2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:lepi:yorumlarım için yorum yapan arkadaşlara huzurlarınızda teşekkür eder en güzel günler en güzel geceler sizlerin olsun efendim derim:lepi:

ya cok ozr dılerm ya of cnm sıkıldı tuh ya ne olur k.bakmayn kızlar hepınze cok tesekkurler teker teker fıkırler ıcın

pınarcım nasıl anlatrmısın ısın yoksa ya sıkıldım yok makarna salatası falan degısık olsun

ıstyrm ılk gelıyrlar telaş yaptım

Cnım şehriyeyi kavurduktan sonra pilav gibi pişiriyorsun ölçek 2/2 (2 bardak su+2 bardak şehriye) oluyo genelde.pilav gibi piştikten ve soğuduktan sonra istediğin malzemeleri koy kısır gibi... ekstra olarak mısır ve dereotu da çok güzel oluo canım tavsiye ederim ,, bu arada canı çekenler olursa bana gelin yaparım hepinize:)

kızlar ıcım bayıldı yorumlaarnızı tarflerınızı okurum yazanlar olursa bana musade ıznınızle

bayılmadan bıseyler yeym

benim canım geçen gün kısır çekti işyerinin buralarda bulamadım eve gidip yaptım..oturdum bir tencereyi yedim yahuuu(

günaydınn prenses yeni uyandık sanırım:hulya:

ficut uyandı da beynim daha yeni uyanıoooo

cnm kerevz olmasn dıgerlerınden bır tanesını tercıh ettgnın tarfını verırısen cokkkkkkkkkkkkkkk sevnrm cnm

havuçları ve kabakları rendeliyorsun ayrı ayrı biraz tavada çeviriyorsun çok pişmeyecek diri de olmayacak

biraz süzgeçte bırakırsan hem soğur hem de suyunu salar ve salatan sulanmaz
bunları yoğurt, 1-2 diş sarımsak ve dereotuyla karıştırıyorsun
borcama yayıp üzerini mısır ve turşuyla süsleyebilrisin
içine kıyılmış ceviz de atarsan çok nefis oluyor

hımmm bunu bende deneyimmm :)

çok güzel oluor pembecim.patatezleri haşlayınca içine limonsuyu mayonez falan ilave et sonra üçe ayır birisine havuç birisinede salatalık ilave et..
en alta patatez üzeeine salatalık üzerine havuçluyu koy rengi sarı kavuniçi yeşil olsun canım..üzerini salatalık turşuyla süsle...istersen kara lahanada koyabilirisn.nette genelde kara lahana koymuşlar mor renk oluşturmuşlar..
biraz netten incele ama mayonezli olan tarifler güzel.denersin

selam kızlar nasılsınız. maşallah burası yemek tarifleri topiğine dönmüş. ben de çok severim mercimek köfte falan ama şu anda midem o kadar yanıyor ki bir de köfte falan yersem ejderha gibi olurum heralde... kızlar yardım edin ne olurrrrr....mafoldumbenmafoldumben

mrrhaba kızlar eşimin memleketindeyim bende şuan babaannemizde olmak bize çok iyi geldi doğal yoğurt yemek bahçeden taze marul toplamak ne güzel yaaa

yoğurt yemeyi denesene bacım benim işime yaramıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…