2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maaşallaaaah herkes de burdaymış ne güzel, ay ben de çaya düşkün oldum çıktım yaaa, bana kızın bakıyıııımbilmiyorumkismile
Yarın kontrolümüz var. 3'lü yapılacak. Kendi doktorumuz daha cinsiyete bişe dememişti bakalım o ne diyecekzemuszemus

arya değişikmiş.
ben alya, ecrin, ceylin, aleyna isimlerini kesinlikle düşünmüyorum kızım olursa. hangi isimleri istediğimi bilemiyorum ama istemediklerimden eminim.

pembecim bu yazdıklarını bende kesinlikle düşünmüyorum ve hatta iiiyyyy yeterrr oluyorum bu ismlere...

melos97, pembehera, ipekyol51, pembe50, pinar5, Mopsy, sevecen1, amelie26, chocotripi, boden, sleepy80, melek.boz, bnck, ay_she, suray, prenses_, iipekk, bullancak, heroine, mihri01 sohbete katılmayanı kaynanası öpsün:umursamaz:

Ahmet Esat güzel, bebekken ağır kaçabilir ama buna hiç takılma delikanlı olduğunda havası 1500 olur. opuyorumnanaktan

benimki öpücek çünkü gitmem gerek:))) madecim çok yaşa sen emi süpersin ve daha çok gel olurmu,hadi ben bu sefer gidiyorumm.....

ya pazar mısafırım gelecek kolay salata bılen var mı degısık

of ya uzun zamandr mısafr gelmıyrdu elım sogumus

kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tabi :) hurafe sonuçta

arya ozan dogulunun kızının ısmı ılk onda doymustum bu ısmı

aaa öylemii.hiç bilmiyodum...
ben dün buldum hoşuma gitti.operada bi müzik türüymüş anlamı...

mode kız ben asyayı pek sevmiyorum yani güzelde başkasında güzel geliyo aslında....
ya bide bi arkadaş hamileydi kız olursa asya düşünüyordu sonra düşürdü bebeği ..sanki onun ismi gibi geliyor bide.......

pınarcım nasıl anlatrmısın ısın yoksa ya sıkıldım yok makarna salatası falan degısık olsun

ıstyrm ılk gelıyrlar telaş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…