezeryan doğumu izleyin kadını nasıl deşiyorlar görün de hangisi daha iyimiş..Sezeryanın bir çok yan etkileri var..Bir kadın sezeryan olmuş, doktor hatası yüzünden sezeryan esnasında kısır kalmış..Bir daha çocuğu olmayacakmış..Ya adı üstünde normal doğum bırakın acısını o acı bir anlıktır anında unutulur..Ayrıca siz doktorun yaptığı şeyleri görmeyeceksiniz..Suyunuz da kendiliğinden gelir merak etmeyin..Kesi de acıtmıyormuş zaten lokal anestezi yapıyorlarmış..Dikerken de aynı şekilde..Bir kere doğurmanın keyfine varmak lazım..Bazı acılarda zevk de vardır..Bence o an çok keyifli çok duygusal bir an..

slm arkadaşlar nasılsnız bebişlerniz nasıl inş hepiniz iyissşzdir bı aralar giremiyom sizleride özledim merak ediyom cinsitleri falan kaçamak giriyom kk ya misfirm var bir hafta snra anca katılabilirm aranıza hepinizi öptm

ya bikere her doğumda kesik atılmıyor.. bebek büyükse falan oluyor o iş...
belki herşey normal gidecek ve normal bir doğum olacak.. neden şimdiden kendinizi kasıyorsunuz ki...
bir kesikten korkup sezeryan ile baştan başa kesilmekden korkmamak da ilginç tabi =)

kızlar fazla izlemeyin karnınızda kalacak değil bebek öyla yada böyle çıkacak ve bence en iyisi normal doğum

kızlar oluruna bırakalım iyisimi zamanı gelince bir şekilde yol bulup çıkacak bebişler şimdi çok erken sanırım bu konu için ben pek düşünmek istemiyorum bu anların tadını çıkarmak istiyorum 9 ay olunca zaten çıksalar diye bekleriz taşımak zorlaşır

kızlar asla böyle videoları izlemeyin...sanki kendi doğumunuzu görecek misiniz? Yatacaksınız, sancı çekeceksiniz..Zaten en çok korkulan kesi ona da lokal anestezi yapılıyor ve sancı çektiğimiz için de hissetmiyecez bile..Ayrıca bizim daha önümüzde uzun bir dönem var, biz şimdiden doğum öykülerine başladık..

haklısın bencede sezeryanda iyileşme süren daha uzun hemde hergün görüyorsun o kesiği sonuçta sezeryan yada normal sonuç güzel anne olmak :ecrin_bebek: hihoyyyt

öyle ya da böyle doğacaklar nasipse.
bir doğum şeklini övmek için diğer doğum şeklini yermek çok anlamsız çünkü her iki doğum şekliyle mecburi veya isteyerek doğum yapıyor kadınlar.
hakkımızda hayırlısı olsun. cesur olmalıyız, ALLAH yardımcımız olsun

benim normal doğum yapmayacağım gibi bir derdim yok ki
sezeryana karşıyım zaten
ben sadece suyunun patlatılmasından hoşlanmadım
izleseniz bebğin çıkış anı muhteşem
her izlediğimde gözlerim doluyor

doğal doğum taraftarı olduğum için episyotomi ve
ebenin suyun patlatılması müdahalesine karşıyım

Bebişlerimizin cinsiyetini öğrenelim de bebişilerimizin cicilerinden bahsedelim inş. ..Ben bebeğime örgü bir şeyler örmeyi çok istiyorum kendim beceremem annemin göstermesi lazım o da uzaklarda..., annem çooookkktan bir sürü şeyler örmüştü bile..
ahhhhhhh bu hafta geçse bir an önceee...hemen geçsin haftalar...yaz gelsinn..
cinsiyetleri belli olsun isim muhabbetleri açarız artık..daha konuşacağımız çoook şey var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…