2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsnnz güzel anneler birez geçmişi okudum hepsnini değil tabi baya bi ilerlemişiz 9 ayın sonunu düşünemiyorm inş bebişlermiz de doğduktan sonra devam ederiz ben bugün dr gittim kendi dr uma bakalım o ne diyecek bebeğin cinsiyetne dedi ama göbek kordonu gelmiş önüne göremedi bebeşimi gördüm çok büyümüş teyzeleri 138 g 14 cm olmş haftaya 4 lü test yapılacak

ya pazar mısafırım gelecek kolay salata bılen var mı degısık

of ya uzun zamandr mısafr gelmıyrdu elım sogumus

marulu doğra bacım,soğanı çak içine bide hormonlu domates havalı olsun dersen üstüne havuçu rendele acıkda mısır serpiştir tamamdırkaydirigubbakcemile3

mopsycm senın de mısafrn gelcek ne yapcan

esımın okuldan ogretmen bayanlar gelcek hayrlı olsuna ..

evt yarın yapcam kuşum..makarna salatası yapcam kolay hem.onu kaselere koyarım tabağın içine oturtcam yanınada yufkadan börek.yanına kıymalı puaça..bide tarçın ceviz kek :lepi:
bide muzlu pasta...çok kişi gelcek canımçkekei eltim yapcak puaçayıda kayınvalidem..
ben makarna salatası pasta ve börek yapcam

ya pazar mısafırım gelecek kolay salata bılen var mı degısık

of ya uzun zamandr mısafr gelmıyrdu elım sogumus

kereviz salatası
makarna salatası
patates püresi
havuçlu kabak salatası
hepsi de çok basit
hemen yapabilrisin

bu arada günaydın herkese :)

Madeciğim benim kaynana öpebilir mahsuru yok sempatiksalakcinni zira pek severim kendilerini Şeniz

evet mopscm kenan dogulunun yegenın ısmıs ılk duydugmda degısık gelmıstı

ozan d. da muzık ınsanı olunca kıızına oyle müzği yansıtan olsn demıs

anladım bacım ben heran pınar yada elçin koyabilirimsempatiksalakcinniama babamızın haberi yoksempatiksalakcinni

pınarcım nasıl anlatrmısın ısın yoksa ya sıkıldım yok makarna salatası falan degısık olsun

ıstyrm ılk gelıyrlar telaş yaptım

makarna salatasına bayılırım. hem kolay hem leziz. bence onu yap.
kızlar özendiyseniz affola, konu açıldı diye yorum yaptım.

ay kızlar Allah razı olsun ya ıyıkı varsınz

madecım yorumlarına bayılıyrm masalllhn var

hepınze tesekkurler ya

pembe ciğim patates köftesi-kısır yada mercimek köftesii de süper olurrr aaay canım çekti şimdi hekafamçokkarıştı

pembecim çok değişik bi salata biliyorum aslında herkez biliyo bunuda .adını bilmiyorum salatanın...
şimdi havucu haşlıyosun patatezi haşlıyosun bide salatalıkmı ne bunları yoğurtla mayonezliyip üstüste diziyorsun pürew halindeyken..sonra dolapta donuyor.keserek servis yapıyosun.yandan bakınca 3 renk duruyo..yoğurda 1 diş sarımsak koyabilirsxinde..nettye bulayım tarifi istersen hemen

pembe ciğim patates köftesi-kısır yada mercimek köftesii de süper olurrr aaay canım çekti şimdi hekafamçokkarıştı

ayy bayılıciğimmmm kız ben mercimek köftesine bayılırımmmmmmakannehirakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…