2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaşıntı çatlama beliritisi miymiş??

kötü bir görünümü var mı acaba..

artık diğer kontrollerde kesinleşir sanırım.bizimde ilk tahmin erkek ama yanılabilirim dedi..o yüzden bişeye gitmiyor elim,ara renkler alınabilir ama ne biliyim işte...

ayyy sabahtan beri iç su iç meyve suyu deminde canım bi limonata istedi
sipariş verdim geldi 1 lt bitmek üzere
ayy içim yanıyooo devamlı bişeyler içiyorum bilmiyorumkismile

ne güzel işte bol bol iç keyfini çıkar..

benimde göğiüslerim çok kaşınıyor kızlar.mudela diye bir krem var emzirme döneminde kullanılan.gebelik için olanıda var ama bi sakıncası varmı bilemedim,doktorlara sormak lazım bi...

Yok penycim kötü bir görünüm değil de yüzümü çil basmış gibi işte.. Ne bileyim ben rahatsız oldum...
ışyerinde arkadaşlar belli olmuyor abartma diyorlar.. Ancak ben gösterdim bakın leke oldu diye o zaman farkettiler.. Ama ben kafama taktım nedense....

kızlar ya sizce cips çok mu zararlı??
canım çok istiyor yemek ama 2 günde 1 küçük paket yiyorum korkumdan...

cips ve dışarda satılan patates kızartmaları çok yüksek ısıya maruz kaldığından bebekte toksik (kanserojen) etki yapabiliyormuş..ben hamileliğim boyunca ki çoook sevmeme rağmen ağzıma bir tane bile sürmedim tabii bu sürmeyeceğim anlamına gelmez nefsimi yenemeyebilirim..Ama en azından şimdiye kadar yemedim..

canım hamilelikte olabiliyormuş. hamilelik maskesi diyorlar. kafana takma tatlım kalıcı bişey değil. vücudumuzdaki deformasyonlardan, gebelik hediyelerinden biri diye düşün..

benimde 2 gündür makinede temizler.bi türlü çıkaramıyorum ya off çok zorrrkaydirigubbakcemile3ü

cumartesi temizlkikçi çağırdım bende ohhh dicem..pazar misafirim var pasta börek yaparım bende kolayından

bence cips kola vs. aslında sağlıklı olmayana ama canımızın bile bile çektiği şeyleri abartmadan yiyebiliriz
ben yiyorum çok mu canım çekti bir/bazen yarım bardak içiyorum
cips ayyy çok mu canım çekti küçük bir paket yuvarlıyorum valla

eğer nette de araştırırsanız ve dr. sorarsanız
abartmadan az miktarlarda tüketmeden bizim korktuğumuz kadarda zararlı olmadığını görürüz

sanki yediğimiz 'sağlıklı' gıdalar çok mu sağlıklı
hormonlu ilaçlı vs.

bence abartmadan gayet rahat tüketilebilir

kızınmı oluyordu canım senin

kızlar ya ben o kadar çok uyuyorum ki anlatamam.akşam yaprak dökümünden sonra banyo yaparım diyodum.benim kociş de sen yaprak dökümünü sonuna kadar seyret ben seni banyo yapmış sayıcam dedi sırnaşık şey
sonuç mu yaprak dökümünün 20.dakikasından sonra film kopmuş delikafadulden

valla canınızın çektiğini ufak ufak yiyin bence bende yemedim yemedim sonra birgün 2 büyük paket üst üste yedim sonrada istifra ettim..delikafadulden
kötü oldum baya gerçi şimdide cips falan hayatta yiyemem....böyle bi tuhaf tiksinti geldi..belkide iyi oldu.

artık diğer kontrollerde kesinleşir sanırım.bizimde ilk tahmin erkek ama yanılabilirim dedi..o yüzden bişeye gitmiyor elim,ara renkler alınabilir ama ne biliyim işte...

ben de bir ara dayanamayıp yelek falan örüyüm diyordum ara renklerden ama beklemeye karar verdim, bebişimizin cinsiyetine göre rahat rahat alırız artık ne güzel..Bana evlendiğim ilk senelerde bebek yeleği hediye edenler oldu 2 si kız yeleği gibi gerçi biri sarı biri yeşil ama kolları fırfırlı, biri de erkek yeleği..

ben herakşam 9da yataktayım:)yatakta olmasa salon koltuğunda uyuyorum..sonra 2de bi uyanıyorum sabaha kadar uyu uyan 100kere kalkıyorum.bi tuhaf oldum...
gündüzleride çok uykum oluyor.gece 9a kadar zor dayanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…