2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kayınvalidemde doktora bunu sordu ama doktor yok öyle bisey dedi canım

herkeeseee günaayyddıınnnnnnnn opuyorumnanaktan
hayırlı cumalarrrrr.......
bende doktoruma sordum bebek hangi tarafta diye.. bebek sağda solda olmaz ortadadır dedi... yumurta sağ yada sol tüpte olur döllenir ama sonra gelir ortaya rahme yerleşir....
cinsiyet tahmini için uygulanan herşeyin hurafe olduğunu düşünüyorum. İnananlar kusuruma bakmayın ama düşüncem bu =)
annenin altına bıçak koymak makas koymak, bebek sağdamı soldamı muhabbeti, ekşimi tatlımı istiyo canı hikayesi, çin takvimi... cinsiyet ancak ultrasonda belli olur ve asla minicikken kendini bi şekilde belli etmez... bence...

bugün yorgunum bacım yaaohaoldumsmile

ama daha sabah saatleri.. en enerjik olunan zamanlar.. üstelik cummaaaa..yarın tatiill.. ohhhh....
ama cidden sen çok yoruluyorsun.. sürekli koşturmaca halindesin.. benim gibi sürekli masa başında oturmak da iyi değil ama senin kadar faal olmakda iyi değil. iyi değil derken yani yorucu....
kolay gelsin sana.. allah yardımcın olsun canım

saol canım,çalışıyo olmak başlı başına zor bence,bebeklerimiz gelince napacaz bakalımbilmiyorumkismile

günaydın anneler
ay geçmişi oku oku bitiremedim.ne çok kaynatmışsınız.neyse ben geri gidip kalan kısmı da okuyum :lepi:

günaydın güzel anneler, hayırlı cumalar gününüz güzel geçsin inşallah...opuyorumnanaktan

benim 0 eraş negatif
eşimin b eraş pozitif kafam karışık çok

canım aynı durum bende de var.iğne doğumdan sonra vuruluyo diye biliyorum.herhangi bir kanama olup da bebişin kanı annenin kanına karışırsa anne antikor üretiyor.bu da bebişi tehlikeye atıyor.ama 9 ay boyunca bu olmazssa kanlar doğum sırasında karışıyo.zaten bebiş doğmuş oluyo.doğummdan sonraki iğne de ikinci çocuğu korumak için yapılıyo.
içini ferah tut.
bi de benim doktorum benden indirekt coombs diye bi test istedi.negatif çıktı sorun yok dedi.hamileleiğim boyunca yaptıracakmışım bunu.

Günaydın canlar ,,hayırlı cumalar hepimizeopuyorumnanaktan A&S ve Denizcim gözünüz aydın sizinde:)) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...darısı öğrenmeyenlerin başına inşallahhh

dün gece yazmıştım ama kimse yazmadı bebek yeleğine ilik nsl açılıyo bilen var mı kızlar yapadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…