2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ticker doğru cnm evet aynı öyle karıncalar geziyo gibi bi değişik heyecanlandım ağlıcam şimdi

ayyy bebisinn hareketini hissetmek cok harika bisey yaaa. tik diye tekme hissedyom, bazen sanki donyo gibi hissedyom. gercekten kadar ayrintili algilayabilyormuyum baska bisey olabilir mi bilmyom ama ben eminim kaydirigubbakcemile2

ya kızlar bende dün akşam eve gidince öğürdüm biçok midem bulandı
sonra karnıma bi ağrı girdi çok zorladıgım için sanırım bebeğime bişey oldu diye çok
kokrtum doktora gitsem mi gitmesem mi diye düşünürken bende hissettim
pıt pıt bişeyler....ne zamnadır hissedıyodum az az ama dünki çok barizdi
deidm bebeğim sen misin ben burdayım üzülme mi demek istiyosun diyorum ağlıyorum bi
yandan ya bebeişimdir ama dimi bizde 14+6 yız 15 hafta diyebilriz yani :)

çok garip resmen bazı mesajları görüyorum bazılarını göremiyorum... yardımcı olabilcek kimse varsa özelden mesaj atarsa sevinrim.. çünkü burdakşilerin hepsini okuyamıyorum

canım ya gözlerim doldu.umarım biz de hissederiz bu güzel duyguyu

Canım benim sen detaylı ultrasona girmişsin senin detaylı ultrasona girmek istediğini düşünerek yanlış anlamıştır Meltem Hanım.Benim ölçümü herzaman girdiğimiz normal ultrasonda yaptı Meltem Hanım ve sonra bilgileri 1.trimester tarama die bir forma yazdı ben de o kağıtla aşağıda labaratuvara gidip kan verdim sadece buakadar canım..Ben perinatologa gitmedim yani..

günaydın kızlar.siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı?Ben geçen ay kaydımı yaptırmıştım bugün kontrolüm vardı gittim kan verdim saat 4 de çıkacak sonuçlarım

ayy ben de bi cok anneden duydum. Cocuguma bisey oldu mu diye merak ettiklerinde ve korktuklarinda annesine anne ben iyiyim diye tekme atyomus :asigim:
senin bebegin de senn uzuldugunu anlamis ve anne merak etme ben iyiyim, seninleyim demek istemistir.. yerim ya ne tatlilar demiii?? delikafadulden

günaydın kızlar.siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı?Ben geçen ay kaydımı yaptırmıştım bugün kontrolüm vardı gittim kan verdim saat 4 de çıkacak sonuçlarım

günaydın canım.. ben yaptırmadım hala... çağıran falanda olmadı... çalıştığım için h.içi gitmem zor..
ne kontrolün vardı? ne için kan aldılar?

günaydın ayşe.. hoşgeldiinnnn

Hoşbulduk lapaci opuyorumnanaktan

canım ya gözlerim doldu.umarım biz de hissederiz bu güzel duyguyu

amin canım amin inşallah
bende şu an çok nadir hissediyorum ama 1-2 haftaya kadar güçlenir sanırım

çok garip resmen bazı mesajları görüyorum bazılarını göremiyorum... yardımcı olabilcek kimse varsa özelden mesaj atarsa sevinrim.. çünkü burdakşilerin hepsini okuyamıyorum

canım oldugun sayfayı yenile bana da oluyo mesajları eksık gördüğüm zaman
yeniliyorum sayfayı F5 tuşu ile düzeliyor

:jeyyar:

ayy ne güzel yaa hissedebilmek.. boshayallersmile daha benim çookk varr zemuszemus
bir an önce haftalar geçsin bende hissedeyin karnım kocaman olsun istiyorum kaydirigubbakcemile3

insallah canim en yakin zamanda hissedersin! delikafadulden cok tatli ya daha once hissettigin hic biseye benzemiyo, hicbiseyle karistirmazsin zaten hemen anlarsin bebisin oldugunu opuyorumnanaktan

günaydın ben kayıt yaptırmadım kimsede git kayıt yaptır demedi.sağlık ocagına
gidince ne dıyosun yani gebelik kaydı için mi geldim diyosun merak ettim ? :uhm:

evet yaa melekler onlar ya Allah'ın hediyesiler bize,yuvamıza
sağlıcakla kucaklamakta nasib olur inşallah :)

insallah canim insallah :Saruboceq:

hayırlı cumalar arkadaslar
pek yazamasamda takıp edıyorum sızlerı:)
15 haftalık oludk bugun, usg ye gore 5 gun daha ılerıdeyız 15+5 fılanız sanırım
bende hıssetmek ıstıyorum ama hıssetmedım yada ben farkına varamadım 20 ghaftadan once mumkun degıl dıyorlar okda dınlemıyorum galıba kendımı
hsseden arkadaslar ayaktamı oturukenmı yatarkenmı daha rahat hıssedıyorsunuz

Günaydın güzel hamişlerrrr:CüvCüv:

Gözünaydın Denizciğim çok sevindim senin adına darısı başımıza:))))
Listemize bir prenses daha ekleniyor :lepi:

yapıldı canım ama tekrar istediler.önümüzdeki ay birdaha yapılacak

allah allaahh... bizden neden istemiyolar =(((

ben gittim bir kez sağlık ocağına.. önce gittiğin hastane sisteme girmeliymiş senin bilgilerini.. sağlık ocakları ordan otomatik görüyolarmış.. benim bilgilerim çıkmadı.. hastaneye gidince söyle bilgilerini girsinler dediler gönderdiler eve.. bende bir dha h.içi evde olamadım gidip soramadım bilgilerim çıkıyormu diye... sistemde çıkmazsan birşey yapmıyolar yani.

kaydirigubbakcemile
evet canım kayıtlı olman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…