kaşıntı çatlama beliritisi miymiş??günaydınnn annecikler....benimde gögüslerim çok kaşınıyor yeşil damarlar belirmeye başladı inşallah çatlamaz karnım daha başlamadı kaşınmaya inşallah kaşınmaz nivea badem sütü, aktardan bide kakao aldış annem beyaz sabun gibi bişi sürdükçe yağı cilde geçiyor anne tavsiyesi sürüyorum bakalım inşallah işe yarar bilmiyorumkismile
Günaydın güze anneler benim yüzümde lekelenme başladı.. çil gibi ama kırmızımsı bir renkte ve yüzümn yol tarafının tamamını kapladı... Sabahları beligin değil akşama doğru daha belirgin hale geliyor...
evet çok güzel bir duygu. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıp sarılıp kokladığımızda daha da güzel olacak. ben ağlamaktan duramam sanırım...
ya bende alışveriş yapmak istiyorum ama cinsiyeti belli dğeil yaa
15 haftalık olduk artık belli olması lazım ama banane yaaa
ben erkek hissediyorum ama erkek mi acaba kız da olur tabi pembişler alırım onada tokalar etekler :) ayy sağlıklı olsunlarda
Allah ım sağlıkla doğuralım inşallah Yarabbim
ayyy sabahtan beri iç su iç meyve suyu deminde canım bi limonata istedi
sipariş verdim geldi 1 lt bitmek üzere
ayy içim yanıyooo devamlı bişeyler içiyorum bilmiyorumkismile
kızlar ya sizce cips çok mu zararlı??
canım çok istiyor yemek ama 2 günde 1 küçük paket yiyorum korkumdan...
Yok penycim kötü bir görünüm değil de yüzümü çil basmış gibi işte.. Ne bileyim ben rahatsız oldum...
İşyerinde arkadaşlar belli olmuyor abartma diyorlar.. Ancak ben gösterdim bakın leke oldu diye o zaman farkettiler.. Ama ben kafama taktım nedense....
Ayy evet de benim karnım aç yaa, eve gelince tek başıma oluyorum ya. İştah miştah kalmıyo böyle olunca. Yalnızlık çok zor. Neyse mecbur bişeyler yicem bakalım. Sonra başlarım mutfaktan. Bulaşıkları makineden çıkarmak ölüm geliyo şimdi offf. bilmiyorumkismile
Yok penycim kötü bir görünüm değil de yüzümü çil basmış gibi işte.. Ne bileyim ben rahatsız oldum...
İşyerinde arkadaşlar belli olmuyor abartma diyorlar.. Ancak ben gösterdim bakın leke oldu diye o zaman farkettiler.. Ama ben kafama taktım nedense....
bence cips kola vs. aslında sağlıklı olmayana ama canımızın bile bile çektiği şeyleri abartmadan yiyebiliriz
ben yiyorum çok mu canım çekti bir/bazen yarım bardak içiyorum
cips ayyy çok mu canım çekti küçük bir paket yuvarlıyorum valla
eğer nette de araştırırsanız ve dr. sorarsanız
abartmadan az miktarlarda tüketmeden bizim korktuğumuz kadarda zararlı olmadığını görürüz
sanki yediğimiz 'sağlıklı' gıdalar çok mu sağlıklı
hormonlu ilaçlı vs.
bence abartmadan gayet rahat tüketilebilir
artık diğer kontrollerde kesinleşir sanırım.bizimde ilk tahmin erkek ama yanılabilirim dedi..o yüzden bişeye gitmiyor elim,ara renkler alınabilir ama ne biliyim işte...
kızlar ya ben o kadar çok uyuyorum ki anlatamam.akşam yaprak dökümünden sonra banyo yaparım diyodum.benim kociş de sen yaprak dökümünü sonuna kadar seyret ben seni banyo yapmış sayıcam dedi sırnaşık şey
sonuç mu yaprak dökümünün 20.dakikasından sonra film kopmuş delikafadulden
diyarbakırda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?