2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iki gündür bebişimin hareketini hissediyorum heralde odur içimde başka ne olabilir kiohaoldumsmile

bende yapamadıım cnm saolmafoldumben

ay ay kıyamam
ben haroşo kenar örüyoruz ya
onun ortasında yani 7 ilmek kenarları haroşo ise
3 ve 4. ilmekleri birden örüyorum
sonrada dönüşte kestiğim ipi doluyorum ki
tekrar 7 imek olsun diye

umarım anlatabilmişimdir
internetten aratırsan resimli daha net açıklama bulabilirsin

saol cnm anladım yaparım alkisalkisalkis

maşşallah gözün aydın topiğimizde erkek bebekler çoğaldı.benimde erkek olucak allah nasip ederse.rabbim yavrularımızı korusun

bugün ilk defa LCW den aldğım pantolunu giydim ay ne rahatmış öle ...

Pınar bu hafta bende baktım LCW ye (Muğla'da) çok çeşit yoktu.Kot ve tayt vardı hamileler için.Onlar da epey büyüktü.Sizinkiler nasıl daha çok çeşit var mı.Ben şimdilik pantalonlarımın kenarlarına penye kumaş koydurdum onları giyiyorum.Herhalde birkaç ay böyle iader edebilirim.

bu pantolanlar idare eder şimdilik kızlar,,zaten hamileleğimizin ağır dönemi yaza geliyo,,elbise falan da alırız geçeririz bi şekilde,, diğer mağazalarda bi pantolan 90-100 den aşağı değil yazık günah...

ay bende kaç defadır erkek görüyorum rüyamda
bugünde gördüm yine ALlah hayır versin
eşimde erkek diyor bakalımm :)

bnck: ayyyyy ne güzel umarım bebektir biraz erken gibi ama
eğer 2. gebelik filansa daha erken hissediliyormuş
tabi bu kişiden kişiye değişir
bende iple çekiyorum bebeğimi hisseteceğim günü offffff offfffff

Canım hem kot hem de keten olanlar var.. Bizim burdaki mağazasında da kot bedeni yoktu.. Ben de keten aldım canım..ama senin yaptığında bir süre idare eder seni..

bu lcw deki pantolonlar banada çok büyük gibi geldi ya
hamile reyonundan mı aldın
yoksa hani beli lastikliler var normal reyonlarda onları mı kasdediyorsunuz???????????????????????

Çalıştığım şirkette mecburen kumaş pantolon giyiyoruz.O yüzden benim çok az şansım olacak kıyafet yönünden.Kot veya keten giyemiyeceğim.ınşallah yazın elbise giymeme izin verirler.

yok cnm ilk hamilelik :CüvCüv:seninde hissetmen yakındır :lepi:

bu lcw deki pantolonlar banada çok büyük gibi geldi ya
hamile reyonundan mı aldın
yoksa hani beli lastikliler var normal reyonlarda onları mı kasdediyorsunuz???????????????????????

hamile reyonundan aldım ben... 38 beden.. tam üstüme göre oldu.. ben sevmem hiç bol şeyleri... asla belli olmuyor hamile pantolonu olduğu... kimse anlamadı şimdiye kadar =))

Canım hem kot hem de keten olanlar var.. Bizim burdaki mağazasında da kot bedeni yoktu.. Ben de keten aldım canım..ama senin yaptığında bir süre idare eder seni..

lcw den kaça aldın pantolonu ben normal kumaş hamiş pantolonunu 35 e aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…