2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızkar günaydın. Ben birşey soracağım. Dr. 27 marta 4 lü test için randevu verdi. Ama eşim o hafta sonu görevli ben de yalnız gitmek istemiyorum. Yarın gitsem erkenmi olur aceba. Dr. ulaşamıyorum . Hafta içi gidemem. Sizler kaçıncı haftada gideceksiniz?

yok cnm ilk hamilelik :CüvCüv:seninde hissetmen yakındır :lepi:

inşallah yaa benim takvim geriden gidiyor 13hafta1gün olduk bugün
çok istiyorum hissetmeyi
daha önce erken dönemde 9haftalıkken 2 kere bebeğimi kaybettim
insan daha da tedirgin oluyor ozaman
bi hissetsem bebeğimi iyi olduğunu kıpır kıpır kıpırdadığını

hamile reyonundan aldım ben... 38 beden.. tam üstüme göre oldu.. ben sevmem hiç bol şeyleri... asla belli olmuyor hamile pantolonu olduğu... kimse anlamadı şimdiye kadar =))

onlar çok büyük gibi geldi bana
gerçi hep büyük beden kalmıştı sanırım belki ondandır
birkaç hafta oldu gitmeyeli
bugün gideceğim bakalım yeni şeyler gelmiş mi
sen normal kendi bedeninde mi aldın?
bende önü çuval gibi büzüşür diye korkuyorum bende sevmem öyle bol bol

sağlıkla sıhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.tedirgin olman çok normal

aysm bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi senle aynı gidiyoruz.benim bebiş hemen gösterdi kendini

yok canım kendi bedeninde alacaksın.. ben normalde 38 giyerim.. 38 bedeb aldım... dediğin gibi bende hiç sevmem bol şeyleri..
hepsinde küçük beden kalmamıştı. bende kotlara baktım yoktu hep büyük bedenler vardı... bende siyah kumaş aldım... 1 haftadır giyiyorum kimse farketmedi hamile pantolonu olduğunu.. zaten göbeğimde fazla çıkmadı.. normal pantolon gibi duruyor bol falan değil...

anladım canım
bende bakayım bugün inşallah küçük beden bulabilirim
ne güzel rahat etmişsin
ben çalışmıyorum genelde evdeyim
ama yinede lazım oluyor
bir kaç tane o hani beli lastikliler varya kotlar
pantalon olsun etek olsun
onlardan almıştım ii geliyorlardı
ama insan değişiklik istiyor hem gün geçtikçede lazım oluyor

pınarın dediği gibi allahtan yaza denk geliyor bizim hamilelik.. çeşit çeşit elbise giyebileceğiz =) ohh rahat rahat..
çalıştığım için bir tanede kanvas kül rengi vardı.. ama bedeni yoktu.. ondan bulup alıcam =) çok rahat gerçektende... gün içinde karnım şişiyo çünkü rahatsız oluyordum...

günaydın kızlar..
bnck senin tickerin dogru mu? ilk bugun mu hissettin? ben de dün 14+2 yken ilk defa bişeyler hissettim.. bi arkadaşım karnında minik minik baloncuklar patlıomus gibi demişti.. aynı öyle bişey hissettim.. sen de aynı şekilde mi tarif edersin?

ticker doğru cnm evet aynı öyle karıncalar geziyo gibi bi değişik heyecanlandım ağlıcam şimdi

ticker doğru cnm evet aynı öyle karıncalar geziyo gibi bi değişik heyecanlandım ağlıcam şimdi

yapma ya.. vay be ben de sevindim şimdi.. demek hakkaten hissetmişim.. ilk gebelik oldugu için pek ihtimal vermemiştim ben de.. e dünün tarihini not etmek lazım o zaman :) sağol canım

ayyy bebisinn hareketini hissetmek cok harika bisey yaaa. tik diye tekme hissedyom, bazen sanki donyo gibi hissedyom. gercekten kadar ayrintili algilayabilyormuyum baska bisey olabilir mi bilmyom ama ben eminim kaydirigubbakcemile2

kendi attığım mesajları göremiorum, onun dışında başka mesajlardan da göremediklerim var.. sadece ben mi yaşıorum bu sorunu, sizde de problem var mı? ayrıca konumuzun son sayfası son yarım saattir 1132 diye gösterilio ama ben en azın dan 1133 ün oldugundan eminim..

hele babasiyla yaramazlik yaptiktan snra daha cok hissedyom, :kedi: hey, orda nolyo " diyormus gibi tik tik tekmeler geliyo :roflol:

hele babasiyla yaramazlik yaptiktan snra daha cok hissedyom, :kedi: hey, orda nolyo " diyormus gibi tik tik tekmeler geliyo :roflol:

:jeyyar:

ayy ne güzel yaa hissedebilmek.. boshayallersmile daha benim çookk varr zemuszemus
bir an önce haftalar geçsin bende hissedeyin karnım kocaman olsun istiyorum kaydirigubbakcemile3

Pınarcım dün ikili testimi yaptırdım ama senin dediğin ve benim telefonla bilgi aldığım gibi 80 tl değil 180tl ödedim...
ıkili test +USG yazıyordu reçetede...

Mehmet Aygün adında bir perinatolog ultrasonla inceledi... Ense kalınlığı burun ölçüsü işte kalbi midesi mesanesi kalbi besleyen damarları rahmi besleyen damarları plasentanın yerini tespit etti.... Bu işlem 100 tl imiş.. ve kan tahlili de 80...
Sinir oldum.. Ben 80 diye gidip 180 çıkınca biraz sinirlendim...
Parasında değilim isterse 280 olsun ama ben 180 olacağını bilseydim izin lıp Çapada Cerrahpaşada yada şişli etfalde yaptırırdım.. 5 kuruş da ödemezdim...
80 milyon için tam gün izin alıp devlet hastanesinde sürünmeyeyim dedim ama 180 lira ödeme çıkardılar....

Sana nasıl bir ultrason ve ikili test uygulandı, neden seninki 80 tuttu da benimki 180 çözemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…