ticker doğru cnm evet aynı öyle karıncalar geziyo gibi bi değişik heyecanlandım ağlıcam şimdi
ayyy bebisinn hareketini hissetmek cok harika bisey yaaa. tik diye tekme hissedyom, bazen sanki donyo gibi hissedyom. gercekten kadar ayrintili algilayabilyormuyum baska bisey olabilir mi bilmyom ama ben eminim kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlaarr :)
ya kızlar bende dün akşam eve gidince öğürdüm biçok midem bulandı
sonra karnıma bi ağrı girdi çok zorladıgım için sanırım bebeğime bişey oldu diye çok
kokrtum doktora gitsem mi gitmesem mi diye düşünürken bende hissettim
pıt pıt bişeyler....ne zamnadır hissedıyodum az az ama dünki çok barizdi
deidm bebeğim sen misin ben burdayım üzülme mi demek istiyosun diyorum ağlıyorum bi
yandan ya bebeişimdir ama dimi bizde 14+6 yız 15 hafta diyebilriz yani :)
Pınarcım dün ikili testimi yaptırdım ama senin dediğin ve benim telefonla bilgi aldığım gibi 80 tl değil 180tl ödedim...
İkili test +USG yazıyordu reçetede...
Mehmet Aygün adında bir perinatolog ultrasonla inceledi... Ense kalınlığı burun ölçüsü işte kalbi midesi mesanesi kalbi besleyen damarları rahmi besleyen damarları plasentanın yerini tespit etti.... Bu işlem 100 tl imiş.. ve kan tahlili de 80...
Sinir oldum.. Ben 80 diye gidip 180 çıkınca biraz sinirlendim...
Parasında değilim isterse 280 olsun ama ben 180 olacağını bilseydim izin lıp Çapada Cerrahpaşada yada şişli etfalde yaptırırdım.. 5 kuruş da ödemezdim...
80 milyon için tam gün izin alıp devlet hastanesinde sürünmeyeyim dedim ama 180 lira ödeme çıkardılar....
Sana nasıl bir ultrason ve ikili test uygulandı, neden seninki 80 tuttu da benimki 180 çözemedim...
ya kızlar bende dün akşam eve gidince öğürdüm biçok midem bulandı
sonra karnıma bi ağrı girdi çok zorladıgım için sanırım bebeğime bişey oldu diye çok
kokrtum doktora gitsem mi gitmesem mi diye düşünürken bende hissettim
pıt pıt bişeyler....ne zamnadır hissedıyodum az az ama dünki çok barizdi
deidm bebeğim sen misin ben burdayım üzülme mi demek istiyosun diyorum ağlıyorum bi
yandan ya bebeişimdir ama dimi bizde 14+6 yız 15 hafta diyebilriz yani :)
günaydın kızlar.siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı?Ben geçen ay kaydımı yaptırmıştım bugün kontrolüm vardı gittim kan verdim saat 4 de çıkacak sonuçlarım
günaydın ayşe.. hoşgeldiinnnn
canım ya gözlerim doldu.umarım biz de hissederiz bu güzel duyguyu
çok garip resmen bazı mesajları görüyorum bazılarını göremiyorum... yardımcı olabilcek kimse varsa özelden mesaj atarsa sevinrim.. çünkü burdakşilerin hepsini okuyamıyorum
:jeyyar:
ayy ne güzel yaa hissedebilmek.. boshayallersmile daha benim çookk varr zemuszemus
bir an önce haftalar geçsin bende hissedeyin karnım kocaman olsun istiyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın canım.. ben yaptırmadım hala... çağıran falanda olmadı... çalıştığım için h.içi gitmem zor..
ne kontrolün vardı? ne için kan aldılar?
kan değerlerime bakıldı canım sonuca göre kan hapına başlıycaz
günaydın kızlar.siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı?Ben geçen ay kaydımı yaptırmıştım bugün kontrolüm vardı gittim kan verdim saat 4 de çıkacak sonuçlarım
ayy ben de bi cok anneden duydum. Cocuguma bisey oldu mu diye merak ettiklerinde ve korktuklarinda annesine anne ben iyiyim diye tekme atyomus :asigim:
senin bebegin de senn uzuldugunu anlamis ve anne merak etme ben iyiyim, seninleyim demek istemistir.. yerim ya ne tatlilar demiii?? delikafadulden
hımm.. tamam.. ee sen gebeliğin ilk haftalarında detaylı gebelik testi yaptırmamışmıydın? detaylı kan, idrar, hbs, hiv, tiroid....v.s...
günaydın ben kayıt yaptırmadım kimsede git kayıt yaptır demedi.sağlık ocagına
gidince ne dıyosun yani gebelik kaydı için mi geldim diyosun merak ettim ? :uhm:
evet yaa melekler onlar ya Allah'ın hediyesiler bize,yuvamıza
sağlıcakla kucaklamakta nasib olur inşallah :)
Kızlar oğluşlarınıza güzel bir gelin adayı geliyorr....
İkii estimizi yaptırdık.. Herşey çok güzel dedi doktor...
Ense kalınlığı 1,4
Boyumuz 74,8
Kan sonuçlarımızı ctesi alıcaz....
Kız dedi doktor kesinmi dedim, %90 dedi.. Kesin gözüyle bak erkek olsa emin değilim derdim ama kızdan eminim dedi :)))
Çok ama çok mutluyum...
yapıldı canım ama tekrar istediler.önümüzdeki ay birdaha yapılacak
allah allaahh... bizden neden istemiyolar =(((
ben gittim bir kez sağlık ocağına.. önce gittiğin hastane sisteme girmeliymiş senin bilgilerini.. sağlık ocakları ordan otomatik görüyolarmış.. benim bilgilerim çıkmadı.. hastaneye gidince söyle bilgilerini girsinler dediler gönderdiler eve.. bende bir dha h.içi evde olamadım gidip soramadım bilgilerim çıkıyormu diye... sistemde çıkmazsan birşey yapmıyolar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?